0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Garanti suresinde ise bence garantiye gönder diyecegimde. Akun sismis bir gariplik var
Garantisi yok malesef 1 sene garanti veriyorlar ama 3-4 sene kullanirsin diye sattilar.
Kadir abi garanti olarak satıcı banada benzin 2 dizele 1 sene veriyoruz demişti ama kitapçıkta sadece binek araç 2 ticari araç 1 sene yazıyordu. Benim en son değiştirdiğim akünün garanti belgesinde.
Kadir abi akü işi birazda şans işi . Corollayı 5 yıl kullandım ve sattığımda akü orjinaldi . Hatta alan adam ekspertiz yaptırdığı yere akü durumunu sordu adamlar kontrol etti iyi dedi .Birde abi yeni alacaksan inciyi tavsiye ederim . Traktöre 3-4 yıl önce aldım ve traktör yeri geliyor 2 ay yatıyor buna rağmen akü çok iyi durumda .
Benim pek sansim yok bu konularda. inci aku alma sansim yok ancak buraya gelen birine siparis vermem lazim o da gereksiz yuk olur.
Bosch mu?
Abi ben TR olduğunu düşünerek yazdım . Dediğin gibi gereksiz yük olur .
Kadir abi benim aküler bosch değildi ama internette baktığım da bosch akünün de garanti şartları aynı. Maddeyi yazıyorum. Garanti süresi, akünün satışından itibaren başlar ve 2 yıldır. ( 24 aydır ) Bu şart sadece genel kullanım araçlar için geçerli olup; Motosikletler, Ticari araçlar, taksiler, şehirlerarası hizmet veren otobüsler, starter kullanım dışı deniz araçları, iş makineleri, donanımlarını direkt aküden çalıştıran karavanlar ve motosikletler için ise 1 yıldır.
Geçmiş olsun. Akü hurda olarak da değerlidir.Şişme yaptıysa, tehlikeli bir durum olmadan uzaklaştırmak iyi olmuş. Elektrolit sıvı oldukça tehlikelidir. Bu arada konuyu çok bölmeyeyim ama; elektrolizin anlamının nereden geldiğini biliyor musunu?
Nereden geliyor?
Beyler benim 98 xei 1.6 corolloya hangi marka kaç amper akü takmalıyım?
merhaba arkadaşlar arabam Toyota Corolla 350 tl fiyata varta akü aldım sızce fiyat olarak nasıl.ben pek araştıramadadn aldım acil olarak o nedenle soruyorum.
Geçen sene 145e almıştım Mutluyu. Bayağı zam gelmiş demekki