0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan abi imax film izlemek için Tekirdağ'dan kalkıp büyük bir hevesle istinye parka gittim tron filmi vardı o zaman izledim ama açıkçası imax deneyimi beklentimi karşılayamadıfilme gitmeden imax hakkında araştırma yapmıştım "kendinizi filmin içinde hissedeceksiniz" diyordu ama öyle olmadı,belki filmdendir bilemiyorumlg 3d tv aldım evimde kullanıyorum,filmin efektleri iyiyse çok keyif veriyor,5-6 yaşındaki çocuklar kelebekleri gerçek sanıp yakalamaya çalıştılar serkan patagonia belgeselini 3d indirdim ama henüz alt yazı bulamadım,sende var mı acaba?
3D görüntüler için bilgisayarda hangi programı kullanmayı tercih ediyorsunuz?
Bilgisayarda hiç 3D'ye bulaşmadım Tron baya iyi filmdi, ama imax kamerası ile mi çekildi bilmiyorum. Zaten 3D filmleri pek sevmem.
ben pc de 3d filmler için powerdvd kullanıyorum. tavsiye ederim.
Aynısını kullanıyorum, ve gerçekten güzel bir program. Alternatif de bakıyorum aslında.
birçok alternatif program denedim. hemen hemen hepsinde donma-takılma-altyazı sorunu gibi problemler yaşadım. artık başka programlara yeltenmiyorum bile. bu programda sorun yokmu derseniz bunda da var. bazen 3d görüntü çift olabiliyor. kapatıp açarak düzeltiyorum.
Powerdvd11 kullanıyorum. Yalnız sadece dosyanın içindeki alt yazıları görüyor, yeni alt yazı eklemeyi ya da programda göstermeyi öğrenmek lazım. Tabi alt yazı da 3d olacak.
Bilgisayarı 3d tv ye bağlayıpmı yapıyorsunuz yoksa monitördemi izliyorsunuz?
3d filmin içine gömüyorum ben altyazıyı çok zor olmuyor. ben genelde filmi usbye atıp tvde izliyorum. pcyi tvye bağlayıp izlemek sorun çıkartabiliyor bazen. sanırım benim pcnin 3d özellikleri çok iyi değil
Ekran kartın ne hocam? Marka model? Benimki Nvidia gtx 260 3d yi destekliyor ama heniz kullanmadım bu özelliğini
Bir haftasonu müsait olunca bilgisayarla tv yi bağlayıp 3D film ve oyun performansını test edeceğim. Normal oyunlarda bilgisayarı tv ye bağlayıp 3D hale getirebiliyormuyuz bunu merak ediyorum. Oyun ismi olarak şunları örnek vereyimcod mw3, Medal Of Honor gibi fps tarzı oyunlar.