Merhaba,
Avensis T27 arka balata ve işçilik fiyatı alabilir miyim?
Merhaba,
Avensis T27 arka balata ve işçilik fiyatı alabilir miyim?
Özel mesaj ile yanıtladım Mehmet bey.
Teşekkür ederim Ufuk bey,
Ön fren balatalarım elime ulaştı.
Hafta içi müsait bir zamanda Ustaya taktıracam İnşaallah
Teşekkür ederim Ufuk bey,
Ön fren balatalarım elime ulaştı.
Hafta içi müsait bir zamanda Ustaya taktıracam İnşaallah
Rica ederim, iyi günlerde kullanın
Ufuk Bey kolay gelsin , sabit no yu aradım ama çıktı arkadaşlar sanırım. Nasıl görüşebiliriz ? Toyota corolla akslar ile ilgili ? Benim gsm no : 05468078905 görüşebilirsek çok sevinirim.
Ufuk Bey kolay gelsin , sabit no yu aradım ama çıktı arkadaşlar sanırım. Nasıl görüşebiliriz ? Toyota corolla akslar ile ilgili ? Benim gsm no : 05468078905 görüşebilirsek çok sevinirim.
Merhaba Bora bey,
Göndermiş olduğunuz maili cevapladım, mesai saatleri dışında ulaşabileceğiniz bir numaramız ne yazık ki bulunmuyor.
Özel mesaj ile yanıtladım Mehmet bey.
Salı günü balata ile birlikte servise gönderdiklerinizi aldım, teşekkür ederim. Suat ustaya da ayrıca teşekkürler, hızlıca ve titizlikle halletti sağolsun.
Salı günü balata ile birlikte servise gönderdiklerinizi aldım, teşekkür ederim. Suat ustaya da ayrıca teşekkürler, hızlıca ve titizlikle halletti sağolsun.
Mehmet bana da anlattı Suat ustayı valla bende beğendim maşallah

işini layıkıyla yapan insanların olduğunu duymak güzel bir şey
Ufuk Bey 2011 1.4 D4D aracımın sonunda 60bin bakımı geldi bununla alakalı fiyat alabilirmiyim sizden daha önce almıştım ama fiyat listesi güncel degildir belki
Ufuk Bey 2011 1.4 D4D aracımın sonunda 60bin bakımı geldi bununla alakalı fiyat alabilirmiyim sizden daha önce almıştım ama fiyat listesi güncel degildir belki
Özel mesaj ile cevapladım Zafer bey.
ufuk bey merhaba göndermiş olduğun balataları kullanmaya başladım şimdilik çok memnunum ilgi alakanız için teşekkür ederim
Gönderdigim mailler geliyormu size Ufuk bey bilmiyorum özel mesajınızı aldım
ufuk bey merhaba göndermiş olduğun balataları kullanmaya başladım şimdilik çok memnunum ilgi alakanız için teşekkür ederim
Merhaba Salih bey, güle güle kullanın

Gönderdigim mailler geliyormu size Ufuk bey bilmiyorum özel mesajınızı aldım
Maili yanlış yazıyor olabilirsiniz,
www.temservis.com adresinden iletişim kısmından faydalanabilirsiniz.
Servisinize gelsem degişim yapıyormusunuz
Servisinize gelsem degişim yapıyormusunuz
Evet, yapıyoruz, özel mesajlarınızı da bu konuyu da cevapladım.
merhaba . Ufuk bey 2013 1.6 auris otomatik için asakaşhi yağ, polen ve hava filtre takım fiyatı nedir.
Yarın inşallah 60bin bakım için Ufuk beyin yanındayım
merhaba . Ufuk bey 2013 1.6 auris otomatik için asakaşhi yağ, polen ve hava filtre takım fiyatı nedir.
Özel mesaj ile cevapladım Adem bey.
Mesaj Birleştirildi: 14 Ekm, 2016 15:35
Yarın inşallah 60bin bakım için Ufuk beyin yanındayım
Yarın görüşmek üzere
Ufuk Bey bakım için teşekkür ederim mor balatalarada sayenizde tanışmış olduk benim merak ettigim balatalar değiştiğinde kaliper pimleri yaglanıyormu?