0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşım farklı bir serviste çalışıyor toyota değil yani yolda giderken sesi duydu bilya polya vs değil dedi balata olduğunu söylemişti
O zaman değiştirin daha önceki mesajlarımda belirtmiştim balata modelini.Mutlaka o ve orjinal trw olsun.Dikkat edin çok fazla sahtesi dolaşıyor piyasada.
Ertan Bey balatam orjinal trw toyota uyumlu kodunu unuttum ama orjinal yani direk maslakta trw bayisinden aldım
Anladım ancak toyota uyumlu olması yetmiyor.Çünkü her modelde farklı kodlu olanı kullanılmış.Hatta bazılarında bosh kullanıldığını biliyorum.Daha önceki mesajlarımda yazdığımla mutlaka karşılaştırın.Farklıysa değiştirin aldığınız yerden.
aldığım balata doğru GBD 3288 kodlu onda bir sıkıntı yok ama o pistonu geri itmem gerekiyordu sanırım.bugun garajda bakacaktım ama acayip bir kar var anadolu yakasında ve garaja bile giremeyeceğim havalar düzelsin bir bakacağım yine
evet demiştiniz.ama o parçayı söktükten sonra nasıl iteceğim halen onu merak ediyorum el ile bastırmakla olmaz sanırım kastırmam lazım yani dimi
evet işi iyicene öğrendim araştırma yapınca nasıl olduğunu peki olduda fazla ittim ve kaliperi takınca balata ile piston arasında boşluk oldu bir sorun oluyormu yoksa takma işlemi bittikten sonra fren pedalına basınca vs keni kendini düzeltiyormu o piston
dün söktüm balataları temizleyip yerine taktım bakalım aynı sesi yapacak mı yaparsa eğer o zaman yenilerini takacağım ama ilginçtir ki bir şey farkettim sol balatalar daha etli sağ balatalar daha çok aşınmış ve incelmiş nedeni ne olabilir acaba ve üzerindekiler orjinal toyota balata
bu arabalarda ebd yok bidiğimiz klasik abs.şu an gayet iyi görünüyor fren tabi kısa mesafe gidip geldim ani frenlemede çekme vs yok uzun bir km yapmam gerekir balataların oturması için