0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk merhaba ileride lazım olur diye daha önce yazdığın bu yazını saklamıştım.AlıntıT27 Toyota Avensis in orjinal bujilerinin Denso SC20HR11 NGK adlı firmanın ILKAR7B11 modelinin Densonun SC20HR11 modelinin ikamesi olduğunuDenso aftermarkette şu an için olması gereken SC20HR-11 yerine, distribütörü SC16HR-11 öneriyor, lakin ben bu konuda hem fikir değilim ! Bu sebepten NGK kullanılabilir yada DENSO için sürecin (muhtemelen tedarik prosesinde bir aksama) geçişi beklenilebilir, OEM ürün konusunda fiyat dışında herhangi bir sorun yok.Piyasada bu ürünün geliştirilmiş bir ürün olduğu ve ateşleme zamanlarının farklı olduğu söylentileri var ne kadar doğru bu ikisi arasında bir fark varmı??Sorunun yeri burası değil fakat nerede soracağıma karar veremedim kusura bakma
T27 Toyota Avensis in orjinal bujilerinin Denso SC20HR11 NGK adlı firmanın ILKAR7B11 modelinin Densonun SC20HR11 modelinin ikamesi olduğunuDenso aftermarkette şu an için olması gereken SC20HR-11 yerine, distribütörü SC16HR-11 öneriyor, lakin ben bu konuda hem fikir değilim ! Bu sebepten NGK kullanılabilir yada DENSO için sürecin (muhtemelen tedarik prosesinde bir aksama) geçişi beklenilebilir, OEM ürün konusunda fiyat dışında herhangi bir sorun yok.
Piyasada bu ürünün geliştirilmiş bir ürün olduğu ve ateşleme zamanlarının farklı olduğu söylentileri var ne kadar doğru bu ikisi arasında bir fark varmı??Sorunun yeri burası değil fakat nerede soracağıma karar veremedim kusura bakmaMerhaba Cavit abi, estağfurullah,SC16HR-11 ile tepkime farkı olduğunu, ateşleme de gerektiğinde daha hızlı olabildiğini gözlemledik, lakin benim fikrim en azından ZR ve NR serisi motorlar için konuşmak gerekir ise SC20HR-11 kadar uzun ömürlü olmayacağı yönünde,ILKAR7B-11 ise cross referance olarak hala SC20HR-11 gösteriyor, ve NGK kataloğunda ZR ve NR serisi motorlara önerilen ürün olarak çıkıyor, SC16HR-11 için henüz NGK'nın yayınladığı bir cross referance bulunmuyor,Selamlar.
Bilğilendirme için teşekkürler ufuk
Dünden beri Ufuk abinin yazdığını arıyordum. Bunu foruma yazmıştı sanki diye
Ufuk bey daha öncede mesaj yazmıştım kavo kashiyama nibk ürünleri satmıyosunuz artık herhalde ?
@Ufuk Sönmez (16363)? bey Corolla için frencii bir abimiz elinde önler için brembo marka balata olduğunu söyledi sizce bu marka bizim araçlarda ne kadar uyumlu bilginiz varmı tavsiye edermisiniz?Bu markayı kullanan arkadaşlarında yorumlar ini bekliyorum
Balatayi görmedim dediğine göre bu markayı bulmam çok zor ama çok kaliteli dediğiniz gibi bir kaç kalite olabilir..
Otosupermarket'de satılıyor abi fakat şahsi düşüncem giriş seviyesinin TRW gibi markalardan pek farkının olacağını sanmıyorum ufuk abi daha iyi bilir tabi
Bahsettiğiniz ürün Brembo P83150 ise tam metalik bir ürün, pek memnun kalacağınızı sanmıyorum, fiyatı 200₺ civarında ancak fiyatını hak eden bir ürün olduğunu düşünmüyorum, Corolla için de HP serisi üretimi yok bildiğim kadarıyla.Alternatif olarak NIBK (şu an stoklarda yok ama yaz öncesi gelmesini bekliyoruz), Aisin yada Kashiyama önerebilirim.
Ufuk bey öncelikle hızınız için teşekkürler NIBK balatalarım ulaştı özenli paketlenmiş. Yanlız arka balata kutusundan file benzeri bişey çıktı bunu ne için kullanacaz anlamadım. Birde çok karizmatik duruyo itiraf etmeliyim.