0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun aracınıza diyelim. Bir klips 7 lira mı bu arada. Vay be..
Fren hidroliğine şaşırdım Ucuzmuş beklediğimden daha düşük çıktı. Fiyat fazla olabilir tamam ama yetkili serviste olunca insana da ayrı bir güven geliyor.Bu arada araç bilgilerinide alabilirsek iyi olur.
Corrolla 2011- d4 comfort plus extra.
Zahmet olmazsa imzanızı düzeltebilir misiniz.En azından yazmadığınızda bir fikrimiz olur diye düşünüyorum
İmza derken forumda ki imza mı yoksa kağıttaki imzamı tam olarak ne dediğinizi anlayamadım.
Yetkili servislerin güveni her zaman üst seviyededir ama bu da demek değildir ki fiyatlar bu denli olacak.@Hasan: O aldıkları ücret direk servise kalan ücret yani havadan para dedikleri olay. Katılıyorum sana bir kaç parça fiyatı haricinde.
Bence garantisi bitmiş arabayı servise asla götürmemek gerekiyor. Ustalarda evine ekmek götürsün, sanayilerde insanlar hayat mücadelesi veriyor.
tanesi düz hesap 2.5 lira oluyor ama gerçekten bakımdan kazandıklarını satıştan kazanmıyorlar.
Evet 3 klipsmiş. O zaman biraz daha kabul edilebilir bir fiyat olmuş diyelim. Ancak yine de o faturaya 3 klips in fiyatını yazmak biraz ayıp gibi geliyor bana ne bileyim. Aracın işlemi yapılırken ve biz de orada oturup beklerken içtiğimiz çayın da fiyatını ekleseler bari.
Fena kitliyorlar ya, ama , 80binde aracıda insan başka yerde baktıramıyor. Bende en son 90 bin bakıma sokmuştum, 242tl ödemiştim, yağ vs. işlemleri için. Benimde yetkili servise götürmemin tek amacı koltuk döşemelerim açık renk, içini kirletmesinler diye yaptım. Yoksa, aracın yağını, hava , polen yağ filtresini kendim de değişebilirim kolayca, atla deve değil. Motul yağ kullanırım yinede ucuza gelir.Genel yargıya muhalefeten, ben yetkili servislere güvenmiyorum. Aracım yetkili servisten çıktıktan sonra mutlaka ciddi şekilde ekspertiz ederim. Çünkü vakti zamanında bir çok vasıfsız eleman yüzünden bir kaç defa zarar verildi aracıma. İlk aklıma gelen, periyodik bakımda, otomatik vites aydınlatma ışığını değişen servis bu işlemi, plastik körüğü falçatayla keserek yapmıştı. Ciddi fırçaladım, parça 15 gün sonra gelecek dendi, lanet okudum yoluma devam ettim. Ki bunu yapan, kendilerini çok üstün gören eskişehir sarar otomotiv. Yeni aracımda da , periyodik bakımlara, aracın başında durmama izin veren serviste gireceğim.