0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha 1 senelik akü bence bir şey olmaması gerek, fakat parkları vs. bir işlemi çalışır vaziyette bırakmadığınıza eminmisiniz? Eğer eminseniz akünün garantiden değişmesini isteyin abi.
Sercan bey selamlar tekrar ve hızlı yanıt için teşekkürler,Akü bir senelik değil aracı bir sene önce aldım. Akü kendi aküsü mü sonradan değişti mi bilemiyorum. Ancak üzerinde Varta var. Sanırım Toyota lar orjinalinde Varta ile veriliyor. Şimdi birini bulup Aküyü şarj ettirecem. Ancak sizce 3 hafta kullanılmayan aracın aküsünün bitmesi normal mi?Bu arada farların ve park ışıklarının sönük olduğundan eminim.
Elektrik kaçırıyor olabilir. Bir ustaya gostermenizde fayda var.
Bravo Her ne kadar ihtimal vermesemde.
aynısı benim basimada gelmişti. Demire değen bir kablo yüzünden 2,3 kez 12 saat sarjda kaldı akü. en son akli başında bir usta sorunu kökten halletti. 2 ay kapıda yatsada tek marşla çalışıyor.
Abi eğer akünün ömrü dolmak üzere ise boşalması normal .Benim 2 sene önce traktörümün aküsü 2 hafta da boşalmıştı . 2 sene önce aldığım akü ile bu sene traktörü 1 ay çalıştırmadığım oldu ve tek marşta çalıştırdım traktörü .
Yok sanmıyorum elektrik kaçırdığını. Öncesinde yine birkaç kez 2 hafta yatmıştı bişey olmamıştı. Şarj edip sorun tekrarlanacak mı ona bakacağım. Eğer tekrarlanırsa bir elektrikçiye gösteririm.
havaların soğuk oluşunu hesaba katarsak 3 hafta yatan bir aracın aküsünün boşalması gayet normal. Eğer akü aracın orjinal ilk aküsü ise en az 1 yıl daha gideri var. Zira 2005 model sıfır aldğımız corollanın aküsü 6 sene gitmişti.
Bir yandan Akü araştırıyorum. Muhtemelen değişmek gerekecek.
Teşekkürler Selman bey. Aklıma gelmemişti ama bu ihtimal yüksek zira çalışmadığı süre içerisinde üzeri karla kaplı olarak birkaç gün kaldı.
Rıdvan bey merhabalar,muhtemelen aracınızın üzerindeki orjinal gelen aküsüdür,orjinal aküsü ise değişim zamanı geliyor olabilir,ama 1 senelik aküyse muhtemelen araçta elektrik sistemsel bir sorun olabilir,
Abi inciyi öneririm .