0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Laf olsun torba dolsun diye haber yapmışlar. Park sensörü, yağmur sensörü, start stop, sürüşe duyarlı farlar hepsini önemsiz görmüş. Teknoloji bu? Ne bekliyorsun yani? Saçmalanmış...
Popular Mechanics in haberine lafolsun torba dolsun haberi demişsiniz ya..Bravo..Katılırsınız katılmazsınız,ama lafolsun demek biraz saçma kusura bakmayın..
Bu araştırma 3-5 kişiye dayanan bir araştırma değil..Ordaki yetkilinin masa başındada yazdıgı bir sonuç değil..Benim size anlatmak istediğim genele anlamda bu sonuç çıkmış..3-5 kişinin fikrine veya araştırmasına göre değil..Bu seçenekler nelere göre seçildi ona bakmak lazım..Ülkemizde malesef düşük donanımlı araçlar verildiği için,bize bu özellikler çok iyi bir seçenekmiş gibi görünüyor..Ama bu dünyada ödülleri olan bir araştırma merkezinden bahsediyoruz..Buna saygı duymalısınız..Laf olsun torba dolsun haberi değil bu..Onu belirtmek isdedim..Konuda kesinlikle kişisel bir konu değil..Lütfen karıştırmayalım..Gereksiz insanları lafına istinaden söyledim..kimsenin gereksiz oldugunu gösteren bir yazı görmedim ben..
Bahsi geçen özelliklerin çoğusu zaten estetik ya da lüks amaçlı yapılan şeyler, o yüzden kullanışlılığının tartışılması ve bunun için liste oluşturulması gereksiz olmuş bence hatta araştıracak listeleyecek konu bulamamışlar da yapmışlar gibi.. Yine de paylaşım için teşekkürler.
Senin arabada bunlardan yok diye kıskanıyormusun yoksa
Direksiyondan vites hariç diğer bütün yazdıkları doğruhepside gereksiz, yararsız, kullanışsız özelliklerbazı meraklıların boşuna para vermesi için türetilmiş şeyler
popular mechanics diye bir yayın ilk defa duydum. bence kendisi gereksizmiş ki böyle bir araştırmaya yönelmişler. ayrıca haberde kullanışsız olduğu belirtiliyor. büyük bir hata. gereksiz olarak nitelendirilse yine bir nebze oluru varmış. şimdi burada start/stop motoru çalıştırma düğmesinin kullanışsız olduğunu kim söyleyebilir ? örneğin, cam açma düğmelerini insan elinin oturma konumunda ulaşabileceği yere konulmaması kullanışsızlıktır. cam açma düğmelerinin ışıksız olması belki kullanışsızlıktır ama tek dokunuşta camların kaldırılması kullanışsızlık değildir.
Hakan kardeşim konunun içeriğini okumadan,yorumlara bakıp ona göre yorum yapma..Senin bahsettiğin özelliklerden bahsedilmemiş zaten..Sırf polimik olsun diye yorum yapıyorsun..Ve o şirketi senin duymaman onun gereksiz bir şirket oldugunu göstermez.Sanki bütün yararlı özelliklerin gereksiz oldugunu yazmışlar gibi,ezbere konuşmuşsun..