Gönderen Konu: sakın bu aracı almayın  (Okunma sayısı 3749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 99-2000 terra arıyorum
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
sakın bu aracı almayın
« : Temmuz 01, 2008, 15:20:13 »
arkadşlar acayip moralim bozuldu. resimdeki arbayı alıyordum az daha sahibi hacıymış ağzı yamuldu yemin ederken arabamda en ufak boya dahi yok çok temiz hiç kullanmadım falan diye.55000 km de diye ben de tav oldum arabaya ama servis arabanın 3 kere kaza yaptığını önden arkadan ve yandan darbe aldığını değişmedik ve boyanmadık tavan hariç hiç bir yeri kalmadığını söylüyor.. bir insan bu kadar mı küçülür ya dini de böyle konular için istismar etmiyorlar mı acayip canım sıkılıyor...az daha yiyordum kazığı:)
toyota anlatılmaz,yaşanır...

Toyota Club Türkiye

sakın bu aracı almayın
« : Temmuz 01, 2008, 15:20:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: sakın bu aracı almayın
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2008, 15:56:17 »
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2008, 17:49:01 »
resim derken senin avatarındaki resimdenmi bahsediyorsun neysa yaa kazasız belasız kurtulmuşsun
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 99-2000 terra arıyorum
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2008, 21:20:36 »
evet avatar daki resim maalesef tamda broadway ı satıyordum bugün az daha arabasız kalacaktım varsa bildiğiniz bu araca yakın  satılık haber verirseniz sevinirim...
avatardaki resmin yerine yeni bir toyota alana kadar broadway ın resmini koyarsam sorun olur mu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2008, 22:14:31 »
Sahibinin yazliktan gelmesini dort gozle bekleyen arkadas siz degil misiniz?
Bu 'haci' arabanin yaninda din mi satiyordu? Yoksa din esantiyon olarak mi geliyordu? Ya da siz oyle mi sandiniz?
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Temmuz 01, 2008, 22:53:34 »
hacının altında bi şeytan varmş demekki  ve hacılarada güven olmuyor >:(
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 01, 2008, 23:02:31 »
O zaman ne yapacagiz? Arabayi objektif olarak degerlendirecegiz. Sahibi ne derse desin, sahibi kim olursa olsun, sahibinin kimligini/dinini/cinsiyetini vs ise karistirmadan almak istedigimiz arabayi her yonden ama objektif olarak inceleyecegiz. Sahibi haci olsun, papaz olsun,madam olsun matmazel olsun kim olursa olsun. Her sakalliyi da haci dedemiz sanmayacagiz. Ben haciyim diyen adam zaten bastan kaybediyor bence. Hakikaten oyle olsa reklamini yazmaz ben haciyim hocayim diye.Yapiyorsa o ada haci da degildir hoca da. Sadece ticaretini kolaylastiracak koltuk degnegi ariyordur.

Adamin biri yalan soyluyor diye bunu hoslanmadigimiz bir grup insan hakkinda nefret uyandirma vesilesi yapmamaliyiz. Olgun insanlar isek...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Temmuz 02, 2008, 09:23:00 »
low ne dirsen babandan bile araba alacak olsan gidi baktıracasun da uşağum. Geçenlerde bi arkadaş benim araç gibi bi araç almaya karar verdi. Bi tane satlık var adam 28 milyar istiyor. Neyse bi baktıralım diyor hiç gerek yok, hiç bir şeyi yok diyor adam. Gidip baktırıyolar arabanın bagaj ve tavan hariç boyanmamış yeri yok. Darbeler ağır değil ama. Bide ön sağ kapı sacı değişmiş. Sahibi şok oluyor. Onunda haberi yokmuş. Ben diyor bunu kaynımdan aldım. Daha yeni almıştı sıfırdı diye bu kadar işi hangi arada yapmış. Adam şokda. Arabayı galeri 25 e alıyor sonra. Arkadaş o haliylede alacam diyor ama adam 26 ya vermedi. 25 e gitti galeriye verdi arkadaşa okey demiş sonra aramış 26 ya filan bu sefer arkadaşda geçti borun pazarı hadi sür galeriye demiş.

Kısacası babandan bile alsan git baktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 02, 2008, 15:38:12 »
evet avatar daki resim maalesef tamda broadway ı satıyordum bugün az daha arabasız kalacaktım varsa bildiğiniz bu araca yakın  satılık haber verirseniz sevinirim...
avatardaki resmin yerine yeni bir toyota alana kadar broadway ın resmini koyarsam sorun olur mu

aslında avatarları sadece kişinin kendi fotoğrafını koymasını tavsiye ediyoruz nedeni ise buluşmalarda insanların birbirlerini tanıması amaçlı ama tabiki bu konuda kesin bir kısıtlama yok isteyen istediği fotoyu kullanabilir.
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 02, 2008, 17:22:06 »
Bende bu araba alma konusunda çok sıkıntı yaşadım, kuzenden aldım hiç bişeyi yok dedi, kaput değişmiş çıkınca elimizde kaldı 18'e aldım 15'e zor sattım :(

Başka bir arkadaşdan aldık, taksiden çık çıktı (o arkadaşda bilmiyormuş onada itelemişler)

Güzel bir araba bulduk, tanımadık birinden aldık o da şirket arabası çıktı :)

En sonunda gittik TOYAN'dan aldık (bundan da bişi çıkarsa daha arabaya binmem) -- Benden araba alanlara ben bildiğim herşeyi söylüyorum, mesela 2008 corollam var ama pazar günü üstüme çıkmaya çalışan belediye otobüsü (sürücüsünü şikayet edebileceğim üst düzey tanıdığınız varsa yardımcı olmanızı özellikle rica ederim) yüzünden artık hasarlı bir araba (sol arka çamurluğu ve tamponun sol tarafını çizdirdik). Kusur bizde değil ama yapacak bişey yok malesef.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 99-2000 terra arıyorum
« Yanıtla #10 : Temmuz 02, 2008, 20:50:41 »
ahmet bey bende zaten demiyorum ki tüm hacılar böyle diye ve adam bu kadar sıktığına göre büyük bi ihtimalle hacı bile değil. dediğnize katılıyorum zaten hacı olan hacı hacılığını reklam unsuru yapmaz kaygılandığınız konuda zıt bir konuda düşüncem olduğunu sanmayın ama bu konuyuda sanki ben bütün hacıları kötüleyip ortamı kızıştırıyormuşum gibi şimşekleri üstüme çekmeyin rica ediyorum.eğer yinede hacılarımızın bu konuda en ufak bi rahatsızlığı varsa hepsinden özür diler,ibadetlerini allahın kabul etmesini ve bizede nasip etmesini temenni ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 99-2000 terra arıyorum
« Yanıtla #11 : Temmuz 02, 2008, 20:54:36 »
zaten ben toyota ortaköy e alacağım aracı ekspertize sokmadan almam.ama nasıl olduysa gaza mı geldim ne daha arabanın kendisini görmeden aşka geldim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #12 : Temmuz 03, 2008, 01:43:17 »
Oncelikle ucuz atlatmissiniz gecmis olsunBen bi donem araba galerisinde calistim oraya satilmak icin gelen arabalari almadan once ufak bir aletleri var arabanin belli bolgelerine temas ettiriyorsunuz o alet nerede boya olup olmadigini verdigi degerlere gore belli ediyor daha sonrada motor durumu icin sanayiye gidiyor alinirmi diye.Inanin adam geliyor arabasini satacak ya da takas edecek.Arabamin sadece tamponlarda cizik var boyattim diyor adama soruyorsun kardes dogru soyluyormusun inanalimmi guvenelimmi diyorsun adam valla billa diyor kaputu kaldiriyoruz onden carpmalarda hasar alabilecek yerlere bakiyoruz parcalar boyanmis tamir edilmis hasar gozle bakilsa anlasilmaz.Sonra adam gozumun onunde oyle bir hale geliyorki,arabada alinacakti satilan iyi para birakan araba yanlis hatirlamiyorsam golf tu adam resmen arabayi birakip kacacakti yuzu kizardi hemen kivirmaya basladi yok ben arabanin boyle oldugunu bilmiyordum bilmemne atip tutuyor uydurdugu yalan su ben arabayi 2 ayligina arkadasa biraktim o arami oldu falan filan yaziyor tabi...Yani diyecegim boyle yalan dolan piyasada her yerde var cok dikkatli olmak lazm.Ama ne derler insanin basireti baglandimi yapacak pek bisey kalmiyor
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Temmuz 03, 2008, 11:41:39 »
geçmiş olsun.iyiki almamışın.serviste baktırmadan araba satın almayın.50 kuruş kar etcez diye paranıza yazık etmeyin arkadaşlar.
corol-laz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 06, 2008, 17:08:04 »
                 baban danda alsan baktıracaksın.50 ytl ver basın agrımasın
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #15 : Temmuz 31, 2008, 12:36:04 »
Hacı kazığıda koyar adama be dostum.vallahi ister kızın ister bravo deyin ne dersenız diyin ben sakalı iki karış olan hiçbir adama inanmam allah 1 dese 10 dakika düşünürüm acaba doğrumu diye.ben size bir olay anlatayım mesleki olarak SONY içerisinde olduğum için sık sık karşılaştığım olay şu.DÜNYANIN HİÇBİR ÜLKESİ ÇİN DAHİL SONY NİN TAKLİTİNİ YAPMIYOR BUNU YAPAN TEK ÜLKE VAR NERESİ BİLİYORMUSUNUZ ( SUUSİ ARABİSTAN) hacıdan her gelenin elinde mutlaka bir sahte sony mevcuttur.güya müslümanlıkta 1. ülke HADİ BE ORADAN DİYESİM GELİYOR EN SAHTEKAR MİLLET ARAPLAR...(tansiyonum fırladı yine iyimi)
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 31, 2008, 19:29:52 »
Baskalarina kin besleye besleye geldigimiz yer belli. Boyle bir yere varilmiyor. Yok o kotu yok bu dusmanimiz diye diye gercekten de kendimizi izole ettik.

Suudi Arabistan kopya mal uretecek teknolojiye sahip bile degil. Adamlar herseyi igneden iplige ithal ediyorlar.

Haci amcalarimizin, teyzelerimizin aldigi mallar cogunlukla Cin ya da Tayvan mali.

Bir de bu genellemeye hic gerek yok. Ne bu sakalli/haci dusmanligi? Ne etti size bu insanlar?

Sakal, dindarligin bir gostergesi degil her zaman. Her sakalliyi dedeniz sanmayin.

Allah korkusu olandan da korkmayin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 31, 2008, 20:43:00 »
oldum olası sevmedim bu hacı hoca takımını çoğusu sahtekar, cahil, eğitimsiz ; ben bunlarla bırak alışverişi yakınlarından bile geçmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2008, 20:57:19 »
Niye genelleme yapma gafletinde bulunduğunuzu anlamış değilim. Bence bunun tartışma konusu olması bile saçma...Her insanın bir olmadığı gibi, her türden insanda hacca gidebilir, hacı olabilir. Lütfen daha dikkatli olalım hassas konularda!
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 31, 2008, 22:01:10 »
zaten yarı arabistan olduk, yakında tam oluruz sayenizde