0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu kadar yarisi olan arkadaş var bir kişi vevap yazmış bune arkadaşlar sizin araçlarınızın yanıyor m yanmıyor mu bu kadar zormu yanıtlamak
Malesef burası böyle..Biraz muhabbeti seven bir form..Teknik konularda,bir kaç saygı değer kişiler haricinde paylaşımı zayıf..Fıkra,foto,gırgır gibi konularda uzman arkadaşlarımız çoğunlukta..Ha birde muhalefet ve tartışma olunca,çok kişi yorum yapacaklardır..Şimdi bu yazdıklarımıdan dolayı sürümcemede kalanlar olucak..Bu yazdıgından sonra yazsakmı?Yazmasakmı..Yahu kardeşim bukadar basit bir konuya cevap yazmıycaksanız,neden bu toyota forumu..Yada neden Oto forumu..face gibi bir site yapın ozaman..Bol laklak,bol muhabbet...Bekliyorum bakalım kaç kişi iştirak edicek diye ama malesef..Osman kardeşim,yaşını bilmediğim için kardeşim dedim eğerki büyüksen kusuruma bakma..Bendeki araç 2008 model 1.4 D-4D Terra Yaris,Bende direksiyondaki tuşlarda farlar yanıncada ışık yok..Sanırım sendede bu böyle..Saygılar..
Ahmet,üslubuna dikkat et..Burası özgür bir platform,herkez fikir ve düşüncelerini saygı çerçevesinde paylaşabilir...Saygılı ol..Senin haddinede değil yazdıklarımı eleştirmek..Lanlı manlı konuşmak sanırım senin özünde var..Daha mantıklı ve saygılı konuşucaksan cevap veriyim..Ama yok ben beceremem diyorsan,seninle muhatap olmıycam..Öyle büyük yazınca dahamı korkutucu oluyor AHMET ..BAĞIRMADAN KONUŞ lütfen..Sen dip not yazmışsın ahmet bende yazıyım:Sen o saygıdeğer kişilerden değilsin sanırım,böyle bağırıp çağırdığına göre..Biraz sakin ahmet,biraz sakin..
Ahmet bey biraz daha saygılı olalım lütfen..Görüş,öneri ve fikirlere saygılı olalım...Saygılar..
Farkındaysanız bu çerçeveyi ilk bozan sizsiniz o halde bundan bahsetme lüksünüz olduğunu düşünmüyorum ama derseniz ki 'ilk mesajda hata etmişim' bende özürümü dilerim... İkincisi konuşmalarım gayet saygılı kaldı ki 'lan' diye size hitap etmemişim farkındaysanız gayet açık orada...Büyük yazma konusuna gelince başıma gelecekleri bildiğim için onu yazdım Allahtan yazmışım onu yazmama rağmen hala korkutucu mu oluyor derdine düşmüşsünüz ikimizde üye olduğumuza göre korkması gereken kimse yok kaldı ki yöneticiden de korkmaya gerek yok bu forumda öyle bir şey yok... Ayrıca şu soruya bir cevap verebilir misiniz merak ediyorum madem platform özgür sizin yazdıklarınızı eleştirmek neden benim HADDİME değil
Yahu insan yazmıyım yazmıyım diyor amaSana mı sorucak insanlar nereye yazacaklarını paşam? Ayrıca o ne yersiz ve hadsiz bir yorumdur ''birkaç saygıdeğer kişiler harici'' yok artık daha neler...Çok biliyorsunuzda örnek konu ve benzerleri nedir o zaman? http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48593.0;topicseenBurası böyleymiş kestir at oh ne güzel istanbul insanlar eleştiri yaparken aynaya bakıyor mu acaba ''ulan ben ne yaptımda kimi eleştiriyorum?'' O yüzden buyrun size çuvaldız, sonra biz size elimizi uzatırız buyrun batırın iğneyi diyerek...DİPNOT: BU YORUMU ''ÜYE OLARAK'' YAPIYORUM ŞİMDİ BİRİ ÇIKIPTA BİRDE YÖNETİCİ OLACAKSIN DERSE KALP KIRARIM, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Cemil bey farkındaysanız bütün romanınızı lan kelimesine odaklamışsın çünkü genelde verecek bir cevabınız yok Ora ki lan kelimesini ben size etmedim insan kendi kendine sorar dedim gayet basit bir Türkçe cümle eğer anlayamıyorsanız birkaç farklı dilde daha çeviri yapabilirim. Saygı seviyesi yükselirse yorum yapabilirsiniz demişsiniz evet haklısınız normalde daha üst seviyelerde yazıyorum ama bazen alt seviyelere inilmesi gereken durumlar oluyor şekil 1-A'da görüldüğü üzere, bu da son mesajımdır saygılar Hahahah büyüksün Kemal abiii en haklı sensin
Saygı seviyesi yükselirse yorum yapabilirsiniz demişsiniz evet haklısınız normalde daha üst seviyelerde yazıyorum ama bazen alt seviyelere inilmesi gereken durumlar oluyor şekil 1-A'da görüldüğü üzere, bu da son mesajımdır, saygılar.