Gönderen Konu: sakın bu aracı almayın  (Okunma sayısı 3748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: sakın bu aracı almayın
« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2008, 23:11:59 »
öncelikle elhamdülillah müslümanım rabbim allahtır.bunu mıh gibi çakmak isterim...amaaaa onu bunu bilmem arkadaş ben neden o zaman yok ben bunu çinden aldım yok tayvan dan aldım olmadı türkiyeden aldım diyeni görmedim hiçç.demekki var bir topitoşluk... servise gelen her sahte sony i artık nerden aldınız bunu diye sormuyorum arabistandanmı geldi bu diyorum .ve yüzde yüz aldığım cevabı merak ediyorsan sayın AHMET kardeşim ARABİSTANDAN geldi cevabını almaktan ben usandım  ve sormuyorum artık.buyur sana hacı hoca...artı sana bilgi olsun diye bazı teknolojik konuları anlatayım bellıkı bu konularda bilgin yok.çin ve uzakdoğuda üretilen cihazlar dış pazara istek üzerine markasız verilir ve bu siparişi veren firmalarda ayrıca bastırdıkları marka stickirlari bu gelen markasız cihazlara yapıştırırlar.al sana en çok satılan markalı cihaz :)
diğer devlettekiler belkı hayatlarında 1 kere para biriktirip satıp savıp hacı olmak için giderler ama bu arabistandaki yaaa haci ler hergün hacı olurlar.galiba hacı olmanın yan tesirleri var.sahtekar olmak gibi.....
artık bu hacı hoca meselesini kapatalım lütfen
toyota'sız adam

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2008, 23:11:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 31, 2008, 23:23:53 »
Arabistan degil de insallah Almanya oluruz, sayemizde....
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 31, 2008, 23:32:10 »
Saban kardesim,

Haci meselesini acan ben degilm ki sensin.

Durup dururken haciya hocaya kufretmek benim isim degil.

Ben adami ozelliklerine gore bireysel olarak degerlendiririm. Ait oldugu cevreye, ya da dis gorunumune bakarak genelleme yapmam hic. Kimseye de tavsiye etmem. Cunku cahillik bu. Dunya uzerinde bir insanin bir tipkisina/esine rastlayamazsin. Herkes farkli. Ayni kufeye koyamazsin. Kimseye de hakaret edemezsin, haciyi hocayi bahane ederek beni rencide edemezsin. Bunu bil. Musaade etmeyiz.

Suudi Arabistan uretim yapmiyor diyorum, bilerek konusuyorum. Adamin isi yok da kopya Sony mi uretecek? Petrolun varili 125 dolar. Ne gerek var o sicakta ugrasmaya? Sen ugrasir misin?

Kopya denince tek isim Cin.

Bir de senden ucuza satiyorlar diye hepsine de taklit deme. Yanilirsin. Burada Amerika'da ekektronik TR'dekinin yari fiyatina. Hem de en ala orijinali. Gumruk vergisi, satici, dagitici kari/kazigi falan derken modern dunyada zengini fakiri herkesin kullandigi araclar TR'de luks oluyor.

Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Ağustos 01, 2008, 00:01:02 »
ahmet kardeşim ben bu mesleğin 24 senedir içindeyim neyin sahte neyin gerçek olacağını herkesten daha iyi anların sen takma kafanı.
artı ben kimseyede küfretmiyorum küfretmemde.bu hacı meselesi benım şahsi görüşüm ve bu sadece benı bağlar.veya ben son söz olarak şunu söyleyeyim senın dediğin gibi iyilerde mutlaka vardır ama be kardeşim bütün keleklerde bu zamana kadar banamı denk geldi anlamadım gitti.herneyse ahmet kardeşim bu hacı meselesi harbiden çok sıktı senden ricam yanıt hakkı doğacak cevap yazmayalım artık birbirimize hayırlı akşamlar.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 01, 2008, 12:52:35 »
...
Suudi Arabistan uretim yapmiyor diyorum, bilerek konusuyorum. Adamin isi yok da kopya Sony mi uretecek? Petrolun varili 125 dolar. Ne gerek var o sicakta ugrasmaya? Sen ugrasir misin?
...

Ahmet Bey, Araplar üretim yapmazlar ama ticareti bizden çok daha iyi bilirler. Çinliler ve Araplar ticaret geleneği en eski ve köklü uluslardır. S.Arabistan'da çalışan tanıdıklarımdan duyduğum kadarıyla Şaban Bey'in anlattıklarında doğruluk payı bulunmaktadır. Hiç bir konuda genelleme yapmayı sevmem ama anlatılanlar bende maalesef Suudi Arabların ahlak seviyesi konusunda pek çok soru işareti doğurmuştur. Hacca gidenler konusunda genelleme yapılmasını ise doğru bulmuyorum. Bence de bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #25 : Ağustos 22, 2008, 13:09:12 »
bu konunun uzun süredir (3 haftadır) tartışılmıyor olmasına sevindim. bir fransız arabası olan reno 9 brodwayden başlayan bir konunun hacılar,araplar,sakallılar/sızlar, müslümanlar vs.vs. diye uzaması çok saçma olmuştu zaten. ama kişisel fikrim insanların görünüşleriyle, dinleriyle ve diğer özellikleriyle genelleme yapılması çok abest ve tehlikelidir. her sakallı olan hacı olmadığı gibi her sakalsız ateist de değildir. 
[img=http://img221.imageshack.us/img221/9213/tominm4.jpg][/url]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #26 : Ağustos 22, 2008, 15:54:51 »
burdaki konunun saptırılmasını kınıyorum hele yangına körükle giden kemal asyürek arkadaşımla şaban demirel kardeşime sitem ediyorum arabistanda herkes hacı olmadığı gibi her toplumun içinden yanlış insanların çıktığıda aşikardır bunları genele yaymamız son derece yanlış sonuçlar doğurur bu konunun hatta burada yazılanların admin tarafından silinmesini veya kaldırılmasını rica ediyorum bu tarz tartışma ve konular arabayla ilgili bir siteye yakışmadığını düşünüyorum
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 22, 2008, 16:33:49 »
oldum olası sevmedim bu hacı hoca takımını çoğusu sahtekar, cahil, eğitimsiz ; ben bunlarla bırak alışverişi yakınlarından bile geçmiyorum
bunu söyleyen arkadaş kültürlümü oluyo yada çağdaşmı?
ozaman ben gericiyim arkadaş
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 22, 2008, 16:38:41 »
dostlar tabiki hayata pembe gözlüklerle bakmayacağız.tartışacağız,danışacağız ancak tartışmak demek kırıcı olmak değildir.başkası bir yanlış yapmış,bizde oturup bu yanlışı yanlış şekilde tartışıyoruz.bu forum nezaketin,anlayışın yeridir.dil din ırk ayrımı gözetme fiili dahi bilinmez.forumda benden büyükler var bana düşmez ama fikirlerimi yazmak istedim. :)

bu arada sakın bu arabayıda almayın.alanın vay haline :D :D :D sahtekar dolandırıcı toprağın ve suyun olduğu heryerde var heehe :D :D

not:toyota kardeşliği adına seviyemizi koruyalım.saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #29 : Ağustos 22, 2008, 16:44:01 »
3 hafta sonra konuyu yeniden alevlendirdim diye üzülmeye başlayacağım. bencede moderatör konuyu veya uygunsuz cevapları silmeli. sadece arabalardan konuşalım. hepimiz kardeşiz, bu forumlarda yer alan kişilere dahi saplanan oklar olabilir yukarıda yazılanlarda.
[img=http://img221.imageshack.us/img221/9213/tominm4.jpg][/url]