0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey, sizinle nasıl irtibata geçebilirim? Aracı inceleyin disk değişimi gerekliyse yapalım. Dediğiniz gibi değişmesi gereken ya da gerekmeyen disklerin resmini de paylaşır durumu yorumlarız.
0212 285 10 93'ten benimle irtibata geçebilirsiniz.
Ufuk bey selamlar,Ev taşımaydı Yükseklisans bitirme işlemleriydi derken araçla ilgilenemedim. Aracım evimin otoparkında ve uzun mesafede kullanmıyorum frenlere sorun vardır diye. Daha yeni sıra ona geldi. Sizinle irtibata geçip aracı getireceğim.
Bugün Ufuk beyin firmasında aracın fren balata ve disklerini kontrol ettik. Hakikaten disklerin durumu değişmeyi gerektirecek kadar kötü değilmiş. Ön diskler taşlandı fren balataları Remsa marka balata olarak değişti. Servisin 665 TL istediği işlem 185 TL ye geldi. Frenlerde gayet iyi durumda şu an. Teşekkür ederim Ufuk bey.
Benim Eski Corolla'ya da aynı işlemi yapmıştık Ufuk'çum Gerçekten araba kendine geliyor, tertemiz disk yüzeyi ve "0" Fren balataları olunca Ellerinize sağlık Ufuk , Rıdvan Bey'de güle güle kullansın
Geşmiş olsun Rıdvan.. Çok sevindim..
Bizde zaten ver 20 lira balatalarını değiştiririz diye bir işlem şekli yok abi, diskler,kaliperler,kaliper pimleri,kaliper körükleri kontrol edilir, disklerde sorun var ise diskler sökülürse dış aks körükleri dahi kontrol edilir, yani kısacası bizde balata değişimi diye bir işçilik şekli yok, bizde "fren bakımı" var Rıdvan bey memnun olsun'da gerisi çok mühim değil abi, zaten uzun yola çıkacakmış, inşallah tatilini huzurlu mutlu geçirir tek dileğimiz bu.
Rıdvan bey'in disklerinin Torna ve Fren bakımı işçiliği öncesi hali;Rıdvan bey'in disklerinin Torna ve Fren bakımı işçiliği sonrası;Not: Rıdvan bey'in fren bakımının burada yayınlanacağı üzere ekstra bir işlem yapılmamış olup,servisimizde fren bakımı yapılan tüm araçlara aynı kalitede işçilik uygulanmaktadır.Yani kısacası bu bir reklam değil Rıdvan bey'in kendi isteği üzerine yazılmış bir iletidir.Saygılar.
2013 yaris fun 1.33 vvt-i kitapçıkta tahrik kayışı yazıyor. kafam karıştı şimdi. zincir mi kayış mı ?
gozle goruluyor mu. disardan baktigimda klima da dahil bir kayis var. o degil galiba.
Zincir. Dediğim gibi 2001 vvt-ilardan sonra kayış bırakıldı zincire dönüldü dizellerde de durum böyle.
Eeee bendeki araç 2000 model 1,3 vvt-i motor zincirli mi kayış mı?
0W/20 fabrika dolum yağı, ancak hem gereksiz pahalı hemde ülkemiz iklim şartlarında tam sentetik 5W/30'dan fiyat farkını hakedecek kadar yüksek koruma sağladığını düşünmüyorum.