0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
genellikle güvenlik hepsinde aynı oluyor.en alt donanımdada 9 hava yastıgı var .en azından auris corolla verso avensiste durum böle.Yarisin donanım larını göremıyorum ana sayfada.Yaristede durumun çok farklı olacagını düşünmüyorum.
Arkadaşlar öncelikle herkese selam... Tanışma hariç ilk mesajım bu.7 Aralık'ta İzmir Tokullar'dan yeni bir Yaris 1.33 Cool Multidrive S almış bulunmaktayım.Alırken satış elemanı hanım bir alt donanım olan Fun ile arasındaki 3000 tl'ye rağmen Cool donanım farklarını sayarkenbenim için özellikle ikna edici olan 9 hava yastığı olduğunu belirtti. Touch n go tarzı ekstra -benim için olsa da olmasa da çok fark etmez- özelliklerden ise benim Cool tercihimdeki asıl etken fazladan 5 hava yastığı bulunması düşüncesiydi.Amma... Sözleşmeyi imzalayıp son derece doğru bir araç almanın iç huzuru ve mutluluğu ile eve dönüp şöyle tekrar keyifle özelliklerine bakayım derken katalogda gördüğüm ile kafam büyük bir soru işaretiyle karıştı ve açıkçası bütün olumlu hissiyatım dağıldı gitti.toyota.com.tr'den indirdiğim Yaris kataloğunda Cool donanımında 4 hava yastığı gözükmekte. Satış elemanı hanımın kötü bir niyetle yanlış bilgi vereceğini düşünmemekle birlikte 14 Aralık'ta teslim edecekleri aracımda eğer beyan ettiği gibi 9 hava yok ise bu durumda ne yapabilirim? Yani Tüketici Haklarım nedir? - Cool donanımlısını iptal edip Fun donanımlısını alabilir miyim?- Öyle ise ona göre Toyota aracılığı ile aldığım onayı çıkan kredi tutarımda 3000 tl'lik bir fazlalık olacak, onayı çıkmasına rağmen tutar yeniden ayarlanabilir mi?- En kötü ihtimalde verdiğim kaporayı da geri alarak satışı tümden iptal edebilir miyim?İlk kez sıfır araç sahibi olacak olmamdan dolayı bazı sorularımın cevapları aşikarsa kusura bakmayarak cevaplandırırsanız çok sevineceğim... Yarın sabah konu hakkında onlarla görüşmeden önce bilgilenebilirsem daha iyi olacak.Saygılarımla...
Dizel ve Benzinli ayrımının temel sebebi nedir bu toyotadaki?
Cool almayı yine de kabul ettim. Satış görevlisi hanıma da söyledim ama, keşke yanlış bilgi vermeseydiniz dedim. İnsan kendini haliyle beklentiye sokuyor, hayal kırıklığı oluyor bir miktar. Gerçi bugün görüşmek için tekrar bayiye gittiğimde aracı tekrar görünce hoşuma gitti tekrar. Değiştirmek istersem yapabileceğini söylemese sinirlenirdim muhtemelen ki o zaman kazıklanmış gibi olurduk. Hepinize teşekkür ederim cevapladığınız için...
Ozan bey işinizi tesadüflere bırakmayın, hemen baş vurup cayma hakkınızı kullanınkaporanızı geri alın, zaten yaris almaya neden karar verdiniz ki, ufacık arabaya o kadar para verilirmiaman geç kalmayın, satışı yaptılarmı (vergiyi ödediyseler) hiç şansınız kalmaz
Ufacık dediğiniz araba sınıfının en geniş iç hacmine sahiptir, üstelik vw polo dan kısa olmasına rağmen bagaj hacmide daha geniştir.