0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Spoonda olabılır aslında abi. Sade ve sık durur.
Malesef.. İzmit merkez tarafına gecersen buluşalım Mesut bende musayit olursam.. Bir kahve ısmarlıyayım sana Outlet'te.
Maşaallah Mesut güle güle binin.
Maaşallah Allah kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Fotolar da çok iyi çıkmış malzeme de güzel tabii...
Abi kazasız bin öncelikle. Bana kalırsa 15 lerin biraz daha eskisin daha sonra cok kollu 16 beyaz bir jant düşün derim
Abi çok kontrasta boğmuşsun gibi geldi fotolar. Ama araca laf yok dahada iyi olacak inancımız var
Mesut abi, aracı yeni aldın diye biliyorum. Hayırlı olsun. Son fotoğraf hoşuma gitti.
Maşallah güle güle kullanın tekeriniz düz bassın..
Mesut maşallah kazasız belasız sürüşler.araba bir güzel çekimler ayrı bir güzel birleşince ortaya çıkar böyle şaheserler
araç çok tatlı maşallah... güle güle kullanın
Meaşşallah Kadrajına sağlık abi. Çenesinde ufak bir dokunuş mu oldu? Geçmiş ola.
Maşallah.Mesut abi büyüyünce Auris olcam yazdır arkaya.
Maaşallah... Allah kaza bela vermesin Mesut abi Güzel günlerde kullanın...
Abi hayranım sana.
Şükrü sağolasın kardeşim de neden bir jant takamadık daha baksana öncelik bundan sonra kızımda
hayatımızın geri kalanı kızımız artık Şükrü
Geçmiş olsun abi, geçenlerde mahallede komşunun çocujkları top oynarken ortaya taş koymuşlar bende fark etmedim üstüne çıktım arabayla Askıda kaldı araba Allahtan koruma demirine denk gelmiş lifte kaldırdığımda gördüm.Bu sorumsuz insanların ceremesini çekince çok sinir oluyorum.