0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ticari araç için belki olabilir ama kişisel kullanım için taktırmak hata, muayene parasını bile karşılamaz.
Ticari araçlar neden hybride yönlendirilmez, ilginç. Tansu Bey, anket çok güzel. Aslında şehiriçi için elektrikli bisiklet, scooterlara yönelik yumuşak ve zorlayıcı politikalar benimsenmeli.
Hayır arabamda lpg var ama fark kalmadı diye benzinde biniyordum. Şimdi LPG de binmek mantıklı mı diye soruyorum üstadım.Mesaj Birleştirildi: [time]Aralık 25, 2021, 11:56:59[/time]Merhaba Hakan bey,Kayseri SEAT bayisinde yaklaşık 9 yıldır çalışıyorum. 11 yıllık otomotiv hayatıma ilk toyota ile başlamıştım ki ailem hep toyotacı idi. Bu sebeple buradayım ve hala hayranı olduğum bir aracın kullanıcısıyım. Velhasılı sektörde şu anda Audi liderliğinde ki biliyorsunuz bu grup içerisindeyiz marka olarak inanılmaz elektriğe dayanan projeler var. Audi ilk drone taksisini uçurdu vs. kaldırılabilir 3 tekerli araçlar, yer kaplamasın diye alışveriş merkezlerinin önünde sadece 1m2 lik bir alana kaldırabiliyorsunuz vs. dünya farklı yere gidiyor. Malesef bizde şu an lpg fiyatı bu oldu benzin fiyatı bu diyoruz. umarım gayrisafi milli hasılamız bizlerinde en az o kadar olur.
31/12/2021 Tarihinden geçerli olmak üzere benzine 0.68 kuruş zam gelmiştir
Motorine 1 lira zam dedikodusu nedir ? twitter da gündem olmuş?
1.5 ay önce hybrid araba satın alalım dedik ki yakıt masrafımız azalsın. Arabayı satın aldığımız zamandan bu yana benzine 3 lira zam geldi 1.5 ay içerisinde.Bu gidişle sanırım tam elektrikli araba şart olacak...
İstanbul’da cuma günü sabah 9 ve trafik yoğunluğu %35. Her yer boş. Darbe olmuş gibi bir hal var. İnsanlar artık arabayla çok daha az çıkıyor12.30 gördüm benzini az önce
Bu sabah Halk TV de Sabah Haberlerinde verdi. Motorine zam yolda diye. Kokusu geldi kendi de yakındadır!
Ben tekrar lpg ye döndüm. 15 kuruş az değil. Yillik minimum 18.000 km yolum var. 3000 tl gibi bir fark yapar. Az değil bence. Lpg önceden takilmamis olsa montaja deymeyebilirdi. Ama mevcutta olanlar için kullanmam suan mantıklı. Ustelik benzinde hala otv boşluğu var. Ve indirimde makas açılacak.