0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün depoyu fulledim 440 TL aldı,depo boş sayılırdı 57 lt yakıt aldı shell mazot lt fiyatı 7,70 TL.Mesaj Birleştirildi: [time]Ekim 11, 2021, 20:46:10[/time]Malesef geçmiyor hakan bey,ha bire tekrarlıyor bu yara.
Bu noktalara gelineceği açık şekilde belliydi Ümit Bey, zaten burada da düşünen hepimiz dile getiriyoruz. EKonomi konumuzda da çok şeye değiniyoruz. İşin daha vahimi, asıl sorun ekonomik değil (doğal olarak insanların ekonomisi bozulduğunda rahatız olmaya başlıyor, oysa!...).
Bunlar iyi günler Hakan bey,bu kış çok daha zor geçecek her yönüyle, önümüzdeki günlerde akaryakıta yüklü bir zam geleceği konuşulmakta doğal gazda mutlaka nasibini alacak zamlardan, ekonomik yönden dahada zorlanacağız.
Motorin ve benzine zamBu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 40 kuruş, motorine 41 kuruş zam gelecek. Benzinde 17 kuruş, motorinde ise 41 kuruşun tamamı pompaya yansıyacak. LPG ve motorinin ardından benzinde de bu gece itibarıyla ÖTV sıfırlanmış olacak.
Hemen güncelleme yapayım.. Brent petrol fiyatları bugün çakıldı.. %30'luk bir düşüşle 31,7 usd'ye düştü..Bize de 20 kuruş indirim gelir artık..
@Fehmi Şahin (22771) abi, yıl başından önce ATH gelir mi? ne dersin?
ATH sanırım 2008 ve 2011 krizlerinde gelmişti 140 $ civarına.. Yeni ath demek kabaca bugünden %75 artış demek.. Ath gelmez diyemez kimse ama yılbaşından önce biraz iddialı sanki Bir de çok klasik olacak ama ben bunun biraz petrol lobisinin oyunu olduğunu düşünüyorum. Pandemi dönemindeki düşüş ve zararı kompanse etmeye çalışıyorlar.. Yoksa bugün ABD'de kasırgalar sebebiyle zarar gören petrol kuyuları harici arzı sınırlandıracak bir durum yok ki ? Sen ne düşünüyorsun merak ediyorum @Ufuk Sönmez (16363)
kılıfı hazır; Almanyada ingilterede petrollerde kuyruk var, bizde çok şükür herşey süper maşallah..
Ben dizele geçiş yaptım ya artık daha çok zam yaparlar Zam beni seviyor canım.
@Ümit ŞAHANTİMOR (39478) Zam sizi gerçekten çok sevmiş
Ümit Bey, 18 Ekim Pazartesi gece yarısı dizele 23 kuruş zam daha geliyormuş. Kardeş, sen LPG'ye sakın geçme olur mu? Selamlar