0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aman abim boşver basmayı basmayı, 11 krş inidirim için değer mi Hem senin bak kış lastiklerinde yoktu Aman diyeyim, bide kız arkadaş falan diyorsun tam moda girip iyicene köklersin...Sakın ola, git ders çalış,
45 lt ama biraz basacagim ondan su gibi ceker yakiti abi Babamda araci full depo istiyor geri en az 80 lt filan yakit alacagim
Yerel gazetedeki bir yorum inşallah doğrudur ters tepki yapmasında. Akaryakıt sektöründe çalışıyorum.Yarın gece den gecerli olmak üzere LPG de 11 Krş İndirim bekleniyor
Aman ilke dikkat et basma masma sakat iş hele yanında başka biri varken gaza gelip yanlış bişeyler yapma sonuçları ağır olabilir dikkat et gaza gelme ne olduğunu anlamayassın bir anda oluverir herşey.
Bir ara petrol ofisinin lisansı yine iptal edilmişti adamlar satışa devam ediyorlardı.dağıtım ile satış farklımı acaba
3 ay satış yapılabiliyormuş galiba biraz araştırdım Yeni lisans ise 1 haftada çıkıyormuş, yani herhalde sorun olmaz.
Haftaya kadar insallah shell lisansi alir geri. En iyi performansi onda aliyorumGT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Duyanda 5.0 cc 12 silindir kullanıyor sanacak .
Valla abi onun kadar çekiyor yakıtı napım aceb
Artık nasıl kullanıyorsan .
Shellden performans alamayan ben miyim ? Arabayı öldürüyor resmen 3 tane farklı shell denedim sonuç hep hüsran opet çalışmasını bile değiştiriyor arabanın.
Olabilir Ercüment. Ben benzinindende lpgsindende en iyi performansı shellden aldım hep. Opette performans normal seviyelerde ama menzil shell ile aynı nerdeyse.
Menzil konusunda opet katlar 2 ye böler Herkes bilir shellin menzili azdır
Ben lukoil kullanıyorum lpgde acaip bereketli geliyor valla:)