0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyvallah Mali abim Zargi bı konuda bir mesajda daha bahsettim daha öncede Mesut abi Hazım abi ben TCT buluşması yaptık dikkat et üye buluşması değil
ne günlerdi be kardeşim bekardım ama ozamanlar freestylaaaa
Bakcak ben sana zargiiii!Ooo bu güzel haber hadi bakalım abi artık hareket vakti yengeyede saygılar
Beyler bayanlar bilenler söylese bir zahmet ..Abant tarafı ve kar yağışı durumunda ne yapılır ? yani yollar kapanır mı uludağ gibi midir? yolu felam babında soruyorum bilgi amaçlı..
Bu arada Gülsüm 19 Ocak'ta gelemiyorum demiş ama listede ismi var. Listeyi tekrar kontrol etmekte fayda var.
arkadaşlar ortalık kar kış kıyamet, son yılların en sert kışını yaşıyoruzacaba diyorum bu buluşmanın zamanı biraz yanlışmı oldu ne...?
Şuan için tarih bana hiç uymuyor.
Arkadaş kış buluşması yapıyoruz, havanın soğuk olduğunu da hepimiz biliyoruz. Amacımız mangalımızı yakıp biraz eğlenmek. Hafta sonu Uludağ'a kayak yapmaya gideceğime Abant'a gidiyorum gibi bir plan bu. Bu nedenle soğuktan şikayet etmek (Mesut gibi küçük çocuğu olanlar hariç) çok doğru gelmiyor bana. Gelen gelir, gelemeyen ertesi gün fotoğraflara bakar. Geçen sene böyle bir muhabbet başlatıp bir birimizi gaza getirip son gün hepimiz caydık. Bu nedenle katılmak istemeyen arkadaşların yorum yapmamasını rica ediyorum.