0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sa celil abi sen gel bana bu işler için sen bi bütçe söle sana en ii sini yapım ben sana parça fala sölim yakıt a katkısını falan sen bul tak sen yatarki max fiyet ver bana sana arabayı uçirim aracın ibresi 250 ise saba 260 yaptirim ben sen yeterki fiyat ver senle bu işi hallederiz
180-190 max hızsebebi lpg olabilir
Bir de artık pistonlar aşınmıştır.190 yapabiliyorsa gene iyi.
selam celil abi...corona motoruna yüklenen görmedim ben pek...varsada bilmiyorum...ama yok illa ben bu arabayı yükliicem diyosan swap yap başka bi toyota motora geç böle parçası güçü çok olan bişi mesela sonrası senin istek ve bütçene bakar....yakıt içinde alırsın bi apex FCD işletim sistemi ordan ne kadar yakıt istersen gönder ama coronaları çok severim böle sıra dışı bi tane lazım aslında bide o kadar arbartmicam diyosan beyin proğramı filtre alt borular falan derken hem motoru okşamış olursun hemde 15-20 bişi alısın tahminimce
eger motor mod u ıstıosan bı kere yakıt ı dusunmeyecen.her araca gore yaptıgın mod lar yakıtını etkıler.sen bı 7-8 mılyar harca canavar olur o arac.headers,turbo-ıntercooler,chıps,aır-kıt,eksoz,kapak taslama falan yaptıırsan arac ucak olur
Selam. Bence motorun iyi bir elden geçmesi bile farkedilir performans artışı sağlar size. Yoksa en uç olarak Turbo uygulatabileceğiniz gibi, eğer daha güçlü Toyota motorlarıyla benzer alt yapıyı paylaşıyorsa motorunuz (mesela daha güçlü Carina vb) bunların üst kapak, egzantrik mili vb. parçalarının aracınıza uygulaması ile belirgin güç artışı oluşturabilirsiniz. Ancak her durumda süspansiyon ve frenleride güçlendirin derim.
vay be gençliğimi hatırladım , o yıllarda bunlardan birtanesini 4 yıl boyunca kullandım çok ama çok güzel bir arabaydı , ayrıca modifikasyon yaptırmanada gerek yok bence, hava/ateşleme/motor ve egzost sistemlerinin bakımını yaptırırsan sanırım bunlarda işini görür, motorlan ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum , bizdeki aracı 470 000 Km kulladık hiç bir sorunu yoktu , bazen yağını suyunu bile değiştirmeyi unutuyorduk zavallının