0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim istediğim ufak modellerden olsun diyorum yeni tipler varya minyon tip ama aynı görevi görüyor.Hiremco almıştık daha öncesinde fakat kafasına göre görüntü gidiyordu falan o modelden memnun kalmamıştık.
2 aydir next minix hd kullaniyrm cok memnunum tavsiye ederim cihazdan youtube den video izlysn.d
You tube bağlantı için internetimi bağlıyacağız alete?
bence D smart alın, alırken biraz daha pahalı oluyor ama birçok kanal ekleniyor...
e dogal olarak amavusb bellekten de oynatabilirsiniz hazir belgelerinizi
D smart vs gibi firmalarda abonelik oluyor değilmi? yani üye olacağım her ay fatura gelecek? ben onu sevmiyorum yani her ar birde fatura sı ile uğraşılmaz. Diğerleri pahalı derken sadece bir kereye mahsus cihaz bedeli yani normal bence. D smart belki birşeyleri bedava yapıyordur abonelik vs ama kendine bağımlı yapıyor sürekli fatura fatura bana uymaz o ne yazıkkiBirde şöyle bir sıkıntım var evde iki tv var ama uydu kablosu daireye inen bir tane hat var Tv yi kurmaya gelen servis yukardan yeni bir hat daha çekmeniz gerekiyor demiş aynı hattı ayıran bir aparat tarzı birşey yokmu olamazmı yani:) İşin kötü yani yöneticiye sordum yukardada yer yokmuş hat almak için.
Next Minix HD uydu alıcı kullanıyorum evdeki led tvde.. tv nin arkasında duruyor ayrıca kalabalık yapmıyor ortalıkta.. küçük cihaz istiyorsan eğer kesinlikle tavsiye ederim..
Next Minix HD uydu alıcısını 32" Panasonic led TV'de kullanmaktayım. Cihaz çok geç açılıyor. Bunun dışında hiç bir şikayetim yok. Güzel bir cihaz. Tavsiye olunur.