0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cuma günü araç bakımı yaptırdım.Listede akü kontrolüde vardı fakat yolumun üzerindeki akücünün önü dolu olunca sonra yaptırırım dedim.Bugün arabam çalısmadı akü bitmiş akü satan yerlerde bügün kapalı olduğundan değiştirme işi yarına kaldı.Üzerindeki orjinal aküsü varta marka ve tam dört senelik.Tavsiye edebileceğiniz bir akü varmı.Benim aklımda mutlu inci veya yine varta var.Tapatalkla gönderildi
Bazen hic duyulmamis markalar daha kaliteli ve uzun ömúrlū çıkabiliyor burak.Biraz arastirinca üst sınıf araçların akü tedarikcisiymis.ilerleyen zamanlarda bakalım durum ne gösterecek göreceğiz. K013 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banner duyulmamış bir marka değil Cavit abi, ben kendi araçlarımda, kurşun/asit akülerde Banner tercih ediyorum, hiç yarı yolda bırakmadı.Ayrıca Hakan abinin de yukarıda bahsettiği "kurşun plaka yüzeyi" Banner'da (yüzeyde çukurlar ile) arttırılmış, 60A olarak lanse edilen aküsü genelde 63-66A kapasiteye sahip, ayrıca CCA değeri diğer kurşun asit akülerden yüksek, deep cycle denemesi de yaptım, çok başarılı.He yok ben jel alıcam dersen Optima ama fiyat/performans kralı almışsın, güle güle kullan.SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim ufuk eve gelip biraz araştırnca bende doğru karar verdiğime sevindim.Aldığım yer almancıların devamlı taktırdıklarını ve memnun oldukları bir marka olduğunu söyleyince adama güvenip taktırdım.Fiyat olarakta diğer markalara göre bana uyğun geldi.
bunca açıklamadan sonra artık ben de 2 yıllık mutlu aküden vazgeçip banner alayım ben aracı aldım, 2 gün sonra çektim evin yanına çimenlerin üzerine iç dış girişiyorum, gelen geçen hayırlıyor vs. temizlik bitti, marş basmıyor, madara olduk "o kadar para verdin de daha yürütemiyon da vs." takılan takılana. takviye yapıp en yakın akücüye gittim, elinde inci-mutlu vardı. mutlu taktırmıştım (o zamanlar banner yoktu )akünün üst sabitleyicisini takamamıştık akü büyük geldiğinden, sende de bu durum oluştu mu cavit abi?
Orjinal çıkanla aynı boyutta akü taktılar yerine tam oturdu ve üst sabitleyiciside takıldı ihtiyacın varsa aldığım yeride paylaşırım.
Cavit Abi internette daha pahalı Bunner,iyi almışsın,nerden aldığını bana da gönderebilir misin?
Akünün ömrünün azaldığını marşta yavaşlama, Techstreamde voltajın biraz düşük görünmesi diyebilir miyiz? km 47 bin oldu. Fabrikada takılan aküsü var üzerinde, mutlu akü. araç marş almayana kadar gidelim mi
Tabi canım, müsriflik etme şu zamanda SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi