0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Estafurllah Yanlız kıskanın aranızdaki En güzel Toyota Babadaymış adam biliyor işini valla
Aynen öyle sercan adam bizden fazla seviyor arabasını
Bizlerde avunalım elimizdekilerle Aah eskiler hakkaten iyiydi dayanıklıydı sorunsuz vs.
Hala sorunsuz ama bir anjiyo istiyor yaşı itibariyle.Bu arada kyb amortisörleri ve salıncak ,viraj takozlarını club vasıtasıyla buldum iyiki varsınız arkadaşlar
Debriyaj seti aisin nerden bulabilirim. Birde hangi modeli olacak 1.6 xl karbiratörlü?
arkadaşlar benim anlamadığım nokta şu konu açıyorsunuz parça bulabilmek için veya tavsiye için sonra yazıyor forum sayesinde parçayı buldum diye birde nereden bulduğunu yazsanıza bulamayan arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz ben kyb amaortisörleri ilsem ticaret var istanbulda aoradan almıştım nete ilsem diye yazarsanız sitesi çıkıyor direk oradan alabailirsniz ben ğer başıma daha önce aynı arıza veya parça temin ettiğim yeri çekinmemden yazıyorum yeterki birinin işini göreyim
Japon Oto Yedek parçacıdan bulabilirsin. Yalnız Rulmanıyla beraber alın. Rulmanına ayrı para verme! Zaten Aisin'in çeşit çeşit modelleri var. Siz aracınızı karşı ratafa söyleyin. O size bulur. 230 civarı alırsınız Aisin baskı balata setini Eğer internetten alacaksanaız http://www.ozenticaret.com.tr/ siteden de sipariş verebilirsiniz. Bir de telefonla teyit edin parçayı...
O kadar masraf edeceğine sat yenisini al, aYNI KAPIYA ÇIKAR