0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,Bugün akşam işten eve dönerken Bahçelievler'de Efes fabrikasının E-5'e yakın olan 2. Ve son yokuşundan çıkmaya kalktım(Ağaoğlu yanı) . Malum kar hali. Önümdeki Hyundai minibüs buzdan ötürü çıkamayınca bende rampada durmak zorunda kaldım.Tekrar hareket etmeye kalktığımda araba gazı yemedi. Nekadar gaza asıldıysam da araba 1200-1400 devirlerinde kaldı. Bu durum baskı balatada zayıflğındanmı,ı yoksa esp vesaire devreye girdi de (o an dikkat etmedim) araba yolda kalmaya çalışıyordu? Bana pek öyle gelmedi ama yinede tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
asr den kaynaklı durum. gazı dipleseniz bile devir artmaz. yolu tutacak olsa lastikleriniz kalkışı yapabilirdiniz ama yeteri seviyede tutamamış galiba
Lastiklerden demiştim arabada bir sorun yok.
Lastiklerle ne gibi bir bagı olabilirki abi ? asr demiş Fatih abi ama, sorunu yaşayan abi asrde cıkan vuruntu sesinden falan hiç bahsetmemiş.
Sonuç olarak lastikmi alayım , jeep mi ?
Sonuç olarak arabanızda arıza yok.