0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son 10 - 15 yıl haricinde, bu ülkede herzaman 1$ = 1L Benzin olmuştur.
Bizim devletimizin apple ı microsoftu yok, teröre harcadığı 500 milyar doları var ondan ödüyoruz.Yarından itibaren;Benzin: 6,75₺Mazot: 6,15₺Lpg: 3,50₺ Den satılacak bilginiz olsun.Sanırım indirilecek ötv kalmadı ötv zammı uygulanmış. Benzin 50 kuruş, mazot 45, kuruş lpg 30 kuruş arttırılmış.Ne diyelim vatan sağolsun.
Arkadaşlar avrupa bizi kıskandığı için herşeye zam geldi NOT: APPLE almıyoruz hatta elimizdekileri parçalıyoruz ama bilgisayardaki microsoft yazılımını kullanıyoruz
Bence ÖTV kalmadı değil de,Bayram geldi, herkes yollarda olacak...
Avrupa'da kimsenin ülkemizi kıskandığı yok. İnşaat sektöründe iyiyiz, plajlarımız iyi, döviz kuru nedeniyle Avrupalıya çok ucuz ülkemiz. İstediğinde geliyor 1 ay tatilini krallar gibi yapıyor niye kıskansın?Asıl yaşam standartları onlarda, müstakil evler önünden dere geçen yerler bir sürü dolu. Hayallerimizdeki evlerde onlar yaşıyorken kim kimi kıskanıyor? Mesaj Birleştirildi: Ağustos 16, 2018, 18:34:00Yakıt fiyatlarına gelirsek benzinde hollandada 85 kuruş, Almanyada 75 kuruş yakıyorum 90 a sabitleyip 6 lt yakarak. Lpgde bile 45 kuruş yakıyorum. Döviz kurları nedeniyle zaten olacaktı bu fiyat artışı ve bana göre az bile.Artvinde karsta vatandaşlarımız gürcistana geçer ucuza benzin almak için. Aynı ülke bulgar ve yunanlar için biz olduk.