0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
otomatik vitesliler daha pahalı olduğu için olabilirmi
Yüksek hızlarda savrulmasıydı onuda halletim...Tek sorun toyota kasa yani model çizimlerini daha iyi yapabilir yeni avensis i autoshowda gördüm ve 96 corrolla kasasından sonra en çok satacağı model olacağına inanıyorum seneler sonra ilk defa güzel bi kasa yaptı..
YILDIRAY abi nasıl halletin paylaşırsan faydalı olur fiye düşünüyorum....
Vites kolunu x2 yapsalar ATAKÖY-BAKIRKÖY minibüs hattında çalışıyorum sanardım keşke auris tarzı yapsalardı kol dayamayı kol dayamak içinmi arabada uyurken başımızı koymak içinmi yapmışlar anlamadım yada japonla Türk kolu arasında bi farklılık var birde nereye elimi atsam göz geliyor heryere zula koymuş japonlar bugün aklıma geldi bu olay inşallah 2 3 sene sonra heryerden tanqırtı gelmesine sebep olmaz.. arka camlarım elle açılıyor çinliler uçan araba icat etti bize gelen arabalara 2 otomatik cam motoru tuşu koymak pahalı sanırım neseki arka koltukta işim yok en önemli konuda 60 ı geçmesemde 90 a kitlesemde arabamın yol bilgisayarı 8.5 litreye cıkıyor /100km'rede hesap kitap yapıorum aracımın öyle yemesi imkansız 140 ve üstüne kitliyorum 5.1 yiyor bence toyota yol bilgisayarında sınıfta kalmış ama ama ama kadranları mükemmel bayılıyorum sağ taraftaki mazotumu göremiyor hızımı görüyor sadece şekil jon jon bişi olmuş
toyota sevilmez mi hiç,,
evet o yol bilgisayarı yokmu gaza basıom 2.7 lt dio bırakıom dur kalk da 33.2 lt bugün gördüm depoyu biri yürütüyor dedim.en uyuz olduğum şey o benzin ışığı yanıp yanıp sönüo benzin bitio benzin bitio 45 km daha yol yapıom hâla aynı şeyi dio yol bilgisayarı 0 der başka bi şey demez modifiye yaptırdıktan sonra jantlardan olsa gerek max.600 km yapıo şehir içi