0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samsun'da telefonla destek yok mu?
İlke yükle en güncel orjinal romu kullan . Oyuncak yaptın telefonu .Şaka bir yana bu romu sim kart ve hafıza kartı takılı iken yüklediysen dediğin sorun oluşabilir . Önce bataryayı telefondan çıkarıp tekrar takıp açmayı dene eğer olmaz ise teli recovery modda açıp romu sim ve hafıza kartı telefonun üstünde olmadan yeniden flaşla . Büyük ihtimal olması lazım .
abi recovery açabiliyorum tam olarak neler yapım
İlke bence telefonu download moda al odinden bir önceki rom dosyaları varsa onu yükle yoksada netten indirip odinden orjinal bir rom yükle .
dowload modu derken recovery mi yoksa cwm mi abi
Cihaz download moda giriyorsa yeni rom yüklemeyi deneyin. Yok ben zaten yeni rom yükledim ama telefon açılmıyor diyorsanız. Recovery den;Advancid/Wipe dalvik CacheAdvancid/Fix PermisisonsWipe Cache PartitionWipe Data Factory ResetUnutmayın tüm verileriniz silinir ama cihazınız %99 açılır.
İlke rcovery için ses tuşlarından + tuşuna basarsın download için - tuşuna basarsın .Anladığım sen bu işi fazla bilmiyosun bence çok kurcalama geri dönüşü olamayan birşey yaparsan telefonu servise yollamak zorunda kalabilirsin . şimdi
İlke aşağıdaki linki aç ve önceki sürümünü geri yükle... http://androkolik.com/forum/showthread.php?tid=380
müjdat abi sen linki burada paylaşırmısın hangisini yükleyecem bilmiyom ing. kötü
evet abi fazla bilmiyorum ama yinede tamir etmeliyim odini şimdi indiriyorum abi 4.38
OkOdini indir sonra Mujdat abinin verdiği linkteki romu indir ve orda anlatıldığı şekilde kur resimden odinde çentikli yerlere iyi bak ve asla Phone efs clear seçeneğini işaretleme onu işaretlersen telefonun seri numarasının bulunduğu klasör silinir .
İlkecim dün sana ingilizcen iyi değilse bu işlere girişme dedim amma neyse telefonu eski haline geri getirmeye bak