Gönderen Konu: Çıktığım kızdan ayrılmak istiyorum..  (Okunma sayısı 6714 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Çıktığım kızdan ayrılmak istiyorum..
« Yanıtla #40 : Ocak 15, 2013, 12:20:12 »
nasıl yani ? :)

Hiçbir şey yapmayacaksın hepsi bu :) Arıyorsa açma, çağırıyorsa gitme, isteklerine asla cevap verme. Yokmuş gibi davranarak kurtulabilirsin. Bu en etkili yöntemdir. Senden nefret ederek ayrılır böylece ve kalp falan kırmamış olursun. Bereket versin :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 15, 2013, 12:20:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 15, 2013, 12:46:48 »
Kıza burda yazılanları okut... Tüm erkeklerden tiksinsin.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 15, 2013, 12:48:55 »
Hiçbir şey yapmayacaksın hepsi bu :) Arıyorsa açma, çağırıyorsa gitme, isteklerine asla cevap verme. Yokmuş gibi davranarak kurtulabilirsin. Bu en etkili yöntemdir. Senden nefret ederek ayrılır böylece ve kalp falan kırmamış olursun. Bereket versin :)

Aynen Hasan abinin dediği gibi :) :D

Kıza burda yazılanları okut... Tüm erkeklerden tiksinsin.... :D

Hande abla ne alakası var yol göstertivereyoz işte ne varki bunda :D Hemen erkeklerden tiksinme hemen bizi ezme çabalarınız hoş olmuyor :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • Araç: Auris
  • 28 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 15, 2013, 13:05:53 »
Bu tarz olayların geyikleri her yerde döner. Fotoğraflı olanları bile var. Resimlerde böyle gerçekte şöyle diye. Ama nekadar fark olur orası tartışılır. facebook you real you arattırırsan çok örnek var :) Profilindeki resimler gibi olamazmı uğraşsan? :)
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 15, 2013, 13:22:37 »
İlk seferinde, aileden birini öldür, cenazemiz var fln diye 1 hafta kazanırsın. Sonrasında da senin cool takılman için neden olur. Ondan sonraki buluşmaları da, saçma sapan nedenlerle iptal et. O aramazsa kesinlikle arama, ararsa, uzun çalmalardan sonra aç, meşgul olduğunu, ona döneceğini söyle, ama dönme. İptal nedenleri, ailemle vakit geçirmek istiyorum, ailece plan yapmışlar , önceden söz vermiştim onları kıramam. Bir kız arkadaşım, sevgilisinden ayrılmış ona destek olmam lazım denebilir. Hem karşı tarafın canını sıkma açısından da iyi. 1 ay boyunca bu ve bu gibi şeylerle oyala, kesinlikle görüşme. 1 ay sonunda olmadı baktın, ben eski kız arkadaşımı çok özledim, onunla tekrar barıştık de. Sana söylemesem kendimi kötü hissederdim, 2 nizide aldatmış olurum fln sıkıştır araya.
Bunlar sonucunda ayrılamıyorsan, kız saykodur. Cep telefonunu, ev adresini, facebookunu, sana ait bütün detayları değiştirip o ilden uzaklaşman lazım.
Herşeyin bir çözümü var.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ocak 15, 2013, 13:46:07 »

Cantekin'cim çirkin kadın yoktur...Az vodka vardır canım benim....Birazdan konuyla alakalı başka paylaşımlarım da olacak sana.... :)

güzelmiş abi video :)))))

hiç mi izdivaç programı izlemedin  :D elektrik alamadım de :D :D :D :D

valla hiç uğraşamıcam dediğniz gibi direk konuyu söyleyip kurtulcam :)

buluşmalara votkayla git....

1. ihtimal alkolik zannedip ayrılır....
2. ihtimal kız çekici gelir....

:D buluşmaya falan gidemem bi daha o kişiyi karşımda göremem  hande abla bu eziyeti kendime yapamam :( . buluştuğumuz yere bile gidemem 1 sene en az . :(

3.İhtimal Sarhoş olup kız çekici gelirse olacakları düşünmek istemiyorum  :lol:

daha sonra kendime gelince bi pişmanlık duygusu daha oluşur fln aman bu vodka işi sağlıklı iş değil :)

Ohooooo gel buraya gel kalpsiz adama doğru gel Cantekin :lol:

Ya ilgilenme telefonlarını açma faceten yazdığında hiç cevap verme yada kısa cevaplar ver çok kısa konuştuğunda hoşlarına gitmiyor en sonunda çıldırıp o da cevap vermiyor ve muhabbet kesiliyor. Sakın profiline girme etme yoksa yanlışlıkla çarpılıyorsun gerek yok buna muhabbetin kesildiğinde ilk baş 2 günde bir sonra 5 günde bir sonra haftada bir sonra birşey sorma adı altında nabız yoklar baktın senden tık yok o da vazgeçer umarım :D Yada acilen bir kız bul ve ilişkisi var olarak göster :D 2 kız arasında kalıp birini seçip asıl kızı kaçırdığıma hala yanıyorum ki ilişkim olduğunu görünce sadece senin taa..... gibi küfürleri sadece hayırlı olsun diyerek söyledi fil oturttu sağolsun sanırım sana da böyle birşey lazım şansın bol olsun :D

Merhaba Kalpsiz Adam.

sözlerime öncelikle şöyle başlamak istiyorum . kız ev adresimi biliyor nerde oturuyosun diye sormuştu bende söyledim ama o an hiç düşünemedim ne yapacağım ben diye düşünmekten. eğer açmasam cvp vermesem eve gelir diye korkuyorum :( bugün direk konuyu açıp söyleyeceğim yani artık incelliği yerden kopsun bu olay. içimde bi his varki bu kızdan kurtulmadan geçmicek bende kalpsiz adam olcam bende :)

Bu tarz olayların geyikleri her yerde döner. Fotoğraflı olanları bile var. Resimlerde böyle gerçekte şöyle diye. Ama nekadar fark olur orası tartışılır. facebook you real you arattırırsan çok örnek var :) Profilindeki resimler gibi olamazmı uğraşsan? :)

Çok ornek var evet basıma geleceğini düşünmüyordum ben ama kısmet :) evrim geçirmesi gerekecek oda çok uğras ben uğrasamam bendem sonraki kısmetsiz yapar artık :):)

İlk seferinde, aileden birini öldür, cenazemiz var fln diye 1 hafta kazanırsın. Sonrasında da senin cool takılman için neden olur. Ondan sonraki buluşmaları da, saçma sapan nedenlerle iptal et. O aramazsa kesinlikle arama, ararsa, uzun çalmalardan sonra aç, meşgul olduğunu, ona döneceğini söyle, ama dönme. İptal nedenleri, ailemle vakit geçirmek istiyorum, ailece plan yapmışlar , önceden söz vermiştim onları kıramam. Bir kız arkadaşım, sevgilisinden ayrılmış ona destek olmam lazım denebilir. Hem karşı tarafın canını sıkma açısından da iyi. 1 ay boyunca bu ve bu gibi şeylerle oyala, kesinlikle görüşme. 1 ay sonunda olmadı baktın, ben eski kız arkadaşımı çok özledim, onunla tekrar barıştık de. Sana söylemesem kendimi kötü hissederdim, 2 nizide aldatmış olurum fln sıkıştır araya.
Bunlar sonucunda ayrılamıyorsan, kız saykodur. Cep telefonunu, ev adresini, facebookunu, sana ait bütün detayları değiştirip o ilden uzaklaşman lazım.
Herşeyin bir çözümü var.

abi ev adresimi biliyor bilmese hiç uğraşmayacağım ztn dün msj attı cvp yazmadım . eski sevgilime döndüm numarası aklıma yattı abi onu söyleyeceğim baktım olmuyor beğenmedim hoşlanamdım fln dicem ama bugün herşey olucak . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ocak 15, 2013, 13:50:38 »
bu uşak ayrıldımı ayrılmadımı merak ettim...

usulen karşı tarafda hile/aldatma var,

bayanlar çok esnek,anlayışlı ve olgun olduğundan direkt söyle bence... 

en fazla 4 tırnak izine, bilemin bel altına tekme , daha da olmadı hayatında ilk duyumu sana ait sıfır artistikpatinaj güzel bir söze hallolur....

burada yazılanları ters köşe yapıp iyice bağlanırmış...

olsun sen yinede insanları kırmadan izah et...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ocak 15, 2013, 14:30:14 »
arkadaş kalalım de ortamına gir, güzel arkadaşı varsa arkadaşlarına yazılırsın.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ocak 15, 2013, 14:45:49 »
Hande abla ne alakası var yol göstertivereyoz işte ne varki bunda :D Hemen erkeklerden tiksinme hemen bizi ezme çabalarınız hoş olmuyor :D

Sorsak: "aa ben asla fiziğe önem vermem kadının zekası duruşu hanımefendiliği önemlidir".... hani? nerde? :D :D

Kadın; ya güzel olacak ya zengin bıragh bu ayakları Enes :D :D :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ocak 15, 2013, 15:24:06 »
Sorsak: "aa ben asla fiziğe önem vermem kadının zekası duruşu hanımefendiliği önemlidir".... hani? nerde? :D :D

Kadın; ya güzel olacak ya zengin bıragh bu ayakları Enes :D :D :D

Ya ablacım fizik önemli değil güzel olsun yeter güzelliğin yanında birazda zeka serpiştirilip gönderilirse mükemmel olur zeka olmazsa olmaz fizik çokta önemli değil ama çokta şişman olmasın be :D :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ocak 15, 2013, 15:32:35 »
Ya ablacım fizik önemli değil güzel olsun yeter güzelliğin yanında birazda zeka serpiştirilip gönderilirse mükemmel olur zeka olmazsa olmaz fizik çokta önemli değil ama çokta şişman olmasın be :D :lol:

geçerken halama da uğrasın kırmızı olsun.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ocak 15, 2013, 15:36:21 »
Arkadaş nutkum tutuldu iki gündür. Bu konuya iki satır yazayım diyorum yazamıyorum. En az 10 kez yazdıklarımı sildim :) Bu başlık ve yazılan tavsiyeler ile kilitlenmiş durumdayım. Görüyorum ki forum ahalisi olarak aşmış durumdayız.  öncelikle konuyu açan arkadaşımı sonra da yorum yapan arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum :) :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Ocak 15, 2013, 15:37:44 »
bu uşak ayrıldımı ayrılmadımı merak ettim...

usulen karşı tarafda hile/aldatma var,

bayanlar çok esnek,anlayışlı ve olgun olduğundan direkt söyle bence... 

en fazla 4 tırnak izine, bilemin bel altına tekme , daha da olmadı hayatında ilk duyumu sana ait sıfır artistikpatinaj güzel bir söze hallolur....

burada yazılanları ters köşe yapıp iyice bağlanırmış...

olsun sen yinede insanları kırmadan izah et...

çok güzel anlattın abi artistik patınaj vs iyiydi halledicem ya bugün :)

arkadaş kalalım de ortamına gir, güzel arkadaşı varsa arkadaşlarına yazılırsın.

haklısın bu konuda bak şimdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 15, 2013, 15:40:59 »
Arkadaş nutkum tutuldu iki gündür. Bu konuya iki satır yazayım diyorum yazamıyorum. En az 10 kez yazdıklarımı sildim :) Bu başlık ve yazılan tavsiyeler ile kilitlenmiş durumdayım. Görüyorum ki forum ahalisi olarak aşmış durumdayız.  öncelikle konuyu açan arkadaşımı sonra da yorum yapan arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum :) :)

Abi en baştada belirttiğim gibi konuyu açmadan söyledim silebilrisiniz konuyu istiyorsanız. tebrik ederek küçük görme veya saçma bi konu dlgamı geçeyim diyorsanızda siz bilirsiniz tabi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ocak 15, 2013, 15:48:26 »

yaşlandık mı ne Ali ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ocak 15, 2013, 16:10:51 »

Abi en baştada belirttiğim gibi konuyu açmadan söyledim silebilrisiniz konuyu istiyorsanız. tebrik ederek küçük görme veya saçma bir konu dlgamı geçeyim diyorsanızda siz bilirsiniz tabi :)

Dalga geçmek ya da küçük görmek niyetinde olsaydım bu kadar üstü kapalı yapmazdım. Tebrik mesajımın altındaki sitemi bu şekilde anlamış olman aslında hayata bakış açımızdaki farklılıktan kaynaklanıyor abicim. Yine çok şey yazdım ama silmek zorunda kaldım, söyleyeceklerim seni ve yorum yapan arkadaşlarımı kırabilir. Sen ilk mesajında belirttiğin gibi küçük kalbi ile yanlış yönlenmiş olan o kızı kırma. Hayatınızı da bu kadar sanal yaşamayın abicim.

yaşlandık mı ne Ali ?

Orası kesin, lakin bu başlık bana yaşlandığımın yanı sıra başka şeyleri hatırlattı, sitem edesim geldi :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ocak 15, 2013, 16:21:20 »
Dalga geçmek ya da küçük görmek niyetinde olsaydım bu kadar üstü kapalı yapmazdım. Tebrik mesajımın altındaki sitemi bu şekilde anlamış olman aslında hayata bakış açımızdaki farklılıktan kaynaklanıyor abicim. Yine çok şey yazdım ama silmek zorunda kaldım, söyleyeceklerim seni ve yorum yapan arkadaşlarımı kırabilir. Sen ilk mesajında belirttiğin gibi küçük kalbi ile yanlış yönlenmiş olan o kızı kırma. Hayatınızı da bu kadar sanal yaşamayın abicim.

Yanlıs anladığım için kusura bakma abi ozaman özür dilerim. Aslında aşkı pek sanal yaşadığım yok abi sonuçta bi hataya düşmüş olabilirim bunun için pişmanlığınıda çekiyorum .Faceyi sadece sohbet amaçlı kullanıyorum allah var daha görüp konuşmadan hiç bi kızla çıkmamıştım. bu bi ilkti ve son oldu yani sanalda aşkı aramak çok saçma . tekrar özür dilerim abi ayrrıca.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ocak 15, 2013, 16:31:09 »
Özür dilenecek bir durum yok abicim. Tüketim toplumunun hayatınızı da tüketmesine izin vermeyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ocak 15, 2013, 17:00:39 »
Özür dilenecek bir durum yok abicim. Tüketim toplumunun hayatınızı da tüketmesine izin vermeyin.
+1
Yahu bırakın face teki fotoyu, rütuş yapılmış vesikalıkla bile tercih edilmemeli :D Hatayı başta yapmışsın kardeşim.
Antin kuntin işlere girme. Bize anlattığın gibi anlat kıza. Seni kırmamak için duygularımı söylemedim diyeceksin. Neyse onu konuş.
Çok sıkıntılıysa, orda ağlar, sızlar ama sonradan unutur. Bin türlü yalana gerek yok. Vicdanın rahat olsun.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ocak 15, 2013, 17:43:27 »
Aynen bu, hem kendi, hem başkalarının hayatını tüketmemeli.

Yukarıdaki cevapların hiç birinin ciddiye alındığını düşünmüyorum, ortada ciddi durum da yok, milletin kolayca başkalarını kandırmasının dışında. Buradaki ana konu bu bence.
Sanal insan, sanal, kolay silinip, resetlenebilir hisler yaratıyor. 70 lerden bakınca sindirmesi zor, zaten sindirmemek gerek.