0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otomatik jiklesiyle hiç oynadınız mı Deniz Bey? Eğer oynadıysanız düzen tutmaz. Siz en iyisi iyi bir LPG'ciye gidip bilgisayarla ayar yaptırın
otomatik jiglesi derken önceden boğaz kelebeğinin oradaki rolati ayarıyla ve boğaza bağlı olan rolanti motorunu söküm temizledim ama önceden di bunlar o zaman bir sıkıntı yoktu ;fakat dikkat ettim motorun sıcaklığı yarıdan sonra bu düzensizlik oluyor
meraba kardeşim bende 2005 model corolla sol var brc yetkili servisinde lpg taktırdm bnm aracımda lpgli senin anlattığın durum bnm arabamdada oluyo ama rolanti ayarsız olduğu için değil aracım boşta çalışırken felan hiç bir sıkıntı yok devir normal ama frene basnca rolanti düşüyo dediğin devirlere gelio ve bunu bide eğer ışklar , kalorifer, klima felan açık olursa yapıo arabayı düz biyere çek bu donanaımları çalıştırmadan bir dene istersen aynı soran hala olcakmı ?
KAYSERİ GÜÇLÜ OTOMOTİV TOYOTA ÖZEL BAKIM SERVİSİNE UGRAYIN SORUNUNUZU ÇÖZELIM ARACINIZDAKİ MUHTEMEL ARZALAR* BOGAZ KELEBEGİ* KELEBEK KONUM MÜŞÜRÜ* VURUNTU SENSÖRÜ* OKSİJEN SENSÖRÜ GEREKLİ YARDIMDA BULUNALIM TEL : 0352 332 41 27 CEP 0533 927 17 65 AHMET GÜÇLÜ
2006 corollada rolantide düşüyor birden kalkıyor 0 a kadar düsüp titriyor sonra gaza basmş gibi 1000-1200 e yukseliyor.kelebeği temizlediler sensörüde temizlediler ama nafile.sensör değişmeli falan dediler şimdilik oynatmadım ne yapmalı sizce