Gönderen Konu: Hd uydu alıcısı öneri  (Okunma sayısı 6366 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Hd uydu alıcısı öneri
« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2012, 23:26:22 »
Keşke dahili uydu alıcısı olan bir TV alsaydiniz hiç başınız agrimazdi.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2012, 23:26:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 09, 2012, 23:27:57 »
Keşke dahili uydu alıcısı olan bir TV alsaydiniz hiç başınız agrimazdi.

Bilmiyorumki işte aldık irdeledikçede öğreniyoruz neyi var ne yok:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
Ynt: Ynt: Hd uydu alıcısı öneri
« Yanıtla #22 : Aralık 09, 2012, 23:29:50 »
Bilmiyorumki işte aldık irdeledikçede öğreniyoruz neyi var ne yok:)

Neyse artık güle güle eskitin :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Aralık 09, 2012, 23:33:19 »
Eskiticez inş bakalım hdmı li birde uydu alırsak tam olacak. Nex de karar kıldım ama. Bir arkadaş D-smart söylemişti acaba onun aboneliksiz olanı ve fazladan kanal izleme imkanı olanı varmı varsa onu almak daha mantıklı ama faturalı abonelikli ise uğraşamam. Nex i 162 tl ye alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 09, 2012, 23:44:47 »
evin içine gelen kabloyu  2 ye ayırabilirsiniz.Araya bir parça koyuyorlar.ancak 2 uyduyuda aynı anda çalıstıramazsınız.biri açıkken diğeri kapalı olmak durumda
    Hatta fişide çekili olmak durumunda.Bende evde dsmart ve digitürk kullanıyorum.(digitürk sadece lig tv için)Kabloyu 2 çıkış yaptım birinin fişi sürekli çekili.Hangisini izleyeceksem diğerinin fişini çekip kullanıyorum.Fişi takılı kalınca kısa devre oluyor ve cihazlar sapıtıyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 09, 2012, 23:44:53 »
evin içine gelen kabloyu  2 ye ayırabilirsiniz.Araya bir parça koyuyorlar.ancak 2 uyduyuda aynı anda çalıstıramazsınız.biri açıkken diğeri kapalı olmak durumda
yok abi calisiyor ama bazi kanallar gostermiyor sinyali dusuruyor cunki
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 09, 2012, 23:47:22 »
Eskiticez inş bakalım hdmı li birde uydu alırsak tam olacak. Nex de karar kıldım ama. Bir arkadaş D-smart söylemişti acaba onun aboneliksiz olanı ve fazladan kanal izleme imkanı olanı varmı varsa onu almak daha mantıklı ama faturalı abonelikli ise uğraşamam. Nex i 162 tl ye alırım.
  Dsmart çok avantajlı bence.Neden derseniz hala devam ediyor mu bişmiyorum ama hd full paketi ile sınırsız interneti beraber 85 lira şeklinde ödüyorum.Sınırsız internet zaten 60 lira civarında.Birde bunda spor kanalı var.Kupa maçları vs de izliyorsunuz.Yani aradaki 25 liralık farka değer bence.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 09, 2012, 23:53:39 »
Ben Panasonic 3D neoplazma almıştım. Uydusu içinde ama bilinen basit biss şifreli kanalları bile izleyemiyorum. Çünkü dahili şifre çözücüsü yok. CI kart girişi var ama biss interface satılmadığından bulamadım. Daha doğrusu üzerine düşmediğim için ciddi aramadım.

Konuya gelirsek. Babama da LED aldık. Onun için Sunny mini HD aldık. Ben yazbaşı 200tl ye almıştım ama geçen hafta 150tlye gördüm.

Çok küçük, HDMi çakışı var. TVnin arkasına yapıştırılıyor. Duvar montajına da uygun. Kumanda gözü kablolu istediğin yere yapıştırabilirsin.

En önemlisi ve güzeli usb üzerinden durdur/izle ve kaydetme özellikleriyle, film, müzik oynatma özelliği de var (divx mkv destekliyor)
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 10, 2012, 00:10:01 »
Nextin minisi iyi mi bende var kullanamiyorum. Iyiyse uydu işine gireyim bende ;-)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 10, 2012, 01:57:22 »
D smart vs gibi firmalarda abonelik oluyor değilmi? yani üye olacağım her ay fatura gelecek? ben onu sevmiyorum yani her ar birde fatura sı ile uğraşılmaz. Diğerleri pahalı derken sadece bir kereye  mahsus cihaz bedeli yani normal bence. D smart belki birşeyleri bedava yapıyordur abonelik vs ama kendine bağımlı yapıyor sürekli fatura fatura bana uymaz o ne yazıkki

Birde şöyle bir sıkıntım var evde iki tv var ama uydu kablosu daireye inen bir tane hat var Tv yi kurmaya gelen servis yukardan yeni bir hat daha çekmeniz gerekiyor demiş aynı hattı ayıran bir aparat tarzı birşey yokmu olamazmı yani:) İşin kötü yani  yöneticiye sordum yukardada yer yokmuş hat almak için.

yanlış anlaşıldı sanırım...
kendimden örnek vereyim, normal d-smart var, HD olmayanından...
yalnızca alırken, diğer aynı seviye uydu alıcıları 150-200 arası değişirken 280 liraya almıştım...
sonrasında herhangi bir fatura vs 5 kuruş para ödemedim, ödemiyorum da ve normal uyduda olmayan birçok kanalı izleyebiliyorum, kanalların frekensı değiştiğinde veya yeni kanal eklendiğinde vs kendi güncelleniyor, uzun lafın kısası ben memnunum...
tabi HD olunca iş değişiyor mudur bilmiyorum...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 10, 2012, 08:38:45 »
yanlış anlaşıldı sanırım...
kendimden örnek vereyim, normal d-smart var, HD olmayanından...
yalnızca alırken, diğer aynı seviye uydu alıcıları 150-200 arası değişirken 280 liraya almıştım...
sonrasında herhangi bir fatura vs 5 kuruş para ödemedim, ödemiyorum da ve normal uyduda olmayan birçok kanalı izleyebiliyorum, kanalların frekensı değiştiğinde veya yeni kanal eklendiğinde vs kendi güncelleniyor, uzun lafın kısası ben memnunum...
tabi HD olunca iş değişiyor mudur bilmiyorum...

Oğuzhan aynı DSmarttan babamda da var. DSmart ilk çıktığında almıştık ve bugüne kadar hiç para ödemedik. Lakin olay şuanda öyle değil, en az başlangıç paketi ile alabiliyorsun ve her ay fatura ödüyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 10, 2012, 19:39:33 »
abi bizim binanın çanak sistemi + kablolar komple hd uyumlu olarak döşendi görüntü süper oldu next 20000 var cihaz süper youtube da giriyor geçen sene almıştık teknosadan 299tl ye bugüne kadar hiç sorun yaşamadık (tek sıkıntısı güncelleme yapınca kanal listesi değişiyor 30dkda tüm kanalları yerine koyuyorsunuz) http://www.nextdestek.com/Next-18500HD-Next-20000-HD.html
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Aralık 10, 2012, 20:45:40 »
Arkadaşlar  kafam karıştı nexin mini full hd alıcısı 163 tl birde kawai marka full hd buldum oda 89 tl  kötü bir yorumda yok bununla ilgili varmı tanıyan kawai yi?  Kawai almayı düşünüyorum full hd bundada var biss gibi bişeyle bazı kanalların şifresinide çözüyormuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Aralık 10, 2012, 22:23:39 »
162 satış fiyatı hdmı bağlantısıda mevcut. Scart bağlantısı yok değilmi? Görüntüde puslu bir hava oluyormu yoksa Net görüntümü var? Mağaza benim telvizyon net gösteriyordu şuan puslu buğlu enteresan bir görüntüsü var moralimi bozdu tv. net görüntü istiyorm madem gösterebiliyor hangisi verirse o görüntüyü onu almak istiyorum.

valla sadece birazcık geç açılıyor.. o da bence bir sorun değil.. ayrıca ne puslu görüntüsü görüntü çok net, özellikle HD yayınlar o kadar net ki.. NTV deki şifreli maçları da Biss ile açıyor..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 10, 2012, 22:44:49 »
valla sadece birazcık geç açılıyor.. o da bence bir sorun değil.. ayrıca ne puslu görüntüsü görüntü çok net, özellikle HD yayınlar o kadar net ki.. NTV deki şifreli maçları da Biss ile açıyor..
Okey ben ozaman kawaiyi alacağım vatana millete hayırlı olsun:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 10, 2012, 22:45:54 »
Ben bu yorumu kawai için sandım meğer nex içinmiş.:) Ben kawai full hd yi aldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 10, 2012, 23:11:17 »
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanırsın inşallah :)
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Aralık 10, 2012, 23:19:49 »
İnş internetten aldım gelsin tecrübeleri paylaşacağım.Umarım iyi olur ve bni yormaz tv de görüntü şuan berbat artık bıktım bu şekil izlemekten. net görüntü istiyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Aralık 10, 2012, 23:47:47 »
abi bizim binanın çanak sistemi + kablolar komple hd uyumlu olarak döşendi görüntü süper oldu next 20000 var cihaz süper youtube da giriyor geçen sene almıştık teknosadan 299tl ye bugüne kadar hiç sorun yaşamadık (tek sıkıntısı güncelleme yapınca kanal listesi değişiyor 30dkda tüm kanalları yerine koyuyorsunuz) http://www.nextdestek.com/Next-18500HD-Next-20000-HD.html
Güncelleme yaparken "Sadece Yazılım" seçeneğini işaretlerseniz kanallarınız bozulmaz. Ayrıca usb flash belleğe kanallarınızın listesinide yedek alabilirsiniz. Yanlışlıla silinmesi durumunda tekrar yüklenebiliyor. Next minixde durumlar böyle. Muhtemelen sizin cihazda da böyledir. Bilginize.
İnş internetten aldım gelsin tecrübeleri paylaşacağım.Umarım iyi olur ve bni yormaz tv de görüntü şuan berbat artık bıktım bu şekil izlemekten. net görüntü istiyorum :)
Abdullah bey hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Aralık 10, 2012, 23:52:48 »