0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim araca Bosch S4 12V 60A akü taktı bizim arkadaşlar..Auris D4D için, 72 veya 60 A olması bir sorun yaratır mı ??
@Ahmet Güve (8047) , @Aytaç Hut (27127) , Arkadaşlar benim arabadan aküyü söktük, inanın hiçbir tarafında hiçbir yazı yazmıyordu.. Kaç Volt , Amper,marka model vs..Arkadaş tahmini olarak 72A olabilir dedi ama emin değiliz dedi..Sadece 2 adet akü tipi benim arabaya oldu,yani yuvaya oturdu.. Bosch 72A pahalı fiyat verdiler ben de 60A takalım dedim..Herhangi bir sorun yaratır mı, 60A 12V olması..
Orjinal degeri 60a diye biliyorum abi
İlke'cim, üzerinden çıkan için orjinal dedi arkadaşım.Yani hiç değişmemiş olabilir abi dedi..Auris D4D'lerin orjinal aküsü mü 60 A.. Kitapçığa baktım bulamadım ben.. Eğer öyle ise, Bosch 60A 12V S4 akü işimi görecektir, değil mi
72 olsada 60lık işini görür abi. Araç komple elektronik aksesuarli vs donanimli degil.
@Bülent Sertkol (1829) İşini görür Bülent merak etme, değiştirmen iyi olmuş güle güle kullan.
Orijnali de 60Ah ise zaten tamamdır. Peki üretim tarihine baktın mı Bülent?
Sonunda akuyu degistirdim. MF Bosch S4 (12v-52amp) aldim.
Aku sizlere omur. 2 senede aku biter mi ya. Bir daha Bosch marka aku almam alana da mani olurum.
Sarj dinamon ne durumda. Akunun uretim tarihi nedir Kadir abi?
Hic tarihine bakmadim. Acayip moralimi bozdu hemen sokup attim valla. Birde bosch servisini bir guzel kalayladim. Akunun ustundeki gosterge var. Yesil renkli yani tam dolu gosteriyor ama cihazla olcuturdum elektrikciye aku bosalmis. Ayrica yanlardan sismis gobek yapmis aku.