0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ve arkadaşları ne oluyor
Yanlız gelmeyeceğini düşünüyorum ya da öyle hatırlıyorum konuştuğumuzda. Malum Ergoda gelir.
O yazılan liste ayın kaçına
Hande siz çıkmayız abi.Hatta saz arkadaşlarıda gelsin.
ben olmadan nereye gidiyosun bakiim sen CoCo
Evet sevgili arkadaşlar daha ciddi adımlar atma zamanı geldi.Listeyi oluşturarak başlayalım. Sizlerden ricam listenin devamı için eklemeyi bana bırakırsanız sevinirim. Sizler sadece geliyorum ya da gelebilirim gibi yorumlarınızı yaparsanız listedeki düzenlemeyi bizzat yaparım.Kimler ile katılacaklarımızı da yazarsak program açısından daha faydalı olacaktır.Gelecekler 1- Ahmet Can Dil ve Çetesi-Düzce 2-Ali Yıldırım ve Ailesi-Ankara3-Mehmet Ali Yıldız ve Dennis (kızı)-Kocaeli4-Sercan Karabulut ve Arkadaşları- İstanbul5-Seyit Güvenç-Ankara6-Oğuzhan Murat(Neşet)- Bursa ya da Ankara7-Gülsüm Gül ve Arkadaşları-Bursa8-Hande Bayram-Ankara9-Çoşkun Demiratlı-Ankara10-Sertan Kullukçu-İstanbul11-Ferdi Çetinbaş- Akçakoca12-Gelmeye ÇalışacaklarBurak Yarıcı-İstanbulHakan Öztürk-İstanbulEnes Yıldırım-AnkaraÖzkan Gül-İstanbulTolga Dinç-İstanbulErcüment Enes Koluman-Eskişehir VişnelikKemal Aksüyek-İzmir
Beraber gidecezz yaa ablaa ilahi sen Hem bu sefer sana yol arkadaşı da var Allah rızası için benim ismimi Ç harfi ile yazmayın
Eskişehirden geçecekseniz talibim yani
onları göndereyim isterseniz...
Eskişehirden 1 saaate damlarsın buraya burdan gideriz Ercücüm
Buradaki Özne sizsiniz sayın yöneticim.Diğerleri başüstüne ancak başsız vucut olmaz.
eyvallaahh ben de sizleri çok özledim doğrusu ama gelebilme ihtimalim oldukça düşük miniminnacık..