0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nasıl yani ?
Hiçbir şey yapmayacaksın hepsi bu Arıyorsa açma, çağırıyorsa gitme, isteklerine asla cevap verme. Yokmuş gibi davranarak kurtulabilirsin. Bu en etkili yöntemdir. Senden nefret ederek ayrılır böylece ve kalp falan kırmamış olursun. Bereket versin
Kıza burda yazılanları okut... Tüm erkeklerden tiksinsin....
Cantekin'cim çirkin kadın yoktur...Az vodka vardır canım benim....Birazdan konuyla alakalı başka paylaşımlarım da olacak sana....
hiç mi izdivaç programı izlemedin elektrik alamadım de
buluşmalara votkayla git.... 1. ihtimal alkolik zannedip ayrılır....2. ihtimal kız çekici gelir....
3.İhtimal Sarhoş olup kız çekici gelirse olacakları düşünmek istemiyorum
Ohooooo gel buraya gel kalpsiz adama doğru gel Cantekin Ya ilgilenme telefonlarını açma faceten yazdığında hiç cevap verme yada kısa cevaplar ver çok kısa konuştuğunda hoşlarına gitmiyor en sonunda çıldırıp o da cevap vermiyor ve muhabbet kesiliyor. Sakın profiline girme etme yoksa yanlışlıkla çarpılıyorsun gerek yok buna muhabbetin kesildiğinde ilk baş 2 günde bir sonra 5 günde bir sonra haftada bir sonra birşey sorma adı altında nabız yoklar baktın senden tık yok o da vazgeçer umarım Yada acilen bir kız bul ve ilişkisi var olarak göster 2 kız arasında kalıp birini seçip asıl kızı kaçırdığıma hala yanıyorum ki ilişkim olduğunu görünce sadece senin taa..... gibi küfürleri sadece hayırlı olsun diyerek söyledi fil oturttu sağolsun sanırım sana da böyle birşey lazım şansın bol olsun
Bu tarz olayların geyikleri her yerde döner. Fotoğraflı olanları bile var. Resimlerde böyle gerçekte şöyle diye. Ama nekadar fark olur orası tartışılır. facebook you real you arattırırsan çok örnek var Profilindeki resimler gibi olamazmı uğraşsan?
İlk seferinde, aileden birini öldür, cenazemiz var fln diye 1 hafta kazanırsın. Sonrasında da senin cool takılman için neden olur. Ondan sonraki buluşmaları da, saçma sapan nedenlerle iptal et. O aramazsa kesinlikle arama, ararsa, uzun çalmalardan sonra aç, meşgul olduğunu, ona döneceğini söyle, ama dönme. İptal nedenleri, ailemle vakit geçirmek istiyorum, ailece plan yapmışlar , önceden söz vermiştim onları kıramam. Bir kız arkadaşım, sevgilisinden ayrılmış ona destek olmam lazım denebilir. Hem karşı tarafın canını sıkma açısından da iyi. 1 ay boyunca bu ve bu gibi şeylerle oyala, kesinlikle görüşme. 1 ay sonunda olmadı baktın, ben eski kız arkadaşımı çok özledim, onunla tekrar barıştık de. Sana söylemesem kendimi kötü hissederdim, 2 nizide aldatmış olurum fln sıkıştır araya. Bunlar sonucunda ayrılamıyorsan, kız saykodur. Cep telefonunu, ev adresini, facebookunu, sana ait bütün detayları değiştirip o ilden uzaklaşman lazım. Herşeyin bir çözümü var.
Hande abla ne alakası var yol göstertivereyoz işte ne varki bunda Hemen erkeklerden tiksinme hemen bizi ezme çabalarınız hoş olmuyor
Sorsak: "aa ben asla fiziğe önem vermem kadının zekası duruşu hanımefendiliği önemlidir".... hani? nerde? Kadın; ya güzel olacak ya zengin bıragh bu ayakları Enes
Ya ablacım fizik önemli değil güzel olsun yeter güzelliğin yanında birazda zeka serpiştirilip gönderilirse mükemmel olur zeka olmazsa olmaz fizik çokta önemli değil ama çokta şişman olmasın be
bu uşak ayrıldımı ayrılmadımı merak ettim...usulen karşı tarafda hile/aldatma var, bayanlar çok esnek,anlayışlı ve olgun olduğundan direkt söyle bence... en fazla 4 tırnak izine, bilemin bel altına tekme , daha da olmadı hayatında ilk duyumu sana ait sıfır artistikpatinaj güzel bir söze hallolur....burada yazılanları ters köşe yapıp iyice bağlanırmış...olsun sen yinede insanları kırmadan izah et...
arkadaş kalalım de ortamına gir, güzel arkadaşı varsa arkadaşlarına yazılırsın.
Arkadaş nutkum tutuldu iki gündür. Bu konuya iki satır yazayım diyorum yazamıyorum. En az 10 kez yazdıklarımı sildim Bu başlık ve yazılan tavsiyeler ile kilitlenmiş durumdayım. Görüyorum ki forum ahalisi olarak aşmış durumdayız. öncelikle konuyu açan arkadaşımı sonra da yorum yapan arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum
Abi en baştada belirttiğim gibi konuyu açmadan söyledim silebilrisiniz konuyu istiyorsanız. tebrik ederek küçük görme veya saçma bir konu dlgamı geçeyim diyorsanızda siz bilirsiniz tabi
yaşlandık mı ne Ali ?
Dalga geçmek ya da küçük görmek niyetinde olsaydım bu kadar üstü kapalı yapmazdım. Tebrik mesajımın altındaki sitemi bu şekilde anlamış olman aslında hayata bakış açımızdaki farklılıktan kaynaklanıyor abicim. Yine çok şey yazdım ama silmek zorunda kaldım, söyleyeceklerim seni ve yorum yapan arkadaşlarımı kırabilir. Sen ilk mesajında belirttiğin gibi küçük kalbi ile yanlış yönlenmiş olan o kızı kırma. Hayatınızı da bu kadar sanal yaşamayın abicim.
Özür dilenecek bir durum yok abicim. Tüketim toplumunun hayatınızı da tüketmesine izin vermeyin.