0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cemil bey kusura bakmayın da ortalığı karıştırdığınız kaçıncı olay bu ? Bir arada Sercan Karabulut'a dair bir konu açmıştınız orada da bir şey yazmadım ama yeter bence bu kadar sizde yaris sahibisiniz ortalığı karıştırmak yerine daha akıllıca bir çözüm olan cevap vermeyi deneyebilirdiniz ki siz bunu yapmadınız. Son dönemlerde kavga çıkan konularda gözlediğim şeyler kavgayı çıkartıp üstüne üstlük devam ettirmeniz. Burası bir otomobil forumu olabilir soruların çoğu cevaplanıyor geyikte yapılıyor muhabbette ediliyor sürekli ciddi takılmayı istiyorsanız kendi köşenize çekilir sorulan sorulara cevap verirsiniz öğrenmek istediklerinizi öğrenirsiniz biter. He birde bir sloganımız vardı en azından Tunç Sancak'ın porfilinde yazan birşey "kimine göre bir forum bize göre bir aile". Bunu açıklamama gerek yoktur sanırsam ? Ayrıca bir ara ........com'a gelmiştiniz aracınızın fotolarını paylaşmıştınız birisi ön tampon boyalı galiba dediğinde de olay çıkmıştı ve üyeliğinizi sildirmiştiniz haksız mıyım hatta kullanıcı adınız FOTO_BELİT ti. Bu iki forumda da gözüken birşey var asabi bir yapınız var doğrudur birşey diyemeyi yapınıza ama bizde bu yanınızı çekmek zorunda değiliz. Saygılar sevgiler.Ayrıca konuyla alakan yok ne giriyorsun derseniz de kusura bakmayın ama ilk yazdığınız cümlenin bir ucu bana da dokunuyor herşeye sessiz kalmak gibi bir yapıda değilim.
Cemil beyy,işin en güzel yanı şen şakrak gırgır bir ortamda aradığın her şeyi bulabilmektirsadece otomobil arızaları ile ilgili konular bir noktadan sonra insanı bunaltır, ayrıca hiç birimiz tamirci değiliz
Ahmet kardeşim işte sorunun nerden kaynaklandığı belli oldu,Ben kimseyi değersiz kılmadım ve kılmak istesemde kılamam..Eşeğe nekadar altın semer vursanda eşek eşektir,altın çamurada düşse değerini kaybetmez..Yani burdan şu çıkıyor;Ben birine kötü diyorum diye o kiş kötü olmaz,bir kişi kötüysede ben veya başkaları nekadar iyi desede o kişi iyi olmaz..Öğretmenim demişsiniz,şimdi dahada üzüldüm sizin için ve dahada kızdım açıkçası..Bir öğretmensiniz ve hala konuyu uzatıyorsunuz..Şu yönetim konusuna gelelim..Sen sitenin bölüm yöneticisi olabilirsin,ama benim için değilsin..Şahsi fikrim demiştim..Ve ben senin üyeliğinle ilgili değil kürek çekmek kılımı kıpırdatma..Sadece haketmediğini söyledim..Doğru bildiğin şey gün gelir yamulur,yamuk dediğin şey o yöne doğru eğilince doğrulur..Sana bir hikaye anlatayım;(Biliyorsun mutlaka)..Bir bir baba oğlunun yaptıklarından dolayı''oğlum sen adam olamazsın'' diyormuş..Gün gelmiş bu değersiz çocuk bir ülkeye kral olmuş..Tabi babasına kendini göstericekya''Babamın çağırın demiş''Muhafızlar gitmişler babasını bulup kralın huzuna getirmişler..Oğul babasına -baba bak sen bana adam olamazsın diyordun,bak gördünmü ben kral oldum...Baba-oğlum kral olmuşsun ama hala adam olamamışsın,bak babanı ayağın getiriyorsun..Demiş..Sözüm meclisten ve forumdan dışarı..Hikaye bu ya insanlar artık burdan ne ders çıkarır Allah bilir..Saygılar..
bırak uzasın ya, ne güzel eğleniyoruz işte, monotonluktan kurtulduk
Hadi kemal abi oturmaya mı geldik Eşşek forum oluyor altında Cemil bey
Ahmet kardeşim,gerçekten yönetimde olmayı haketmeyen birisin,değil yönetimde yorum yapmayı haketmeyen birisin...
Çorbada benimde tuzum olsun Cemil bey in şu cümlesine katılmadan edemeyeceğim. Alıntıdaki kırmızı renkle belirtilmiş cümle. Bu arada benimde şahsi fikrim polemik olmasın.Ayrıca Ahmet bu konuya yazdığın ilk mesaj güzel bir mesaj olmuş. Bu konuyu da daha fazla uzatmaya gerek yok, moderatörlerle tartışmayagirmeyin, size başka şey söylerler aralarında başka konuşurlar, denedim %100 çalışıyor. ----mehmet beyin isteği üzerine bilgi notu--------Yöneticiliğe yakıştırılmayan kişinin ben (Ali Yıldırım) olduğumu sanarak Cemil beyin kırmızı renkle belirttiği cümleye destek vermiştir, Ahmet Bey'in olay ile ilgisi yoktur. Bilgilerinize.