0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şuan 48,80 lerden işlem görüyor, bekliyoruz,indirim dedikce farklı seneryolar ortaya atılıyor, olmaz olmaz diye birşey yok, sıkmaya devam...edit bilgi12/01/15 10:52 Çin, petrol ürünlerinden alınan tüketim vergisini yarından itibaren arttırıyor.
Sinirlenip inip delice salliyasim geliyor arabayi oynamayinca ibre, bizim arkadasta dizel pejo 208 var genelde onla takiliyoz 3 4 kisi 40 lira falan atiyoz 1 hafta bizi goturuyo özel işlerime cikinca mecbur bizim oglani beslemek zorunda kaliyorum
bende 30 liralık koyunca algılamıyo araba
Depo dolu ama indirim haberlerini görünce alasim geliyor. Yedek depo yaptiracagim neredeyse = )
Bakalım ABD'nin Rusya ekonomisini baltalamak için oynadığı oyun amacına ulaşınca bizleri neler bekliyor?
bret petrol varil fiyatı 45 den işlem görürken şuan %7lik farkla 49.90 lardan işlem görüyor... biri el frenini çeksin...indirim bahane, heran gelebilecek bindirim ....... /
şuan için %5 farkla 52,38 den işlem görüyor,herkes üçyüzotuzüç diyerek uzatsın yanakları, öpülmek garanti
Zami geldi
Çok dusmeside iyi degil cok artmasida benzini 2 lira yapsalar tuvalete bile arabayla gitmeye kalkarlar bizim millet biseyin civkini cikarmayi cok seviyor
Önce 2 liraya düşsün, tuvalete de arabayla gidelim ki o egomuz da doysun sonra zenginleyince gelişmiş ülke muhabbetleri yaparız.Bazı ülkeler çin'e diyor ki, ürettiğin otomobillerin teknolojilerini bir an evvel yükselt ki euro emisyonlarını karşılasın,çin'de diyor ki, sizler 100 yıldır 8 silindirli karbüratörlü araçlara bindiniz, ben şu anda insanlarımın ekonomisine darbe vuracak pahalı teknolojiye hemen geçemem. Sonuç olarak, yakıt ucuzlasın... trafiği sevmeyenler toplu taşımayı kullanır.