0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cok da uzaktan gelmiyor yani tas atsan iraka musula kerkuge gider. k.iraktan cikan ham petrolu turkiye rafine edip diger devletlere satiyor. ham petrol karsiligi kendi urunlerini satiyor ama nedense turk mali olan %100 yerli olan bir urun ornek vereyim cimento seker veya herhangi bir yiyecek maddesini k.iraktaki fiyati turkiye fiyatindan cok daha ucuza alabiliyorsun. kendi vatandasina gelincede daya kadvyi otvyi
Bu da bugün gelen zam.Petrol fiyatları ve kur artışından kaynaklı bir akaryakıt zammı daha yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) 22 Mayıs gece yarısından itibaren benzinin 25 kuruş, motorinin 23 kuruş ve Otogaz LPG'nin 9 kuruş zamlandığını ancak ÖTV indirimiyle pompa fiyatlarının değişmediğini açıkladı.https://www.google.com.tr/amp/s/tr.sputniknews.com/amp/ekonomi/201805221033538479-benzin-motorin-akaryakit-zam-otv/
OAllah aşkına avm otoparklarına caddelere sokaklara bir bakın. Trafik artık ilçeler de bile sıkışıyor. Bu pahalı iken böyle. Düşünsenize ucuz olduğunu. Ben bunu hergün 40 km ise giden bir memur olarak diyorum. Yanlış anlaşılmasın pahalı olmasını savunmuyorum ama gereklilik olduğunu düşünüyorum
O adamların vergi almasına gerek yok. Zaten değerli bir gelirleri var. Tabi orda da halkın belli kesimi o petrol gelirinden yararlanıyor kalanı sefil. Tokay beyin dediği gibi vergi sistemimiz dolaylı vergi üzerine kurulu. Gelir vergisi toplayamadigimiz en azından bordrolular dışında toplayamadigimiz için devlet akaryakıttan alıyor vergiyi. Bana göre bu mantıklı başkasına göre mantıksız. Akaryakıttan vergi alarak hemde tüketim sınırlamış oluyor. Allah aşkına avm otoparklarına caddelere sokaklara bir bakın. Trafik artık ilçeler de bile sıkışıyor. Bu pahalı iken böyle. Düşünsenize ucuz olduğunu. Ben bunu hergün 40 km ise giden bir memur olarak diyorum. Yanlış anlaşılmasın pahalı olmasını savunmuyorum ama gereklilik olduğunu düşünüyorum
trafigin sikisik olmasinin nedeni carpik kentlesme , dikey mimari , artan nufus yetersiz toplu tasima ve arac satin almanin artik eskiye nazaran daha kolaylasmasi. memur olarak sizin boyle dusunmenize cok sasirdim dogrusu yani devlet vatandasini bir nevi dizginlemis mi oluryor? yil olmus 2018 artik arac sahibi olmak bir zaruriyet boyutuna geldi. neden bizim insanimiz bu teknolojik nimetten faydalanmasin ? egerki ulkeyi yoneten memurlarda sizin gibi dusunuyorsa vay halimize
Pahalılığı savunmak, gerekli olduğunu düşünmek
Ecevit olsaydı döviz 1.3'e arttı diye yazarkasa fırlatırlardı.. Günümüzde ise celladına aşık olmuş millet ne denir ki?
Sahi o yazar kasa fırlatan şimdi ne yapıyor acaba?
bu zamlar boyle devam ederse yakinda otv kalmayacak