Gönderen Konu: Garajdan ara ara hava almaya çıkan Corolla'm :)  (Okunma sayısı 5312 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kimi zaman mutlulukta taraf tutar.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 62000
  • Model Yılı: '10
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Garajdan ara ara hava almaya çıkan Corolla'm :)
« Yanıtla #20 : Ocak 02, 2013, 02:25:47 »
Yeni megane 1.6dci 130 gt line'i bir test etmeni öneririm bu arada adem abi.

valla onu inceledim test edemesemde çok beğendim. cok sportif bi görünüm kazanmış. özellikle sport tourer modeline bittim.. hiç SW bir araç beğeneceğimi tahmin etmezdim. motor konusunda çok temiz bir güç diyor kullananlar. gerçi yeni bir araç. ne çıkartır sonradan bilinmez. torku cok yüksek. fakaaaat... o fiyata neler alınır nelerrr:)) 60 lardaymış sanırım fiyatı.. şimdi oldu mu sunrooflu falan olacak ki keyfini alalım  :D

insignia için ne dersin?? 1.6 turbo ...?
Mercedes-Benz C180 BlueEffc. AMG - 1.6cc Komp. 156HP | 250 Tork..
Kia Sorento X-Force EX Premium     - 2.5cc CRDI   170HP | 400 Tork..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 02, 2013, 02:25:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 02, 2013, 05:26:13 »
valla onu inceledim test edemesemde çok beğendim. cok sportif bir görünüm kazanmış. özellikle sport tourer modeline bittim.. hiç SW bir araç beğeneceğimi tahmin etmezdim. motor konusunda çok temiz bir güç diyor kullananlar. gerçi yeni bir araç. ne çıkartır sonradan bilinmez. torku cok yüksek. fakaaaat... o fiyata neler alınır nelerrr:)) 60 lardaymış sanırım fiyatı.. şimdi oldu mu sunrooflu falan olacak ki keyfini alalım  :D

insignialar güzel canavar gibi bastınmı yapıştırıyor... ben kullandım beğendim görüntüsüde çok güzel zaten amma ve lakin şehir içi seri kullanımda 15 16 bazen 17 litreleri görmek moral bozukluğuna neden olabilir. :D abartma diyenler olabilir ama benim gördüğüm gerçek bu :D
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 02, 2013, 06:59:09 »
Maşallah deyim ilk önce. Umarım sorunsuz bir satış yaparsınız.Birde Almanya'daki kuzezim şöyle demişti;''Almanlar Mercedes ve BMW'yi satmak için, Audi'yi binmek için üretiyorlar''. 2.0 TDI A4 veya A6'yı araştırmanızı öneririm.2006-2008 modelleri 100.000 km. civarında fiyat/performans olarak çok makul araçlar var. Naziçane bir tavsiye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 02, 2013, 09:37:23 »
insignialar güzel canavar gibi bastınmı yapıştırıyor... ben kullandım beğendim görüntüsüde çok güzel zaten amma ve lakin şehir içi seri kullanımda 15 16 bazen 17 litreleri görmek moral bozukluğuna neden olabilir. :D abartma diyenler olabilir ama benim gördüğüm gerçek bu :D

:olu: :o 17 litre mi  !!!  Aman yaRabbim:D sakin kullanımda 10 litre falan diyorlardı arkadaşlarım..  eğer basmadan şehir içi değerleri bu ise bir daha gözden geçirmem gerekebilir insignia işini..

Maşallah deyim ilk önce. Umarım sorunsuz bir satış yaparsınız.Birde Almanya'daki kuzezim şöyle demişti;''Almanlar Mercedes ve BMW'yi satmak için, Audi'yi binmek için üretiyorlar''. 2.0 TDI A4 veya A6'yı araştırmanızı öneririm.2006-2008 modelleri 100.000 km. civarında fiyat/performans olarak çok makul araçlar var. Naziçane bir tavsiye.

çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. gerçekten çok güzel araçlar. baktım onlara da fakat 100.000in altında 45 .000tlye kadar malesef temiz yok.
genelde 2 parçadan fazla boya veya değişen, kmsi 100.000in üzerinde araçlar mevcut. düşük km yüksek model olsun başım ağrımasın e bir de bütçeyi zorlamayayım diyorum şimdilik.. audi ve saab 9.3 yeni kasa 1.9TTID çift turbo modelini düşünüyordum bende. ikisini de incelemiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 02, 2013, 12:27:51 »
:olu: :o 17 litre mi  !!!  Aman yaRabbim:D sakin kullanımda 10 litre falan diyorlardı arkadaşlarım..  eğer basmadan şehir içi değerleri bu ise bir daha gözden geçirmem gerekebilir insignia işini..

madem sakin kullanacaksınız satmayın corollayı sakin sakin kullanın :)
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 02, 2013, 12:41:44 »
madem sakin kullanacaksınız satmayın corollayı sakin sakin kullanın :)

:) sık sık şehir dışına cıkıyorum. şehir içinde zaten gaza basılacak uygun yol yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 02, 2013, 21:12:40 »
valla onu inceledim test edemesemde çok beğendim. cok sportif bir görünüm kazanmış. özellikle sport tourer modeline bittim.. hiç SW bir araç beğeneceğimi tahmin etmezdim. motor konusunda çok temiz bir güç diyor kullananlar. gerçi yeni bir araç. ne çıkartır sonradan bilinmez. torku cok yüksek. fakaaaat... o fiyata neler alınır nelerrr:)) 60 lardaymış sanırım fiyatı.. şimdi oldu mu sunrooflu falan olacak ki keyfini alalım  :D

55.000 tl'ye Gt-line 1.5 Dci var abi onlar daha ucuz.İnsignia güzel arabadır.Ama 180 hp üretimi durmuş bi motor sonuçta ve yerine Sidi Ecotec gelecek ve yakıt tüketiminin en iyi 10 lt olacaktır diye tahmin ediyorum.Onun yerine 1.4 140 turbo al adem abi Start stop var ve yakıt tüketimi 1.6'ya göre gayet iyi hatta Sunroof paketi alırsanız yanında elektrikli yolcu koltuguda geliyor.Ama AFL olmaması çok büyük eksiklik bence.O fiyatlara 2.0 Tdi Cvt önceki kasa A4 bulabilirsiniz o araçlarda çok iyidir.

Katılıyorum sana mehmet abi. :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 02, 2013, 21:22:34 »

çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. gerçekten çok güzel araçlar. baktım onlara da fakat 100.000in altında 45 .000tlye kadar malesef temiz yok.
genelde 2 parçadan fazla boya veya değişen, kmsi 100.000in üzerinde araçlar mevcut. düşük km yüksek model olsun başım ağrımasın e bir de bütçeyi zorlamayayım diyorum şimdilik.. audi ve saab 9.3 yeni kasa 1.9TTID çift turbo modelini düşünüyordum bende. ikisini de incelemiştim.
sakin kullanımda 10 litre yakalanabilir tabi ama araba gerçekten çok keyifli isnsanın bastıkça basası geliyor o yüzden bana göre değil ocağıma incir ağacı diker benim :D ben corollada bile 10 litreden aşağı hiç düşmedim 12 lerde kullanıyordum genel olarak şehir içi insigniada benzinlikten çıkmazdım heralde maaşı benzine verirdim.. birde tüp takılmamamsı sıkıntılı
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 03, 2013, 10:01:56 »
55.000 tl'ye Gt-line 1.5 Dci var abi onlar daha ucuz.İnsignia güzel arabadır.Ama 180 hp üretimi durmuş bir motor sonuçta ve yerine Sidi Ecotec gelecek ve yakıt tüketiminin en iyi 10 lt olacaktır diye tahmin ediyorum.Onun yerine 1.4 140 turbo al adem abi Start stop var ve yakıt tüketimi 1.6'ya göre gayet iyi hatta Sunroof paketi alırsanız yanında elektrikli yolcu koltuguda geliyor.Ama AFL olmaması çok büyük eksiklik bence.O fiyatlara 2.0 Tdi Cvt önceki kasa A4 bulabilirsiniz o araçlarda çok iyidir.
Katılıyorum sana mehmet abi. :)

kardeşim iyi diyorsun hoş diyorsun da :) 1.4 turbo için hangi foruma girsem yürümüyor deniyor. e yürümeyen araç zaten bende de var bana gideri olan lazım.. kaldı ki 180hp araç abanmaya gerek yok? nasıl olsa yürürü var gaza dokunduğn an. diğer açıdan, 2009-2010 model bir araçtan bahsediyruz. 2.0dizel audi a4ün ulaşabileceğim rakamlarda olanı 2004-2005-2006 model. bi başka acıdan yakıtı nereden baksan insignianın olsun 15 kuruş altında. (dediğiniz model için forumlardaki yakıt değerleri bu şekilde görünüyor).   şehir içi kesinlikle basılacak bir yol yok  marmariste. şehirler arasında basarım abi :D o başka.. :D Renault için ise;  55.000lere cıkamıyorum ki kardeşim. zaten çıksam dediğim gibi 5 daha veririm Bmw 320d. alırım paşalar gibi gözümü kapatır binerim :) ikinci ele düşse , piyasa hareketlense gt line düşünülür. 40-45 lirayı sonuna kadar hakeder. ama 55 bin çok kardeşim çok..

sakin kullanımda 10 litre yakalanabilir tabi ama araba gerçekten çok keyifli isnsanın bastıkça basası geliyor o yüzden bana göre değil ocağıma incir ağacı diker benim :D ben corollada bile 10 litreden aşağı hiç düşmedim 12 lerde kullanıyordum genel olarak şehir içi insigniada benzinlikten çıkmazdım heralde maaşı benzine verirdim.. birde tüp takılmamamsı sıkıntılı

güçlü bir araç muhakkak tahrik edecektir :D tahriklere kapılmamak lazım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 03, 2013, 18:13:16 »
kardeşim iyi diyorsun hoş diyorsun da :) 1.4 turbo için hangi foruma girsem yürümüyor deniyor. e yürümeyen araç zaten bende de var bana gideri olan lazım.. kaldı ki 180hp araç abanmaya gerek yok? nasıl olsa yürürü var gaza dokunduğn an. diğer açıdan, 2009-2010 model bir araçtan bahsediyruz. 2.0dizel audi a4ün ulaşabileceğim rakamlarda olanı 2004-2005-2006 model. bir başka acıdan yakıtı nereden baksan insignianın olsun 15 kuruş altında. (dediğiniz model için forumlardaki yakıt değerleri bu şekilde görünüyor).   şehir içi kesinlikle basılacak bir yol yok  marmariste. şehirler arasında basarım abi :D o başka.. :D Renault için ise;  55.000lere cıkamıyorum ki kardeşim. zaten çıksam dediğim gibi 5 daha veririm Bmw 320d. alırım paşalar gibi gözümü kapatır binerim :) ikinci ele düşse , piyasa hareketlense gt line düşünülür. 40-45 lirayı sonuna kadar hakeder. ama 55 bin çok kardeşim çok..
Karar senin abi :) Ama şu an 50.000 tl param olsa İ30-Ceed'ten şaşmazdım.  :D
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 04, 2013, 09:21:05 »
Karar senin abi :) Ama şu an 50.000 tl param olsa İ30-Ceed'ten şaşmazdım.  :D

Allah herkesin gönlüne göre versin kardeşim.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • 154 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ocak 04, 2013, 19:59:36 »
Allah herkesin gönlüne göre versin kardeşim.. :)
Aynen adem abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 04, 2013, 22:59:41 »
Maşallah güle güle satın :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 06, 2013, 18:34:25 »
Maşallah güle güle satın :)

Allah razı olsun.. valla satılsa hakkaten yüzüm gülecek ama.. piyasa cok durgun cokk..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ocak 07, 2013, 03:07:17 »
Ortalıkta oluk oluk satılık mmt corolla var biraz zor..Hayırlısı diyelim..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ocak 07, 2013, 20:56:37 »
hayırlısı  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ocak 07, 2013, 21:18:07 »
Her malın bir alıcısı vardır buna MMT'de dahil. Hayırlı satışlar.
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ocak 07, 2013, 21:25:43 »
Her malın bir alıcısı vardır buna MMT'de dahil. Hayırlı satışlar.

Muhakkak.... Nasıl ki ben aldım. Vardır muhakkak arayanı :)
Allah'tan hakkımızda hayırlısını isteyelim :)