0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Contalardan kaçırması sorununu ortadan kaldırsanız iyi olmaz mı peki? 50'lik yağ biraz fazla kalın gider toyota corolla için bence. Kamyonlara filan koyuyorlar yanılmıyorsam o yağı. Bence performansı düşürüp yakıtı arttırır bu yağ.
Diğer parçaları bilmem ama üst kapak contasını mutlaka orjinalini takın. Yan sanayi ürünler bir süre sonra yine kaçırmaya başlıyor. Ayrıca üst kapağı açmışken mutlaka bir üst kapakçıya gösterin.
Bende öyle düşünüyorum Mehmet hocam.İlk sorumu sorayım arkadaşlar piyasada kyb veya tocico amortisör yok kadar az nereden kaça bulabiliriz?Monreo var her tarafta tavsiye edermisiniz?
ben ankara da 2 ay önce aradım tocico marka bulamadım.bulduğumda cok fiyat istedi bende tamir ettirdim. gayet memnunum.
Koca oğlan da hakkaten koca oğlan
Ne yani oldu olacak armudunda en iyisini yiyen de bari
Selamlar,Babamın aracı olan 1993 1.6 XL aracını ağır bakıma sokacağım. Önce parçaları toplayıp sonrada montaj yaptıracağım.Bu başlık altında birçok parça tavsiyesi isteyeceğim - 4 amortisör - 4 Z rotu- Bilumum lastik takoz ve burçlar- Üst kapak contası- Bujiler- Hava filtresi- Debriyaj seti- Akslar (tamir mi değişim mi ister bilemiyorum)- Ön arka balatalar- Yağ (contalardan kaçırdığı için yıllardır 20/50 kullanıyorum acaba doğrumu ediyorum?)- Yağ FiltresiŞimdilik aklıma gelen bunlar Parçaları kendim temin edip özel serviste taktıracağım. Sizden istediğim bu parçaların en yakın yan sanayi muadil markaları ve bu bakıma eklemem gerekenler...İhtiyar delikanlımız
Şu anda piyasada yok olanda servis fiyatına yakın rakam çekiyor ...
Müjdat Hangi conta ve keçeleri değiştirdin listelersen sevinirim. Birde yan sanayimi orjinal mi kullandın?