0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canım yanayiiii desem yanlış anlaşılmaz herhalde...
Depoyu fulleyemediğin günleri düşün kardeşim
Arkadaşlar Anasayfadaki akaryakıt fiyatları kaç günde bir günceleniyor.Şu an dizel 3.55, lpg 2.20 altında ..Anasayfada lpg haftalardır değişmiyor.Ben 2 haftadır Bp den 2.04 den alıyorum..
Vazgectim yarin 20 lik calisir benden
Hep ben fulledikten sonra indirim geliyor
Hiç Garipsemedim.Maaşlarını Begenmiyorlarsa İstifa Dilekçelerini Verip Gitsinler Diyen Genel Müdür mü ararsın yoksaBalıkçılar İçin Balık Ucuza gidiyorlarsa Satmasınlar Soğuk Hava Doposun da Tutsunlar diyen Bakan mı ararsın hepsi var bizde.
Okan bir 50 de ben atayım araban şenlensin biraz Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2015, 09:34:48Bundan sonra indirim haberlerini yazarken sizide etiketleyecğim inşallah haberiniz erken olursa ona göre hareket edersiniz Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2015, 09:42:57Tok açın halinden ne anlar diye güzel bir söz var. O müdür benim yanımda çalışsa keşke. aldığı her kuruşun hakkını bak nasıl veriyor. Tabi şimdi ağa-paşa olduğu için orada çalışanı küçük görme,ezme,işine gelmiyorsa kapı orada demesini çok iyi biliyor. Çünkü yurdum insanı paraya ihtiyacı var. İşsiz kalmaması gerekiyor. O mahlukatlarda bunu koz olarak kullanıp kendilerini bir şey zannediyorlar.Acaba kendisi o koltuğa nasıl geldi??? Kim bilir kimlere ******* yaptı.Her zaman söylüyorum İnsan önce kendisine saygı duyacak ve hoşgörülü olacak ki etrafındakilere de aynı niyetle yaklaşsın.Bu tarz konuşan ve hareket eden şahsiyetlerin alayının sevgi,saygı,hoşgörü,liderlik,basiretlik,yöneticilik,insanlık sıfatları henüz gelişmemiş veya donanım olarak yüklenmediğinden kaideye almamakta fayda var.
Ögrenci haliyle bu kadar oluyor abi 20 liralik iste beylikduzunde oraya buraya gitmeye kullaniyorum e5 dahi ciktigim olmuyor okula falan gitcegim zaman 50 lik aliyorum
Okan hergun arabaylami gidiyorsun okula
Hayir hergun gitsem herhalde su icicek param kalmaz haftada 1 kere veya 2 haftafa 1 kere degisiyor isim oldugu zaman veya gidiyorum , beylikduzu cevizlibag metrebusle 45 50 dakka suruyor trafik olmazsa ki bu imkansiz 15 20 dakka anca surer ve biseyde yakmaz araba 30 km falan asagi yukari gidis
30 km ayni ya benimde öyle
Dizel veya tuplu olsa hergün gidebilirim cunku arabayi benden baska kullanan yok ama iste ulkemizin malum benzin fiyatlari