0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deneyip denememe konusunda kararsizim abi.GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bence bi dene İlke. Belki senin araca iyi gelir. En kötüsü bi daha almazsın. Yakıt sistemini çökertecek hali yok.
neden denemekten çekiniyorsun sisteme bir zarar getirir diye mi? ben çok öyle performans falan anlamıyorum ama en çok km yi lukoil ile görüyor araç. ayrıca lpg alsam da almasam da arada uğruyorum köpüklü yıkama yapıyorlar.
Shellden performans alamayan ben miyim ? Arabayı öldürüyor resmen 3 tane farklı shell denedim sonuç hep hüsran opet çalışmasını bile değiştiriyor arabanın.
Ben 1 ay öncesine kadar hep shellciydim ama pompacıların artistik hareketleri pompayı depodan 2-3 kez düşürmeleri beni çileden çıkarttı artık hep opetten alıyorum banada daha uzun yol yaptırıyor gibi geliyor.Opetteki hizmet kalitesi hiç birinde yok hem daha çok puan veriyor.
Hic isinamadim shelle mecburen aliyorum ama memnun drgilim iste okulun hemen dibinde ve yolimun ustu oldugu icin 10 tl aliyorum.opet terate kaliyor eger canim sikilirsa gidiyorum opete ve Min 20 tl aliyorum donus ciddi keyifli oluyor. Luk oilden aldim ettim ama hala birsey goremedim shellden sonra alirsam shellin tepkilerini veriyor opetten aldiktan sonra alirsam opetin tepkilerini kendine has bir tepkisi yok bukalemun gibi. Ama tek avantaji 10-12 kurus ucuz vermesi GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yaklaşık 1 aaydir yapmış. Olduğum ölçümler sonucunda50 TL gaz ile opet 140 km geçemediPogaz 160-180 km arasi gitmekte.Tamamı İstanbul ttrafiğinde sabah avrupa - anadoluAksam anadolu - avrupa 1.köprü.Son zamanlarda opet yakit kalitesini düşürdü
benzine bu geceden itibaren 12 kuruş zam var
Vayy ....
Vışşşşşşşş..... abooooooooov
ben ankarada ist. yolundaki kadoilden alıyorum ve gene ist. yolundaki lukoilden..oldukçada bereketli gerçekten. lpg için tabi bu