0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam malesef 2 sene dir avensis kullanan biri olarak yorumlarını hayretle okuyorum ve kesinlikle katılmıyorum... birde benim avensisi test etmenizi öneririm şu an üzerinde kar lastikleride var 100 km hızla hatta 120 olsun düz yolda içeri herhangi bir yol sesi ve tekerlek sesi alırsa o arabayı satarım ben...Evet tekerlek sesi alıyor fakat çatlak diye tabir ettiğimiz asfaltta o sorunuda çok basit bir operasyanla çözdüm zaten... ama 100 km hızla ekonomik sürüşte ciddi ses alıp can sıkması tabirine kesinlikle katılmıyorum ...
Alper bey o zaman avensis uzun yol için tercih edilmemeli bu durumda ben avensisi d sınıfındaki en sorunsuz araç olarak düşünüyordum ama ses alma durumu bu kadar coksa soru işareti oluştu kafamda. Ayrıca test sürüşleri cok fazla bilgi vermiyo arkadaşlar 3-5 km lik bir parkurda aracın tepkilerini göreceli olarak alabiliyosunuz ancak bir aracı en azından 50-60 km kullanacaksınızki daha iyi tanıyabilirsiniz diye düşünüyorum onun için aracı bizzat kullanan kişilerin yorumları son derece önemli teşşekkürler.
Ben RAV4 derim. Vergisinin yüksek olması dışında bence bu aracın zayıf denilebilecek hiç bir yanı yok. Ses alma, uzun yol konforu, yakıt sarfiyatı vs. gerçekten çok güzel bir araçtır. Örneğin linkteki araç; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2007-rav4-extra-wti-152-hp-keylessgo-77000-km-siyah-ici-bej-deri-111501000/detay
yakıt konusunu biraz açar mısınız? 2.0 lt benzinli 4X4 bir araç yakıt sarfiyatını nasıl övdüğünüzü anlayamadım da
Değerli meslaktaşım Vedat bey, Pek çok markayı, (son 6 arabam toyotaydı) denedikten sonrabu sefer ilk defa honda aldım, çok memnun kaldım2008 model otomatik vites, 5 yılı aşkın süredir kullanıyorum, olumsuz hiç bir şeyle karşılaşmadımsorunusuzlukta toyotadan eksik kalır yanı yok, periyodik bakımlar dışında servise tamirciye falan gitmedimdolayısıyla extra bir masrafı çıkmıyor Aracın dizaynı çok etkileyici, içi , özellikle kokpit tasarımı müthiş, 2012 ve sonrası modellerde çok zenginleştirmişler, gelişmiş bir yol bilgisayarı var, istediğin resimleri amblemleri falan yükleyebiliyorsun6 lı CD+MP3 çaları mükemmel bir ses sistemi var, tabi USB den falanda çalabiliyorsun, donanımı gayet tatminkardireksiyona oturunca sanki otomobil değilde farklı bir araç kullanıyormuşsunuz hissi veriyor, sürüş keyfi gerçekten harika Motoru seri, canlı, dinamik ve son derece sessiz, VTEC denilen ilginç bir sistemle çalışıyor, sakin kullanbımda 12 süpap aktif, 4 süpap devre dışı kalıyor ama seri kullanınca 16 süpabın tamamı devreye giriyor ve arabayı ok gibi fırlatıyor VTEC dedikleri olay butabiki bunun bedelide benzin sarfiyatı oluyor ama sakin kullanımda uzun yolda falan gayet ekonomik bir foto ekliyorum bu benim arabanın 5 litre yaktığını gösteriyor Vitese gelince; ben oldum olası otomatik vitesi severdim, büyük rahatlık ve kolaylık sağlıyorülkemizde yaygın değilkende, insanlar otomatikten korkup kaçarlarken de otomatik kullanıyordum,hele artık bu zamanda düz vitesi aklıma bile getirmiyorum artık, avensisin 1.6 larında otm. olmaması büyük eksiklik bence1.8 lerde de corolladaki gibi 4 ileri vites kullanmışHonda bu konuda gerçekten 1 numaraotomatik viteste sorunsuzluğuyla haklı bir ün yapmış, 5 ileri otomatik Triptronik vitesi çok başarılıvites geçişlerini falan hiç hissettirmiyor, bütün sisten elektronik kontrollü, hata yapmıyor, sürücünün yapmasına da izin vermiyorvitesi hiç bir merasime gerek duymadan istediğn an manuel olarak kullanabiliyorsun, direksiyon altındaki kulakçıklara dokunman yetiyorbunun için vites koluna dokunmuyorsun bile..Aslında denizli izmire yakın, yolunuz düştüğünde beni arayın hem görüşür tanışırız, hem benim arabayı test edersiniz, hemde bütün detayları anlatırımSonuçta hangigisine karar verirseniz verin hayırlısı olsun diyelim, işte bu da bahsettiğim foto