0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Guzel araba. Hayirli satislar.
Masallah aracınız cok temız kazasız belasız.
How much
Hayırlı satışlar . İnşallah istediğiniz fiyata verirsiniz.Ancak araç bana garajdan pek ara ara çıkıyomuş gibi gelmedi .Kilometre normal yani az değil...
Başlık çok iyi Maşallah alanada satanada hayırlı olsun inşallah.
Maaşallah, Allah nazardan saklasın.
Hayırlısı olsun Adem ..Bu kasayı ve D4D motoru seviyorum
üstten aşağı 3. fotoğraf müthiş görünüyor, sahibindende gördüm ilanınızı. Merkatan soruyorum satma sebebi ekonomik değilse satınca ne alacaksınız.
Performans ihtiyacı kişiden kişiye değişir tabi bana göre oldukça yeterli gelmişti. Tavsiye olarak değil de performans deyince bindiğim bir arabayı unutamıyorum resmen yarış arabası gibiydi; BMW 3.20d Heralde maliyet/etkinlik olarak bunun gibisi yoktur.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kazasiz-cok-temiz-3,20d-yeni-tip-motor-163-beygir-108336263/detay/
Aracınız çok temiz maşallahı var Performans konusunda arttırabilirsiniz Racechip kendinize göre ayar yapıyorsunuz ve istediğiniz zaman söküyorsunuz 100 hp 255 nm ulaşanlar var yanlış hatırlamıyorsam forumda konusuda var isterseniz onu bir okuyun Ama avensis 2.0 gerçekten güzel tercih
merhabalar;Chip olayını epey araştırdım. mutlaka layığı ile bu işi yapanlar vardır. fakat ziyadesiyle de şikayetçi olanlar var. nitekim ne yaparsak yapalım 1.4 dizel motor var elimizin altında.. 147 hp lik avensisten inip buna binince değil 100hp,120hp de alsak bu araçtan yine de tatmin etmeyecektir motor hacmi sebebi ile..yakıt sebebi ile tercih etmiştim bu aracı ama vazgeçtim. benim felsefem yaksın da gitsin de bundan böyle )sık sık muğlaya gidiyorum.. Sakar Tepe diye meşhur bir yolumuz var %10 eğimli 8 km lik bir yol aşağı yukarı. kamyoncuların korkulu rüyası. benimde ne zaman ki corollayı aldım korkulu rüyam oldu.. kamyoncular aşağıya doğru frenlerden korkuyor. ben yukarı doğru cıkmaktan korkuyorum.. YÜRÜMÜYOR ÇÜNKÜ! )
merhabalar;sık sık muğlaya gidiyorum.. Sakar Tepe diye meşhur bir yolumuz var %10 eğimli 8 km lik bir yol aşağı yukarı. kamyoncuların korkulu rüyası. benimde ne zaman ki corollayı aldım korkulu rüyam oldu.. kamyoncular aşağıya doğru frenlerden korkuyor. ben yukarı doğru cıkmaktan korkuyorum.. YÜRÜMÜYOR ÇÜNKÜ! )
Mmt yani abi doğaldır.
illallah kardeşim illallahhhh