0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Engin abi orjinal lastikleri çok iyi , yol tutuşu ses konusu harika , lastikleri değiştirmeden 15 jant almayı düşünüyordum ancak 16 mı alsam diye düşünüyorum sanırım biraz daha bekleyip 16 alıcam
Bende öyle dedim zaten Jant sadece.. 16 düşündürücü kücük araclar icin.. Edindigim bilgiler 16 nın aracı daha sert yaptigi yönünde.. Ön takım sorunları zemin hazirlamak gibi geliyor bana.. E tabi agirlasiyorda arac ayrica. O da ayri bir konu. Ayrica lastikleride daha pahalı..Şahsen benim aklımda 16 hiç yok.. 16'nın c segmenti araclara daha yakıştıgı ve uyum sağladigi inancındayım.
Maşallah..Katalog çekimi gibi olmuş..
Nagi bize nezaman geliyosun bak cimcime yürüyor artık pıtır pıtır
lastik yanakları inceldiği için yoldaki bozuklukları daha fazla hissediyorsun sadece .
Ohoo takmaz artık o beni, elimi tutmaya da ihtiyacı yok Gelirim fırsat bulduğumda
Bende aynen senin gibi düşünüyorum işte.. Bozuklukluklarl daha fazla hissetmek.. Bozuklukları daha fazla hissetmek inan benim işime gelmez. Sessizlik benim icin cok önemli.. Ön takım hakkındaki yorum kendi düşüncem di bu arada.. Bu bozuklukları hissetmenin verecegi tepki ön takım olur yorumunu cıkartmıştım kendimce..Tabi tecrume önemli.. Hic bir sorun olmadigi soyluyorsun. Bence bu harika..işin aslı aracı alırken biraz mücadele ettim bu konuda. Turkiyede katalogdaki jant bu jant. 16 inc. Ben aracin 15 inc de olsa bu jant ile gelecegini zannediyordum. Ama gelmedi. Fransada 16 incli modelelide var. Turkiyede olmamasi tuhaf. Hatta bir yetkili bana faturam ile birlikte aracima ait fransadan gelen teknik arac bilgi dökümanınıda verdi. orada da 16 incti jantlar.. Onu sordugumda yanlış yazılmış dedi.. Sanki ufak bir soygun var hissine kapıldım acıkcası.. Katalogta style modeli ayni zamanda arkalar zenit camlı.. Geldi düz renkli cam.. Buda tuhafıma gitti açıkcası.. Esasında ugrasmak lazım. Katalogtaki ürünü vermeyeceksen neden bastın bu katalogu.. Hak aramak lazım.. Konu nereden nereye geldi..
Masallah .. Cekımler cok guzel olmus kazasız belasız
abi bunlar hep aracı daha albenili göstermek için ona bakılırsa kataloglardaki tüm araçlarda sanki yay var gibi ama orjinalinde öyle değil birde satıldığı ülkeye göre muamelede yapılıyor mağlesef