Gönderen Konu: DİREKSİYON üstü kulmanda ışığı  (Okunma sayısı 8453 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: DİREKSİYON üstü kulmanda ışığı
« Yanıtla #40 : Ocak 04, 2013, 15:26:49 »
Malesef burası böyle..Biraz muhabbeti seven bir form..Teknik konularda,bir kaç saygı değer kişiler haricinde paylaşımı zayıf..Fıkra,foto,gırgır gibi konularda uzman arkadaşlarımız çoğunlukta..Ha birde muhalefet ve tartışma olunca,çok kişi yorum yapacaklardır..Şimdi bu yazdıklarımıdan dolayı sürümcemede kalanlar olucak..Bu yazdıgından sonra yazsakmı?Yazmasakmı..Yahu kardeşim bukadar basit bir konuya cevap yazmıycaksanız,neden bu toyota forumu..Yada neden Oto forumu..face gibi bir site yapın ozaman..Bol laklak,bol muhabbet...Bekliyorum bakalım kaç kişi iştirak edicek diye ama malesef..Osman kardeşim,yaşını bilmediğim için kardeşim dedim eğerki büyüksen kusuruma bakma..Bendeki araç 2008 model 1.4 D-4D Terra Yaris,Bende direksiyondaki tuşlarda farlar yanıncada ışık yok..Sanırım sendede bu böyle..Saygılar..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 04, 2013, 15:26:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Ocak 04, 2013, 15:29:44 »
Nerede hakaret...?Ben kime değersiz demişim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 04, 2013, 15:31:59 »
He Cemil bey heee

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 04, 2013, 15:36:51 »
Cemil bey kusura bakmayın da ortalığı karıştırdığınız kaçıncı olay bu ? Bir arada Sercan Karabulut'a dair bir konu açmıştınız orada da bir şey yazmadım ama yeter bence bu kadar sizde yaris sahibisiniz ortalığı karıştırmak yerine daha akıllıca bir çözüm olan cevap vermeyi deneyebilirdiniz ki siz bunu yapmadınız. Son dönemlerde kavga çıkan konularda gözlediğim şeyler kavgayı çıkartıp üstüne üstlük devam ettirmeniz. Burası bir otomobil forumu olabilir soruların çoğu cevaplanıyor geyikte yapılıyor muhabbette ediliyor sürekli ciddi takılmayı istiyorsanız kendi köşenize çekilir sorulan sorulara cevap verirsiniz öğrenmek istediklerinizi öğrenirsiniz biter. He birde bir sloganımız vardı en azından Tunç Sancak'ın porfilinde yazan birşey "kimine göre bir forum bize göre bir aile". Bunu açıklamama gerek yoktur sanırsam ? Ayrıca bir ara ........com'a gelmiştiniz aracınızın fotolarını paylaşmıştınız birisi ön tampon boyalı galiba dediğinde de olay çıkmıştı ve üyeliğinizi sildirmiştiniz haksız mıyım hatta kullanıcı adınız FOTO_BELİT ti. Bu iki forumda da gözüken birşey var asabi bir yapınız var doğrudur birşey diyemeyi yapınıza ama bizde bu yanınızı çekmek zorunda değiliz. Saygılar sevgiler.

Ayrıca konuyla alakan yok ne giriyorsun derseniz de kusura bakmayın ama ilk yazdığınız cümlenin bir ucu bana da dokunuyor herşeye sessiz kalmak gibi bir yapıda değilim.

Dedektif gibisin be Ercü... nerden yakaladın bunca ip ucunu.... brawo whalla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ocak 04, 2013, 15:38:51 »
Cemil beyy,
işin en güzel yanı şen şakrak gırgır bir ortamda aradığın her şeyi bulabilmektir
sadece otomobil arızaları ile ilgili konular bir noktadan sonra insanı bunaltır, ayrıca hiç birimiz tamirci değiliz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ocak 04, 2013, 15:39:36 »
Cemil beyy,
işin en güzel yanı şen şakrak gırgır bir ortamda aradığın her şeyi bulabilmektir
sadece otomobil arızaları ile ilgili konular bir noktadan sonra insanı bunaltır, ayrıca hiç birimiz tamirci değiliz
Haklısın Kemal abi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Ocak 04, 2013, 15:40:12 »
Bİ direksiyon üstü kumandaların ışığını soralım dedik ortalık karşmış hakkınızı helal edin bir kusur olduysa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ocak 04, 2013, 15:42:57 »
Est Osman bey siz helal edin bi soru sordunuz sorduğunuza pişman ettik ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ocak 04, 2013, 15:43:45 »
[quote/]Ama konunun uzamaması adına göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür etmek isterim.  [/quote]

bırak uzasın ya, ne güzel eğleniyoruz işte, monotonluktan kurtulduk :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ocak 04, 2013, 15:45:29 »
Ahmet kardeşim işte sorunun nerden kaynaklandığı belli oldu,Ben kimseyi değersiz kılmadım ve kılmak istesemde kılamam..Eşeğe nekadar  altın semer vursanda eşek eşektir,altın çamurada düşse değerini kaybetmez..Yani burdan şu çıkıyor;Ben birine kötü diyorum diye o kiş kötü olmaz,bir kişi kötüysede ben veya başkaları nekadar iyi desede o kişi iyi olmaz..Öğretmenim demişsiniz,şimdi dahada üzüldüm sizin için ve dahada kızdım açıkçası..Bir öğretmensiniz ve hala konuyu uzatıyorsunuz..Şu yönetim konusuna gelelim..Sen sitenin bölüm yöneticisi olabilirsin,ama benim için değilsin..Şahsi fikrim demiştim..Ve ben senin üyeliğinle ilgili değil kürek çekmek kılımı kıpırdatma..Sadece haketmediğini söyledim..Doğru bildiğin şey gün gelir yamulur,yamuk dediğin şey o yöne doğru eğilince doğrulur..Sana bir hikaye anlatayım;(Biliyorsun mutlaka)..Bir bir baba oğlunun yaptıklarından dolayı''oğlum sen adam olamazsın'' diyormuş..Gün gelmiş bu değersiz çocuk bir ülkeye kral olmuş..Tabi babasına kendini göstericekya''Babamın çağırın demiş''Muhafızlar gitmişler babasını bulup kralın huzuna getirmişler..Oğul babasına -baba bak sen bana adam olamazsın diyordun,bak gördünmü ben kral oldum...Baba-oğlum kral olmuşsun ama hala adam olamamışsın,bak babanı ayağın getiriyorsun..Demiş..Sözüm meclisten ve forumdan dışarı..Hikaye bu ya insanlar artık burdan ne ders çıkarır Allah bilir..Saygılar..

Şimdi burada muaallakta kalan bir nokta var
söz konusu eşşek kim ; altın kim oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ocak 04, 2013, 15:46:56 »
bırak uzasın ya, ne güzel eğleniyoruz işte, monotonluktan kurtulduk :D

Hadi kemal abi oturmaya mı geldik :dans2: :daghan: :dans2:

Eşşek forum oluyor altında Cemil bey ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ocak 04, 2013, 15:49:28 »

Ne münasebet,burdan bunumu çıkardın yani..Helal olsun.. :alkis: şimdi sen Hikayedeki kralıda kendinmi sanıyorsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Ocak 04, 2013, 16:07:14 »
Ahmet kardeşim,gerçekten yönetimde olmayı haketmeyen birisin,değil yönetimde yorum yapmayı haketmeyen birisin...

Yanılıyorsunuz Cemil bey;
Ahmet karadenizli olduğu için biraz "doğrucu Davut" tur
lafa direk girer, sağa sola kıvırmaz
önceleri bende biraz yadırgamıştım ama bizim Ahmet iyidir
olayı bu boyutlara getiren sizsiniz
koskoca bir forum grubuna "BUNLAR BÖYLE" derseniz böyle tepkiler almanız kaçınılmazdır
üstelik yenisiniz, forumdaki aile yapısını bilmiyorsunuz
biz hep birbirimize takılırız (helede ben...!) ama geyiğimizi yaparken aynı zamanda  pek çok yararlı
gerekli, yaşamsal konularda tartışır paylaşırız
Yarisin ışıkları konusuna zaten daha önce değinilmişti, ayrıca biraz sabretseniz mutlaka yorum yapanlar olacaktı
siz biraz acele ettiniz ve hemen hemen her kesi suçlayarak (bir kaç kişi dışında)....

Bir otomobil sitesinde sadece teknik konular, mekanik, arıza vs.. tartışılsaydı o forum sıkıcı boğucu, ilgi çekmekten uzak bir şey olurdu
oysaki biz burada her şeyi paylaşıyor, birbirimizi anlıyor ve sitemizi seviyoruz
sabırlı, anlayışlı (ve kalıcı) olursanız sizde yapıyı anlayıp sevmeye başlarsınız
başka  bir forumda olsaydınız çoktan banlanmış olurdunuz..
bence tartışmayı sonlandırıp; olduğu yerde bırakıp, forumdaki  diğer konulara yönlenmeniz iyi olur
saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ocak 04, 2013, 16:10:50 »
Bence konu kapanırsa iyi olacak. Ne olursa olsun kimsenin kalbi kırılmasın ve konu kilitlensin artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ocak 04, 2013, 16:25:28 »

Cemil beycim ama ben konuyu kapadıkça siz iletileri değiştirip ateşledirme çabasındanız...

İlla ki orada ki "da" nın güzide dilimizde ki BULUNMA durum eki olduğunu belirtmem mi gerekiyor ;) ;)

Kemal abinin yazısı üzerine birşey demek olmaz bizi herkez huzur bozucu sanıyor ama Kemal abiyle benzer yanımız sağa sola takılıp eğlenelibiliyoruz ama en en en önemlisi kendimize bazı şeyler söylendiğinde kaldırabiliyor olmamız...

Hasan kardeşimizinde son uyarısı ile sizin yapmadığınızı yapıp Cemil Şen de dahil olmak üzere tüm forumdan yani ailemden özür diliyor ve imzamda ki hadisimi hatırlatıp konuyu kendi adıma kapatıyorum, sevgiler saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ocak 04, 2013, 16:26:25 »
Zorbalıkla Mehmet k. Şahin in mesajını editledim, yönetim istifa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ocak 04, 2013, 16:27:12 »
  Bu tarz iletişim herkese faydadan çok zarar getireceğinden izniniz ile kilitliyorum.

Lütfen herkes birbirine karşı daha saygılı olsun arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ocak 04, 2013, 17:43:35 »
Çorbada benimde tuzum olsun :)
Cemil bey in şu cümlesine katılmadan edemeyeceğim. Alıntıdaki kırmızı renkle belirtilmiş cümle. Bu arada benimde şahsi fikrim polemik olmasın.
Ayrıca Ahmet bu konuya yazdığın ilk mesaj güzel bir mesaj olmuş. Bu konuyu da daha fazla uzatmaya gerek yok, moderatörlerle tartışmaya
girmeyin, size başka şey söylerler aralarında başka konuşurlar, denedim %100 çalışıyor. :)

----mehmet beyin isteği üzerine bilgi notu--------

Yöneticiliğe yakıştırılmayan kişinin ben (Ali Yıldırım) olduğumu sanarak Cemil beyin kırmızı renkle belirttiği cümleye destek vermiştir, Ahmet Bey'in olay ile ilgisi yoktur.

Bilgilerinize.

Sayın Şahin;

"İki parmağını gözünün ucuna koy bir şey görebiliyor musun bu dünyadan? sen göremiyorsun diye bu alem yok değildir insan gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir göz ise ancak gerçek dostu görendir insan gözdür, görüştür, gerisi ettir insanın gözü neyi görüyorsa kendi değeri o kadardır"

Saygılarımla.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"