Merhaba aynı problemle o kadar boğuştum ki mağlubiyete katlanamam fakat maç ta berabere bitti şöyle ki;
söylediğiniz problem sadece motor sıcakken oluyor, yukarıdaki videoda olduğu gibi değilde devir 500-1100 arasında değişiyor sabit kalmadan hatta ben daha da ötesini gördüm uzun yol yaptıktan sonra ışıklara gelince boş viteste motor stop bile etti, yani motorda tekleme oluyor fakat sadece gazda, göstermediğim usta göstermediğim gazcı kalmadı servise gittim servis böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyledi keşke gaz taktırmasaydın dedi, buji kablolarını değiştirdim(bujiler yeni olduğundan değiştirme gereği duymadım) yine yok, rolantiyle oynadık yok, ........... denemediğimiz şey kalmadı 1,4 vvti corollası olan kuzenimden öğrendim ki gazda yapması normalmiş hatta onun eski uno'sunun araba ilerlerken bile stop ettiğini söyledi gazlı arabaların klasik problemidir o dedi.
daha da mantıklı bir çözüm bulamadım yukarıdaki yazıda ahmet güçlü'nün yazdıklarını da denedik hatta servis baktı gene yok
galiba sen de benim gibi kader deyip geçeceksin şuna eminim ki çözümü bulduüunu sandığında bile o çözüm sandığın seni en fazla 3 hafta götürecektir fakat gerçekten çözümü bulursan beni de haberdar et çünkü bu sorunu yaşayan çok fakat KALICI çözüm bulana rastlamadım(LPGyi söküp atmak hariç tabi)