0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün aracımla giderken aniden stop etti ve çalışmadı. Sanki lastik arasına bişey sıkışmış gibi oldu.bir baktım stop etmiş. bastım çalıştıramadım. Usta geldi baktı bişey bulamadı. sanayiye çektik. Yarın bakacak. Ateşlemede problem yok.Subapları yeni değiştirttim.Motorda problem olmasından korkuyorum yine.Ne olmuş olabilir?
Yok kontrol etmedim, hararete de bakmadım hiç. hem daha 2 km gitmemiştim. bekleyip yine denedim.en az 1 saat sonra yine denedim çalışmadı?
Hiç almıyor marşa basıyorum.tekleyerek çalışması bile yok. zaten çalışırken hiç bir sıkıntısı yoktu. tekleme falan hiç bişey olmadı.sadece dediğim gibi sıkışma tarzı bişey hissettim 3-5 saniye sürdü sadece.birden stop etti.anlayamadı. usta da baktı bişey bulamadı.yarın sanayide bakalım dedi,çektik sanayiye malesef...
evet en son 120000 bakımını yaptırmıştım. 2 gün önce yağını kontrol etmişti. sıkıntı yoktu. yağ ve filtre değişimi sonrası 10000km gitmedim bile.
Yarın bakacağım artık. yardımın için teşekkürler.
Haklısın! Ama şu aşamadan sonra yapacak bişey yok.Güvendik bir ustaya başka da alternatifim yok!
Bence elektrik-ateşlemeyle ilgili bir sorun var. İnşallah büyük sorun çıkmaz.