0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş kış buluşması yapıyoruz, havanın soğuk olduğunu da hepimiz biliyoruz. Amacımız mangalımızı yakıp biraz eğlenmek. Hafta sonu Uludağ'a kayak yapmaya gideceğime Abant'a gidiyorum gibi bir plan bu. Bu nedenle soğuktan şikayet etmek (Mesut gibi küçük çocuğu olanlar hariç) çok doğru gelmiyor bana. Gelen gelir, gelemeyen ertesi gün fotoğraflara bakar. Geçen sene böyle bir muhabbet başlatıp bir birimizi gaza getirip son gün hepimiz caydık. Bu nedenle katılmak istemeyen arkadaşların yorum yapmamasını rica ediyorum.
Ali abi Şubat ayı başında olsa yalnız gelebilirdim ama tarih erken benim için
Seercan, bizi de Abanat'a götür
Gelecekler 1-Ahmet Can Dil ve Çetesi-Düzce 2-Ali Yıldırım ve Ailesi-Ankara3-Mehmet Ali Yıldız ve Denise (kızı)-Kocaeli4-Sercan Karabulut ve Arkadaşları- İstanbul5-Seyit Güvenç-Ankara6-Oğuzhan Murat(Neşet)- Bursa ya da Ankara7-Alper Binbir-Kocaeli8-Vedat Nurkan Gülen- İstanbul9-Coşkun Demiratlı-Ankara (Coco ayarlar bir şekilde)10-Sertan Kullukçu-İstanbul11-Tolga Dinç- İstanbul12-Ümit Gökay- İzmirPrograma yön verme zamanı geldi gibi.
Bir ihtimal bende geleceğim
Bence eskişehirden geçip şu güzel kardeşinide sevindirik edersin abicim
Ercü ben o gün istanbula gideceğim bence ortada buluşalım sen boluya gel ben seni oradan alayım
Oooooo hayırlı olsun Serkanım Rabbim hayırlı etsin inşallahh
Hayırlı olsun Serkan Mesaj kalabalığı olmasın diye buraya yazdım Ali