0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmir plaka - Edirne ikamet 2007 honda civic'e 860 çıktı...plaka değiştirsem ne kadar fark ederdi???değer mi??
Boyle giderse yakinda once Zorunlu Sigorta yaptirilacak, kalan para ile arac alinacak.
Edirne, İzmir'den daha azdır 100-150 civarı daha az çıkardı tahminimce. İlk alınan plaka değiştirilemeyecek ve prim ikamete göre alınmaya başlanacak diye bir duyum aldım olursa benim için kötü olur.
Ben aralıkta yeniledim. Önceki 180'di bu sefer 330 verdim. İkamet izmir plaka hatay.Sizin mesajları görünce halime seviniyorum
Trafik sigortası pazarında faaliyet gösteren 33 şirket hakkında soruşturma açılmış mış mışş. Bakalım soruşturma sonucunda ne olacak.http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/33-sigorta-sirketine-sorusturma/43000/43728/?utm_source=apsis-anp-3&utm_medium=email&utm_content=mailing&utm_campaign=gunluk_bulten
48 plaka aracımı, 850tl ye yaptırdım, trafiği, ilk önce tescili 34 du sonra plakayı 48 e çevirdim fark etmedi. Aynı kaldı. 850tl ödedim.
Aydın, bu arada ikametgah değiştirmediysen, demek ki önemli olan ruhsat sahibinin adresi.