0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar şirketimize 2012 model renault fluence elegance 1.5 edc model araç alıyoruz bugün ve ya yarın çıkacak inşallah, kar lastiği olarak iki model arasında kaldım 1. goodyear ug8 2. nokian wr d3 modeli ebat 225 / 50 / 17 sizce hangisi daha iyi bir lastikdir.
aracıma yeni ug8 aldım. memnunum ama nokıan da güzel kar lastiği olarak kaliteli diye öğrenmiştim.pek yardımcı olamadım sanırım
Askerliğimi sivil paşa şoförü olarak yaptım. Araç üzerinde petlas kar lastiği vardı. Kusursuz bir kar lastiği diyebilirim. Arabanın arkasında 2 korgeneral ile Ankara'da girip çıkmadığımız yer kalmamıştı o kıyamet kışında. Dimdik yokuşlardan rahatça çıkabildiğimi bilirim yani. Petlas'ı değerlendirmeleriniz arasına alabilirsiniz bu konuda.
kullandıgınız araç 4x4 degilmiydi eğer öyle ise kedi tırmanması normal tabi petlas da güzel lastik ama ug8 yılın lastigi seçilmişti.
Hayırlı olsun..
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, dün itibari ile aracı galeriden teslim aldım, doğru lastikcime gittim Nokian WR D3 modelini taktırdım tanesi 425 lira ebat 225 / 50 / 17. an itibari ile de lastiklerden memnun kaldım.
Hayırlı olsun. Forumun kararlarda etken olabilmesi çok iyi.
Serkan Saylı Fiyatı yanlış yazma olasılığınız var mıdır?
teşekkürler engin abi.ne gibi bir yanlışlık anlayamadım