0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
malesef yine tutturamıyorum ama oy kullanabilirim
Hallederiz kardeşim Bence oylamayı kaldıralım konu içerisinde fikirlerimizi yaparak yön verelim olsun bitsin.
Abi o zamanda çok mesaj olacak tarih söyleyenlerin mesajını görmeyip atlarsak hoş olmaz açıkçası...Hadi yahu 19 ocak olsuuun
İşte onu bana bırakın forumu iyi kullanırım biliyosunki Bence önerdiğim gibi olursa sadece katılacak arkadaşlar yazar.
Katılmak isteyenler tarih seçimii zaten yapıyorlar abicim herkes katılmak ister ama tarihin belirlenmesi anketle olabilir En azından sen yorulmazsın o kadar sayfa içerisinde
Yavrum sen ne mevzunuydun.İşte katılmayanlarda oy kullanıyor bak bakalım 20 21 kişi oy kullanmış kaç kişi yazmış kaç kişi yazmamış ya da daha net bir adım atılmamış. Ondan dolayı diyorum her zaman yaşadığımız durum herkes klavye başında programa dahil oluyor ama buluşma günü işleri çıkıveriyor. Yani benim demek istediğim yine oy kullanmış olacağız ama yazıyla Kapiş mii le ilahe illallah
Sayısal olduğu için son dönemde sözel benim batışlarda hep ondan çıktı yangın sahip çıkalım Ercüye Tamam yahu hemen zaten çirkefleş hemen bir sert çıkmalar ayıptır bu yaptığın ayıp
Ooohh Dear, ooh mondöö