0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keşke dahili uydu alıcısı olan bir TV alsaydiniz hiç başınız agrimazdi.
Bilmiyorumki işte aldık irdeledikçede öğreniyoruz neyi var ne yok:)
evin içine gelen kabloyu 2 ye ayırabilirsiniz.Araya bir parça koyuyorlar.ancak 2 uyduyuda aynı anda çalıstıramazsınız.biri açıkken diğeri kapalı olmak durumda
Eskiticez inş bakalım hdmı li birde uydu alırsak tam olacak. Nex de karar kıldım ama. Bir arkadaş D-smart söylemişti acaba onun aboneliksiz olanı ve fazladan kanal izleme imkanı olanı varmı varsa onu almak daha mantıklı ama faturalı abonelikli ise uğraşamam. Nex i 162 tl ye alırım.
D smart vs gibi firmalarda abonelik oluyor değilmi? yani üye olacağım her ay fatura gelecek? ben onu sevmiyorum yani her ar birde fatura sı ile uğraşılmaz. Diğerleri pahalı derken sadece bir kereye mahsus cihaz bedeli yani normal bence. D smart belki birşeyleri bedava yapıyordur abonelik vs ama kendine bağımlı yapıyor sürekli fatura fatura bana uymaz o ne yazıkkiBirde şöyle bir sıkıntım var evde iki tv var ama uydu kablosu daireye inen bir tane hat var Tv yi kurmaya gelen servis yukardan yeni bir hat daha çekmeniz gerekiyor demiş aynı hattı ayıran bir aparat tarzı birşey yokmu olamazmı yani:) İşin kötü yani yöneticiye sordum yukardada yer yokmuş hat almak için.
yanlış anlaşıldı sanırım...kendimden örnek vereyim, normal d-smart var, HD olmayanından...yalnızca alırken, diğer aynı seviye uydu alıcıları 150-200 arası değişirken 280 liraya almıştım...sonrasında herhangi bir fatura vs 5 kuruş para ödemedim, ödemiyorum da ve normal uyduda olmayan birçok kanalı izleyebiliyorum, kanalların frekensı değiştiğinde veya yeni kanal eklendiğinde vs kendi güncelleniyor, uzun lafın kısası ben memnunum...tabi HD olunca iş değişiyor mudur bilmiyorum...
162 satış fiyatı hdmı bağlantısıda mevcut. Scart bağlantısı yok değilmi? Görüntüde puslu bir hava oluyormu yoksa Net görüntümü var? Mağaza benim telvizyon net gösteriyordu şuan puslu buğlu enteresan bir görüntüsü var moralimi bozdu tv. net görüntü istiyorm madem gösterebiliyor hangisi verirse o görüntüyü onu almak istiyorum.
valla sadece birazcık geç açılıyor.. o da bence bir sorun değil.. ayrıca ne puslu görüntüsü görüntü çok net, özellikle HD yayınlar o kadar net ki.. NTV deki şifreli maçları da Biss ile açıyor..
abi bizim binanın çanak sistemi + kablolar komple hd uyumlu olarak döşendi görüntü süper oldu next 20000 var cihaz süper youtube da giriyor geçen sene almıştık teknosadan 299tl ye bugüne kadar hiç sorun yaşamadık (tek sıkıntısı güncelleme yapınca kanal listesi değişiyor 30dkda tüm kanalları yerine koyuyorsunuz) http://www.nextdestek.com/Next-18500HD-Next-20000-HD.html
İnş internetten aldım gelsin tecrübeleri paylaşacağım.Umarım iyi olur ve bni yormaz tv de görüntü şuan berbat artık bıktım bu şekil izlemekten. net görüntü istiyorum