0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugun ön fren balatalarını söktüm değişim için ama yeni balataları taktıktan sonra kaliper sığmadı yani anlam veremedim el frenini sonradan bıraktım at olduğu için araba P konumundaydı.benim ne yapmam gerekiyor acil bilgisi olan arkadaşlar yardım
Ertan bey ön parçayı söktüm fren yağ hortumu bağlı olan parçayı sonra yeni balataları taktım.yerine takayım dedim arasına sığmadı fotoda çekmedim sonra eski balataları takıp yerine oturtum.ama orda bir boşluk var yağ haznesi gibi bende anlayamadım yani
balataları tam oturtturdum diske yapıştı sanırım söktükten sonra el frenini indirdiğim için hava yaptı ve o dediğim yer geri çekilme yapmadı sanırım ondan yarın bir daha deneyeceğim yada bir frenciye gidip taktıracağım
ben parasında değilim de takamadığım için kendime kızıyorum her şeyi yapıyorum bunua yapayım dedim ama en iyisi yarın bir frenciye gidip taktırmak.birde orjinal balata üstünde kanal ve tam ortasında aldığım balatalarda bu yok nedeni ne olabilir acaba
değiştirmek istediğim balatalar orjinal ve etli yani sanki 10000 km yapılmamış gibi ama acayip bir uğultu yapıyor acaba bu balataları çıkarıp ince bir zımpara yapıp tekrar taksam ve denesem düzelme ihtimali olurmu
serviste çalışn bir arkadaşımla görüştüm balatadan dedi ama söktüğüm balatalar eşit gözle göründüğü kadar.bu uğultu 100 120 km hızla frene bastığımda yapıyor içeri kadar giriyor ses ve rahatsız edici