Gönderen Konu: DİREKSİYON üstü kulmanda ışığı  (Okunma sayısı 8452 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: DİREKSİYON üstü kulmanda ışığı
« Yanıtla #20 : Ocak 03, 2013, 19:24:40 »
Cemil bey kusura bakmayın da ortalığı karıştırdığınız kaçıncı olay bu ? Bir arada Sercan Karabulut'a dair bir konu açmıştınız orada da bir şey yazmadım ama yeter bence bu kadar sizde yaris sahibisiniz ortalığı karıştırmak yerine daha akıllıca bir çözüm olan cevap vermeyi deneyebilirdiniz ki siz bunu yapmadınız. Son dönemlerde kavga çıkan konularda gözlediğim şeyler kavgayı çıkartıp üstüne üstlük devam ettirmeniz. Burası bir otomobil forumu olabilir soruların çoğu cevaplanıyor geyikte yapılıyor muhabbette ediliyor sürekli ciddi takılmayı istiyorsanız kendi köşenize çekilir sorulan sorulara cevap verirsiniz öğrenmek istediklerinizi öğrenirsiniz biter. He birde bir sloganımız vardı en azından Tunç Sancak'ın porfilinde yazan birşey "kimine göre bir forum bize göre bir aile". Bunu açıklamama gerek yoktur sanırsam ? Ayrıca bir ara ........com'a gelmiştiniz aracınızın fotolarını paylaşmıştınız birisi ön tampon boyalı galiba dediğinde de olay çıkmıştı ve üyeliğinizi sildirmiştiniz haksız mıyım hatta kullanıcı adınız FOTO_BELİT ti. Bu iki forumda da gözüken birşey var asabi bir yapınız var doğrudur birşey diyemeyi yapınıza ama bizde bu yanınızı çekmek zorunda değiliz. Saygılar sevgiler.

Ayrıca konuyla alakan yok ne giriyorsun derseniz de kusura bakmayın ama ilk yazdığınız cümlenin bir ucu bana da dokunuyor herşeye sessiz kalmak gibi bir yapıda değilim.
Arcüment kardeşim hangi ucu sana dokundu..Yahu neden kaldıramadınız bir basit yorumu..Bu benim düşüncem,size saygı duymak düşer..Ha katılırsın veya katılmazsın,ben böyle düşünmüyorum bence site böyle,şöyle diye düşünceni bizimle paylaşırsın..Ama yok siz tartışmayı seçiyorsunuz..Yahu benim tartışma ortamını yarattığımı yazıyorsunuz,siz bana şahsıma yazmasaydınız ben size neden yazayım.. Ahmet kim Ercüment kim..Sizinle ne samimiyetim var ne ahbaplıgım..Tamam forum çerçevesinde yorumlarınıza ve paylaşımlarınıza değer veririm(Burdaki çıkışlarınız hariç)Hepsi bu...Yukardaki yorumda ve düşüncemde size neresi dokunduda tartışma ortamı yarattınız..Yukardaki düşüncemi oku ve kim tartışma ortamını yaratmış bir bak..Ortamı gereksiz yere germeyin..Biraz mantıklı düşünün,korkmayın ben yazınca sitenin değeri düşmez..
Not:Ayrıca kavga nerde Ercüment,bir şeyde haklısın ama,konu ile alakan var(konuya cevap yazabilirsin,direksiyon ile ilgili)ama şahısma yönelik yorum yapma hakkın  yok ve ön yargılı oldugun eski konuları açmandan belli kardeşim..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 03, 2013, 19:24:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 03, 2013, 19:28:50 »
Sevim koş katil geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ocak 03, 2013, 19:30:23 »
Sevim koş katil geldi
Ahmet bende severim o diziyi..Bence Cemil karakteri senin şuandaki takındıgından daha karakterli ve saygılı idi.. :) Çok çocukça bu takındıgın rol...Şak şakçıların varsa bilemem..Belki seni gaza getirir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ocak 03, 2013, 19:33:47 »
Doğru söylüyosun abicim bende normale dönücemde işte şartlar ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ocak 03, 2013, 19:35:49 »
Doğru söylüyosun abicim bende normale dönücemde işte şartlar ::)
Ahmet bir sıkıntın varsa,özelden yaz.Boşuna burayı kirletmeyelim.. yoksa her lafa verilecek cevabım da vardır lakin lafa bakarım laf mı adama bakarım adam mı diye..Bunu sen belirliycen..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 03, 2013, 19:40:01 »
Arcüment kardeşim hangi ucu sana dokundu..Yahu neden kaldıramadınız bir basit yorumu..Bu benim düşüncem,size saygı duymak düşer..Ha katılırsın veya katılmazsın,ben böyle düşünmüyorum bence site böyle,şöyle diye düşünceni bizimle paylaşırsın..Ama yok siz tartışmayı seçiyorsunuz..Yahu benim tartışma ortamını yarattığımı yazıyorsunuz,siz bana şahsıma yazmasaydınız ben size neden yazayım.. Ahmet kim Ercüment kim..Sizinle ne samimiyetim var ne ahbaplıgım..Tamam forum çerçevesinde yorumlarınıza ve paylaşımlarınıza değer veririm(Burdaki çıkışlarınız hariç)Hepsi bu...Yukardaki yorumda ve düşüncemde size neresi dokunduda tartışma ortamı yarattınız..Yukardaki düşüncemi oku ve kim tartışma ortamını yaratmış bir bak..Ortamı gereksiz yere germeyin..Biraz mantıklı düşünün,korkmayın ben yazınca sitenin değeri düşmez..
Not:Ayrıca kavga nerde Ercüment,bir şeyde haklısın ama,konu ile alakan var(konuya cevap yazabilirsin,direksiyon ile ilgili)ama şahısma yönelik yorum yapma hakkın  yok ve ön yargılı oldugun eski konuları açmandan belli kardeşim..

Öncelikle insanların isimlerini yazarken dikkat ederseniz güzel olur ismin Arcüment değil Ercüment.

Burdaki tartışma konusunu biz yaratıyoruz yani herşey bizden ötürü oluyorsa ayakta alkışlarım sizi. Yazdığınız cümleyi ölçüp biçipte yazmadığınız belli zaten basit bir cümle dediğinize göre. Hemen ilk mesajınızı alıntı yapıyorum !

Malesef burası böyle..Biraz muhabbeti seven bir form..Teknik konularda,bir kaç saygı değer kişiler haricinde paylaşımı zayıf..Fıkra,foto,gırgır gibi konularda uzman arkadaşlarımız çoğunlukta..Ha birde muhalefet ve tartışma olunca,çok kişi yorum yapacaklardır..Şimdi bu yazdıklarımıdan dolayı sürümcemede kalanlar olucak..Bu yazdıgından sonra yazsakmı?Yazmasakmı..Yahu kardeşim bukadar basit bir konuya cevap yazmıycaksanız,neden bu toyota forumu..Yada neden Oto forumu..face gibi bir site yapın ozaman..Bol laklak,bol muhabbet...Bekliyorum bakalım kaç kişi iştirak edicek diye ama malesef..Osman kardeşim,yaşını bilmediğim için kardeşim dedim eğerki büyüksen kusuruma bakma..Bendeki araç 2008 model 1.4 D-4D Terra Yaris,Bende direksiyondaki tuşlarda farlar yanıncada ışık yok..Sanırım sendede bu böyle..Saygılar..

Malesef burası böyle..Biraz muhabbeti seven bir forum. Teknik konularda bir kaç saygı değer kişiler haricinde paylaşımı zayıf... Bunu buraya yazmasını bildiğiniz gibi forumun paylaşımınıda yükselteceksiniz o zaman. Ucu nasıl dokunuyor biliyor musunuz ? Bunu soruyorum mecburum anlamamışsınız. Bu forum dediğiniz de ne olur bütün forum üyelerini kastedetmiş oluyorsunuz. Geyik bölümü var buna yöneticiler laf etmezken bu şekilde sizin yorum yapmanız boş konuşmaktır!

Ayrıca sizinde forum hakkında ileri geri konuşmanıza hakkınız yok saygılarımla.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 04, 2013, 02:48:01 »
Malesef burası böyle..Biraz muhabbeti seven bir form..Teknik konularda,bir kaç saygı değer kişiler haricinde paylaşımı zayıf..Fıkra,foto,gırgır gibi konularda uzman arkadaşlarımız çoğunlukta..Ha birde muhalefet ve tartışma olunca,çok kişi yorum yapacaklardır..Şimdi bu yazdıklarımıdan dolayı sürümcemede kalanlar olucak..Bu yazdıgından sonra yazsakmı?Yazmasakmı..Yahu kardeşim bukadar basit bir konuya cevap yazmıycaksanız,neden bu toyota forumu..Yada neden Oto forumu..face gibi bir site yapın ozaman..Bol laklak,bol muhabbet...Bekliyorum bakalım kaç kişi iştirak edicek diye ama malesef..Osman kardeşim,yaşını bilmediğim için kardeşim dedim eğerki büyüksen kusuruma bakma..Bendeki araç 2008 model 1.4 D-4D Terra Yaris,Bende direksiyondaki tuşlarda farlar yanıncada ışık yok..Sanırım sendede bu böyle..Saygılar..

Bu mesajı üye olarak yazıyorum şahsınıza karşı bir ön yargım yoktu (bu mesajı okuyana kadar) ve şuana kadar girdiğiniz hiçbir tartışmaya taraf olmadım. Lakin bu mesaj saygı duymamızı istediğiniz fikir beni çok rahatsız etti ve bu fikrinize karşılık bu forum sayesinde neler öğrendiğimi, nasıl sorunları çözdüğümü paylaşmak istedim. Kendinizce haklı olabilirsiniz fakat bunu genelleyemezsiniz.

Öncelikle gerçekten bu forumda çok ama çok değerli üyeler var. Tek tek isim saymaya gerek yok ama Mehmet Ustadan tutun Mesut'a kadar teknik bilgisini hiç kimseden esirgemeyen, aktif olmasa bile Ankara'lı arkadaşların hemen hepsinin arabasına bakan Sadık Ustası var. Bunun ne demek olduğunu şöyle anlatayım;

"Gecenin bir yarısı arabamın aküsü bitmiş, çevremdeki hiçbir araçta takviye kablosu yok Sadık Usta misafirliğe gitmiş ve bana 40 kilometre uzakta tek bir telefon ile sorunum çözülüyor. Lastiklerimi değiştireceğim Adil'e soruyorum kampanya vardı dün bitti ama gel ben kampanyalı fiyattan alırım diyor, gidip lastiğimi %15 daha ucuza alıyorum. Yine forumda bir arkadaşın aracı çok yakıyor, 3-5 kez servise götürmüş sorun çözülmemiş, Sadık Usta İstanbul'da bir arkadaşına yönlendiriyor ve sorun çözülüyor. Bir arkadaşımın aracının arıza lambası yanıyor, forumda bir arkadaşın yönlendirmesi ile mazot filitresi üzerindeki düğmeye basarak sorun gideriliyor." Buna benzer bir sürü örnek yazabilirim. Bu forumda sadece otomobil değil cep telefonundan fotoğraf makinesine kadar her konuda teknik bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarından faydalandım, elimden geldiği ve bildiğim kadar da faydalı olmaya çalışıyorum.

Bu nedenle yukarıda kendi fikriniz olarak söylediğiniz ve saygı duyulmasını beklediğiniz eleştirinizin bu forumda bilgisini, fikrini ve dostluğunu bizden esirgemeyen tüm bu arkadaşlara yapılmış bir haksızlık olduğundan ve gerçekten bu forum için harcanan bu emeğe karşı bir haksızlık olduğundan benim açımdan kabul edilebilir değildir.

Bana göre bu forumda gırgır, muhabbet ya da diğer herhangi bir konuda paylaşımda bulunan tüm üyeler saygı değerdir doğal olarak bunu birkaç kişi ile kısıtlamak sizin ya da benim haddim değildir. Elbette sevmediğimiz üyeler oluyor ve olacaktır fakat bu arkadaşlar bize karşı çizgilerini aşmadıkları sürece tüm üyelere saygı duymak zorundayız.

Siteye üye olan insanlar her konuyu her başlığı takip etmek durumunda değiller, sitede yüzlerce Yaris kullanıcısı olsa bile bunlardan kaç tanesinin aktif olduğunu bilmeden yazılan bir soruya 10 tane cevap verilmesini beklemek çok mantıklı olmasa gerek. Ayrıca bu konuyu açan arkadaş 6 aylık üyelik döneminde tanışma mesajı dahil 9 ileti yazmış 5 farklı soru sormuş ve iki iletisinde aynı şekilde cevap verecek kimse yok mu şeklinde ifadeler kullanmış. Bu arkadaş hiçbir şey vermediği halde bu şekilde sitem etme hakkını nereden buluyor bunu sorgulamıyorsunuz, arkadaşın sorusuna sorudan 5 dakika sonra yazılan cevabı göz ardı ediyorsunuz ve bunlara rağmen böyle bir eleştiri yapıyorsunuz. Kimse kusura bakmasın burası babamızın çiftliği değil,her sorulan soruya anında cevap verilecek diye bir kuralda yok.

Peki bu eleştiri yaptınız bizde cevaplarımızı verdik. Peki sizin için durum nasıl birde ona bakalım;

6 Eylül'de kayıt olmuşunuz 21 konu açmışsınız, 19 silinen iletiniz var. Forum kurallarına aykırı olarak ikinci bir kullanıcı açmışsınız toplam 311 ileti yazmışsınız bunların epey bir kısmında "hoş geldiniz" demişsiniz.

Kayıt olduktan 10 gün sonra pek yardımcı olan çıkmamış şeklinde bir mesaj ile ve bilgi paylaşımının güzelliğinden bahsederek eleştirmeye başlamışsınız.

Pek yardımcı olan çıkmamış.:)Kimbilir belki gören belkide yaptıran olmadı..Neyse,bu gün park sensörü montajını yaptırdım ve yaklaşık 15-20 dakikada çok güzel bir şekilde dikiz aynasının üstüne monte olucak şekilde yerleştirildi..Arka tampon sökülmeden oluyor arakdaşlar..Sökmek gerek diyen ustaya söktürmeyin..Hiç bir yeri vida vs gibi sökme takma yok.Tırnaklarından çıkan parçalardan bagajdan öne monte oldu..Orası burası sökülecek diye korkmuştum ama korktugum gibi olmadı..Yaptıracak arkadaşlara tavsiyem düzgün bir usta ile temiz ve sağlıklı şekilde en fazla 30 dk.monte oluyor..50 tl ödedim bu arada..Saygılar..Bilgilerimizi paylaşalım,kendimize saklamayalım :)Bilgi paylaştıkça güzeldir..Saygılar..

Hiç olumlu katkınız olmamış mı? Olmuş eğer olmamış dersem haksızlık ederim fakat gergin olarak başlayan üyeliğinizi ayı gerginlikle devam ettirmişsiniz. Bu forumda 2008 yılından beri üyeyim son 6-7 aydır da bölüm yöneticisiyim hiç eski üye - yeni üye ayrımı yapıldığını görmedim. Ama şöyle bir durum buluşmalarda tanışan üyelerin birbirleri ile olan arkadaşlıkları nedeni ile herhangi bir noktada birbirlerini savunuyorlar. Bu noktalarda da saygısızlık olduğunu düşündüğünüz noktlarda moderatöre bildirebilirsiniz.

Bir nokta daha var, bu forumdaki yöneticilerin hepsi forum düzenini aynı çizgide tutabilmek adına çok çaba sarf ediyorlar ve kendi içimizde bile bir birimizi eleştirdiğimiz noktalar olabiliyor ama unutmayın bizlerde insanız, evimiz, işimiz ve bir hayatımız var. Her konuyu, her başlığı, her mesajı tek tek takip etmemiz mümkün değil, birçok genç arkadaşımızın olduğu bir forumu idare etmenin gerektirdiği tüm eforu harcamak için elimizden geleni yapıyoruz ve sizin söylemleriniz bu çabaları bir kalemde silip atıyor. Foruma bakış açınızı değiştirmediğiniz sürece biz sizi mutlu edemeyiz.

Saygılarımla.

@Ahmet ve @Ercüment sizden de bu konu içinde Cemil Beye tekrar cevap yazmamanızı rica ediyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ocak 04, 2013, 11:49:10 »
Bir çok şey yazdım sildim açıkçası..Sonra düşündüm yahu ne anlatsam,ne yazsam boş...Diğer yöneticilere, bu yazınıza cevap hakkı bıraktığı,konuyu kitlemediği için teşekkür ederim..Konuya bakıyorum,Direksiyon üstü kumanda ışığı,Yazılanlara bakıyorum :) ..Neyse Ali bey senide haklı yapalım bakalım..Konu kapansın..Deveye hendek atlatmak daha kolay..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ocak 04, 2013, 11:53:01 »
Kusura bakma Ali abicim cevap yazıyorum ama...

Sayın mevlana torunu Cemil bey ne oldu her lafa verilecek cevabınız? Laf gayette laf söyleyende huzurda çoğumuzdan adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 04, 2013, 11:57:34 »
Kusura bakma Ali abicim cevap yazıyorum ama...

Sayın mevlana torunu Cemil bey ne oldu her lafa verilecek cevabınız? Laf gayette laf söyleyende huzurda çoğumuzdan adam ;)
Ahmet kardeşim,galiba o sözün anlamını tam iştirak edememişsiniz..''Her lafa verilecek cevabım da vardır lakin lafa bakarım laf mı adama bakarım adam mı diye''..Bu lafın anlamını tam yansıttım ama malesef anlamak biraz zaman alıcak sizin açınızdan..
Bu arada,ben size yöneticiliğin yakışmadığınızı düşünüyorum..(Şahsi fikrim)..Neden konuyu uzatıp,ortamı yeniden germeye çalıştıgınızı merak ediyorum..Yine şahısma yönelik yazılar yazıyorsunuz..Lütfen yaşınıza uygun davranın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 04, 2013, 11:57:58 »
ağzına sağlık Ali abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 04, 2013, 12:00:02 »
Bir çok şey yazdım sildim açıkçası..Sonra düşündüm yahu ne anlatsam,ne yazsam boş...Diğer yöneticilere, bu yazınıza cevap hakkı bıraktığı,konuyu kitlemediği için teşekkür ederim..Konuya bakıyorum,Direksiyon üstü kumanda ışığı,Yazılanlara bakıyorum :) ..Neyse Ali bey senide haklı yapalım bakalım..Konu kapansın..Deveye hendek atlatmak daha kolay..

Konuyu dün ben kilitlemiştim, mesajı yazdıktan sonra kilidi ban açtım, cevap hakkınızı her zaman kullanabilirsiniz. Keşke ilk mesajınızda da konunun Direksiyon üstü kumanda ışığı olduğunu gözeterek cevap yazsaydınız. Konu haklı olmak ya da haksız olmak ile ilgili olsaydı cevabınız için teşekkür ederdim ama konu hakkaniyet ile alakalı. Ama konunun uzamaması adına göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür etmek isterim. 

Hendek atlatma mesajınız içinde şunu söyleyim. Kimsenin ya da hiçbir ortamın mükemmel olmasını beklemeyin, hepimizin hataları olabilir önemli olan bu hataların nasıl düzeltileceğidir. Sorunun parçası olacağınıza çözümün parçası olursanız her türlü hendek size düz yol olur.

@Ahmet'cim tekrar rica ediyorum

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ocak 04, 2013, 12:05:14 »
Ahmet kardeşim,galiba o sözün anlamını tam iştirak edememişsiniz..''Her lafa verilecek cevabım da vardır lakin lafa bakarım laf mı adama bakarım adam mı diye''..Bu lafın anlamını tam yansıttım ama malesef anlamak biraz zaman alıcak sizin açınızdan..

Yok sayın büyüğüm sizin anlamadığınız nokta şu;
Size asıl verilmesi gereken cevap Ali beyin yaptığı mükemmel açıklamadır ancak baştan beri imzamda yazan Hadis-i Şerif gereği size uzun uzun açıklamalar yapmadım ve seviyenizde yazdığımı belirttim, kaldı ki şimdi birkez daha bakıyorum iyi ki Ali abi gibi zamanımı ayırıp yazmamışım, iyi ki bilgisayarımı açacak kadar değerli görmemişimde telefondan geçiştirmişim, şimdi saygılar ;)

Ali abicim aynı anda yazmışız son mesajımdır affola saygılar

Ben başıma gelecekleri bildiğim için yöneticlikle ilgili bütün yazacaklanıza önlem aldım bu yüzden bu konuda ne deseniz yersiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 04, 2013, 12:09:07 »
Arkadaşlar, tartışma olabilir, bu insanca bir şeydir ama bunun yeri ve şekli önemlidir. Ali yöneticimiz gerekli bilgileri, barışçıl bir şekilde vermiş zaten, Cemil bey, sizi de lütfen durumu daha ateşlendirmemeye çağırıyorum, yukarıdaki mesajlardan okuduğum kadarı ile bunu sizin de istediğinizden eminim.
 Yönetimden istekler için öneri bölümümüz mevcut, buradaki başlığı mümkün olduğunca koruyalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ocak 04, 2013, 13:11:30 »
Cemil beyin yazdıklarında doğruluk payı var ....Bu naçizane benim görüşüm Cemil bey size tavsiyem sitenin ekabirleriyle uğraşmayın bir anda tu ka ka olursunuz....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ocak 04, 2013, 14:25:46 »
Cemil beyin yazdıklarında doğruluk payı var ....Bu naçizane benim görüşüm Cemil bey size tavsiyem sitenin ekabirleriyle uğraşmayın bir anda tu ka ka olursunuz....

Peki sizce doğruluk payı var cümlesi ile cemil beyin kurduğu cümleler arasında fark var mı? Farkındaysanız Cemil beye yanlış düşünüyorsunuz diyen olmadı yanlış konuşuyorsunuz diyen oldu...
Cemil bey yaklaşık 20.000 üyenin olduğu bu forumda 1-2 kişi haricine alenen sallamışta sallamış bu mudur haklı olma durumu?

Basit bir örnek vereyim "ahmet kaya bir röportajında arabamı  şerefsizlerin ülkesinde bıraktım diyor" şimdi biz bu adamı sanatçı diye baş tacı etsek bu doğru birşey mi?

Tabi birde doğru uslup kullanmak var kendini eleştirebilmek var Cemil bey zaten ilk mesajında "arkadaşlar görmemiştir zaten forumda eğlence konuları daha çok rağbet görüyor, benimde teknik pek katkım yok ama beraber öğreniyoruz deseydi" neresi eksilirdi ? ? ?

Mevzu yönetimle aynı düşünmeyince tu ka ka olmak değil mevzu haksız ve yapıcı yere bir oluşuma laf atmakta...

Kaldı ki birey hala yapılan açıklamaları cevaplaYAmayıp başka konulara yöneliyorsa bu konu zaten çoktan kapanmış demektir...

O değil konuyu açan Osman beyde pişman olmuştur ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ocak 04, 2013, 14:44:53 »
Ahmet kardeşim,gerçekten yönetimde olmayı haketmeyen birisin,değil yönetimde yorum yapmayı haketmeyen birisin..(ŞAHSİ FİKRİM)..Tolga beyin yazdıkları benide rahatsız etti.özellikle ekabirlerle uğraşma ve tu kaka olursun lafları hiç yakışık almamış.konu uzamasın diye Tolga beye cevap yazmadım..Benim ALlahtan başka kimseden korkum yok..en fazla ban larlar..Ve kimse kimseyi bu formda değersiz kılamaz(veya diğer anlamlarıda ekleye bilirim)..Fakat ben konu uzamasın dedikçe neden yazıyorsun Ahmet kardeşim..Neyi savunuyorsun hala anlamadım.. NOKTA koysam yorum yapıcan bu gidişle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ocak 04, 2013, 14:52:48 »

İşte en büyük çelişki bu baştan beri bize kızıyorsunuz ve son mesajınızda kimse kimseyi değersiz kılamaz diyorsunuz peki siz ilk mesajda 1-2 kişi haricini değersiz kılma cürretini nereden buluyorsunuz bunu önce kendiniz algılayıp sonra bize açıklayabilirmisiniz acaba?

Yönetim kısmına cevabımı vereli zaten çok oldu hala boşa kürek çekiyosunuz ;)

Gönüllü bir öğretmen olduğum için sizin gibi insanlara doğruları gösterebilmek gerçekten hoşuma gidiyor o yüzden siz nokta da koysanız noktanın kullanım yerlerini size gösterip yeni cümlelerde kaybederim sizi ;)
(Edebi açıdan)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • 31 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ocak 04, 2013, 15:08:46 »
İşte en büyük çelişki bu baştan beri bize kızıyorsunuz ve son mesajınızda kimse kimseyi değersiz kılamaz diyorsunuz peki siz ilk mesajda 1-2 kişi haricini değersiz kılma cürretini nereden buluyorsunuz bunu önce kendiniz algılayıp sonra bize açıklayabilirmisiniz acaba?

Yönetim kısmına cevabımı vereli zaten çok oldu hala boşa kürek çekiyosunuz ;)

Gönüllü bir öğretmen olduğum için sizin gibi insanlara doğruları gösterebilmek gerçekten hoşuma gidiyor o yüzden siz nokta da koysanız noktanın kullanım yerlerini size gösterip yeni cümlelerde kaybederim sizi ;)
(Edebi açıdan)
Ahmet kardeşim işte sorunun nerden kaynaklandığı belli oldu,Ben kimseyi değersiz kılmadım ve kılmak istesemde kılamam..Eşeğe nekadar  altın semer vursanda eşek eşektir,altın çamurada düşse değerini kaybetmez..Yani burdan şu çıkıyor;Ben birine kötü diyorum diye o kiş kötü olmaz,bir kişi kötüysede ben veya başkaları nekadar iyi desede o kişi iyi olmaz..Öğretmenim demişsiniz,şimdi dahada üzüldüm sizin için ve dahada kızdım açıkçası..Bir öğretmensiniz ve hala konuyu uzatıyorsunuz..Şu yönetim konusuna gelelim..Sen sitenin bölüm yöneticisi olabilirsin,ama benim için değilsin..Şahsi fikrim demiştim..Ve ben senin üyeliğinle ilgili değil kürek çekmek kılımı kıpırdatma..Sadece haketmediğini söyledim..Doğru bildiğin şey gün gelir yamulur,yamuk dediğin şey o yöne doğru eğilince doğrulur..Sana bir hikaye anlatayım;(Biliyorsun mutlaka)..Bir bir baba oğlunun yaptıklarından dolayı''oğlum sen adam olamazsın'' diyormuş..Gün gelmiş bu değersiz çocuk bir ülkeye kral olmuş..Tabi babasına kendini göstericekya''Babamın çağırın demiş''Muhafızlar gitmişler babasını bulup kralın huzuna getirmişler..Oğul babasına -baba bak sen bana adam olamazsın diyordun,bak gördünmü ben kral oldum...Baba-oğlum kral olmuşsun ama hala adam olamamışsın,bak babanı ayağın getiriyorsun..Demiş..Sözüm meclisten ve forumdan dışarı..Hikaye bu ya insanlar artık burdan ne ders çıkarır Allah bilir..Saygılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ocak 04, 2013, 15:15:46 »
Yukarıya doğru bakın size sorulan tüm sorulardan sonra konuyu başka açılara çekiyorsunuz bi önceki mesajıma cevap verin hadi ya da kalkıp ilk mesajınız için BEN hariç forumun geri kalanından özür dileyin...

He birde şu iki şekilde insanlara APTAL muamelesi yapmaya kalkmayın;
-İlk mesajda dediğiniz şeyi son mesajda demedim demek,
-kendinizce bir hikaye anlatıp sözüm meclisten dışarı demek. ;)

Benim için üzülmenizede gerek yok hiç bir öğrenciyi anlamıyor diye bir kenara itmedik sizin tabirinizle uzatmaya gerek yok demedik çok şükür...