0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar ayni konudan bende magdurum tamamiyle görünüs kapaniyo..hele bide aksam trafiginde serit degistirirken resmen cami acip aynaya öyle baktim.yan camlarim temiz herhangi bir tozzlanma da yok.acaba bir sivisi yada sürebilecegim bir solisyonumu var diye dusundum ama bulamadim...
Yaris kullanıcısı arkadaşlar,yağmurda yan camlarda kalan damlaları silmek için,camı indirip kaldırıyorum ama aynı şekilde yağmur damlaları kalıyor..Daha önceki aracımda bu damlalar siliniyordu..Aynı olay sizde mevcutmu,yoksa kapıdaki camın oldugu yerdeki lastiklerdenmi sıkıntı..Dikiz aynasının görüşünü engellemese çokta sıkıntı değil ama malesef görüşümü engelliyor..Not:Yağmur kaydırıcı veya buna benzer maddeleri lütfen önermeyin,amacım camın inip çıkmasına rağmen neden bu damlaları silmediği..Yani acaba lastiklerdemi problem var,yoksa bu tüm yarislerde böylemi(2006-2009 modeller için geçerli yazdıklarım)..
bunları okuyunca iyiki auris almışım diyorum
Ayni sorun yeni kasa yaristede devam ediyor.. Gecen gun bende ayni konudan serzenişte bulunmuştum eşime. Cam indirip kaldirdigimda su damlaçıkları oldugu gibi duruyor. 10 bin bakımına gittigimde bildirecegim.
Ben kendi aracımın 2008 model olmasına bağlamıştım..Yani belki 3 yılda eskimiştir diye,ama sizin aracınız daha yeniymiş,o yüzden bu olayın Yarislerde böyle oldugu fikri oluştu..Bakımda bu soruna aldıgınız cevabı bizimle paylaşırsanız sevinirim..Not: Bu gün kar yağışından oluşan buğu ve suyu sildi ama damlacık olarak kaldı..Camın sanki oluşumu böyleymiş gibi !
Ben denedim auris'te yağmur suları gitti.
Boşluk yok baktım ama dediginiz gibi damlacık olarak kalıyor.. Hic müdahale olmamis gibi bir görüntü birakiyor. Bu da garip.. 10 sene 3 farklı citroen kullandim ve bu anlamsiz sorunu hic yasamadim..2-3 ayı bulacak bakım icin servise gecmem ama netice aldigim anda paylaşacağım..Saygılar.
Damla olaraktamı kalmadı..?O damlaları yok ediyim derken hem içerisi soğuyor hemde yağmuru yiyoruz..Çok sinir bir durum..Zaten aynalardada ısıtma yok.Camdaki damlalar+aynadaki damlalar,nerdeyse aynasız gidiyoruz gibi..
Cemil abi damla olarak yoktu sadece camda su izi vardı az bir şekilde.Isıtma kışın gerçekten çok büyük kolaylık.